Igen, már csak a tierlimit miatt gondolkozom az FCM-en (jó régóta).
A problémám, hogy már nincs szükségem heavy-legénység képző tankra, mivel 50 100-ban ül egy három, az 50 120-ban pedig egy négy skilles legénység, azonban a Bat-chatbe és az AMX-30-ba nem lesz legénységem, így a CDC ilyen szempontból jobb választás. Valamint nem figyelmen kívül hagyható a jóval kisebb ára (ugyanakkor az FCM-t pedig ki akarják venni, szóval azt is meg "kell" vennem még előtte).
Én anno a lorryba 75%-os legényeket raktam, mert egyszerűen nem tudtam kivenni az embereket a 1390-ből. A lorri szar legénységgel is nagyon jól játszható szerintem. Ugyanaz a taktika, mint az 50100, csak jóval gyorsabb és valami 32 sec alatt tölti be a tárat. Nem is értem sokan miért nem szeretik. Szerintem nagyon erős (mi lett volna, ha 3-4 skilles legénységgel kezdek

??)
A probléma ott volt, mikor a BC-be beletettem ezeket a legényeket úgy, hogy a 2. skill olyan 60-70%-on volt.
A BC-be legalább egy 3 skilles legénység kell, hogy rendesen lehessen használni. Mondjuk T10 mivolta miatt gyorsan fejlődnek benne a legények.
Úgy érzem most értem el arra a szintre a Battel, amikor azt mondom, hogy ez a tank egy szörny.
Amúgy ha gyújtogatni akarsz, akkor táras tankkal próbáld szerintem. Nekem az első ilyen küldi a battel sikerült, szarrá lőttem egy E5-öt oldalról.
Ennél nekem nagyobb problémát jelent hogy kilőjek 3 medet. Egyszerűen az elmúlt 3 napban alig volt olyan csata, ahol lett volna 3-4 med az ellennél. Arról nem is beszélve, hogy a spotolás is egy nagy szenvedés. Egyre jobban azt érzem, hogy a játékosok 75%-a olyan ehhez a játékhoz mint egy tök. Már lőni(mikor konstans spotolok 3-4 tankot, vagy éppen 8-at

) és bázist foglalni is képtelenek.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...