Sziasztok. Tanacsot kerek. Melyik prem tankot erdemesebb megvenni a 6-os Pz.Kpfw.IVS vagy a 7-es Panther|M10-est? Szegeny ember farm tanjarol lenne szo. Olvastam az elemzeseket, de nemtudok donteni. Elore is kosz a tanacsokat.
A Panther M10 egy jókis farmtank (prémium előfizetéssel elsősorban), de nem könnyű vele játszani. Egy tisztességes 900 körüli átlagsebzést minimum kell vele hozni, hogy tényleg jól hozza a pénzt. Második vonalas támogató tankként működik a legjobban. 8-as csatába pedig igényli a goldot, néha hetesbe is ha az ember elszámítja magát, vagy épp megkapja a -25% átütést. Kap top nehéztankok nélküli 7-es csatákat is, ott nagyot lehet vele alkotni, de egyébként csak szürke eminenciás.
A Schmalturm nekem nagy kedvenc, több mint 1000 csatám van vele és 3 legénységet húztam fel vele 75%-ról egy skilles legénységnek. Amíg nem lett meg az M10 ez volt a farm tankom is. Leginkább úgy lehetne jellemezni, hogy tornyos TD. Jó helyezkedéssel tisztes távról kell vele csipegetni az ellenfelet, máshogy nagyon kellemetlen élmény lesz vele a játék.
De mindenképp javaslom, hogy próbáld ki teszten mindkettőt mert sokat kell velük menni ha farmolni akarsz velük. Egyik sem az a tank amivel 100k kredites köröket lehet futkosni.
Prémium nélkül a Schmalturm-al 16k körüli
netto átlagra számíts, M10-el pedig 20 ezer körülire. Aranylőszer használata nélkül, kicsit többet is kilehet hozni, de úgy nagy szívás lesz a játék mindkettővel.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...