Köszönöm a választ! 
Kezdőnek nemigazán mondanám magam (annyira jónak se) mivel van 7k csatám 1050 WN8-al párosítva. Szerintem ez átlagos vagy nagyon picit az átlag felett lévő érték. T-25 megvan viszont annyira nem jött be sajna. P88nak kb olyan a játékstílusa mint a T-25 vagy nagyon eltérő? Mert ha olyasmi akkor tényleg nem nekem való 
Nekem nincs P88-am, de amit olvastam róla az alapján van némi hasonlóság.
- egyik tank sem arra való, hogy a frontot egyedül told le vele
- egyik tank sem arra való, hogy szétszáguldozz és körbetáncolj vele más tankokat (heavy, TD stb), a mobilitása annyira nem jó egyiknek sem. Flankelésre max a végjátékban lehet használni, amikor már alig vannak a csatában
- mindkét tank arra épít, hogy másodvonalból puttyogtat és csipegeti az ellenfeleket (amíg azok másik csapattársaddal vannak elfoglalva)
- egyik sem szereti ha +2 tierbe rakják
tudtommal a legénység leosztás teljesen azonos
Szóval ha ezeket nézzük, akkor hasonlóan kell alakítani a taktikát mindkét tankkal. Értelemszerűen megvan az az MM leosztás, amikor bátrabban lehet menni a csatában, de alapvetően mindkét tank inkább az óvatos, türelmes játékra épít.
szerk.: a T-25nek van két hibája, ami miatt nem klasszikus közepes tank
egyik, hogy a tornya és a teste alig fordul, ergo flankelésnél ez komoly gondot okozhat, mert szinte bármi le tudja forogni
másik, hogy a célzása sem túl gyors, ami a lassú toronyforgással együtt idegesítő tud lenni. Már-már egy jó végsebességű tornyos TD-ről beszélünk, aminek inkább kicsinek nevezhető alfája van és jó RoF = jó DPM. Jó a HP-ja. Ezeket észbentartva a T-25 tier5-ben nagyon durva vas. Nekem most 1100 átlagsebzésem van vele, ami akár egy Tier7-es tanknak is elmenne...

Én a helyedben adnék még esélyt a T-25-nek és ott húznék ki minimum 2 skillt és utána vennék max egy P88-at.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...