Bela455! Ha farm tanknak keresel alacsonybb szintű prémiumot, akkor nem a 6-osokat javaslom. Nincs meg az összes, de van néhány (Dicker Max, TOGII, Su100Y), azt kell mondjam róluk, hogy szeretek velük játszani, de nem a kredithozamukról híresek (azért a TOG tud hozni rendesen, ha jól hajtják). Ha farmtank kell, várj ki egy leárazást és vegyél 1500 goldért 2db 5-ös prémtankot (Churchill III, T-25, Excelsior, ezeket ajánlom személyes tapasztalatok alapján) így sokkal olcsóbban megúszod és többet is kereshetsz így, hiszen ha rossz az MM és kapásból kilőnek már mehetsz is a másikkal, nem beszélve arról, hogy én nagyon élvezem ezeket az 5-ös kis rémeket, nagyon szórakoztatóak. A T-25-nél olyan 20-23k az átlag, de nem ritka a 30k tiszta profit sem, ugyanígy a Churchill III. Az Excelsiorhoz hozzá kell szokni, de ha jól hajtják, meghálálja, volt vele 40k+-os köröm is (költségek levonása után, prém acc nélkül volt 40k), mondjuk ez nem az átlag, de teljesíthető. Tehát farmolásra inkább javasolok neked 2db 5-öst, mint egy 6-ost.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...