Sziasztok!
Valaki tud valamit mondani az AMX CDC-ről?
Megéri megvenni?
Ez engem is érdekel, hogy a tulajok mit gondolnak róla. Kellene egy jó kis farmtank AMX 30 legénység képzésére
Az egyik nezomtol kaptam egy CDC-t. Teszten rengeteget toltam vele, nagyon fun volt. Viszont ez a tank kapott egy ninja nerfet amikor felkerult a live-ra. A toronyforgatas kozbeni szorast ill. A teljes alap szukules nelkuli szorast brutal modon nerfeltek. Lehet ez csak nekem tunt fel mert a finom agyukhoz vagyok hozzaszokva (62a,50M es tarsai) Abszolut nem ajanlom nem a tier miatt hanem a gun miatt. Odaig jutottam el h teambattleben is az FCM et hasznalom hiaba jobbak a statjai a CDC nek. Meg egy erv az FCM mellett h 500m viewrange, 120mm hasznalhato front, nagy trackek ill limited MM.
Igen, már csak a tierlimit miatt gondolkozom az FCM-en (jó régóta).
A problémám, hogy már nincs szükségem heavy-legénység képző tankra, mivel 50 100-ban ül egy három, az 50 120-ban pedig egy négy skilles legénység, azonban a Bat-chatbe és az AMX-30-ba nem lesz legénységem, így a CDC ilyen szempontból jobb választás. Valamint nem figyelmen kívül hagyható a jóval kisebb ára (ugyanakkor az FCM-t pedig ki akarják venni, szóval azt is meg "kell" vennem még előtte).
Sziasztok!
Megéri megvenni?
Ez engem is érdekel, hogy a tulajok mit gondolnak róla. Kellene egy jó kis farmtank AMX 30 legénység képzésére
Az egyik nezomtol kaptam egy CDC-t. Teszten rengeteget toltam vele, nagyon fun volt. Viszont ez a tank kapott egy ninja nerfet amikor felkerult a live-ra. A toronyforgatas kozbeni szorast ill. A teljes alap szukules nelkuli szorast brutal modon nerfeltek. Lehet ez csak nekem tunt fel mert a finom agyukhoz vagyok hozzaszokva (62a,50M es tarsai) Abszolut nem ajanlom nem a tier miatt hanem a gun miatt. Odaig jutottam el h teambattleben is az FCM et hasznalom hiaba jobbak a statjai a CDC nek. Meg egy erv az FCM mellett h 500m viewrange, 120mm hasznalhato front, nagy trackek ill limited MM.
A problémám, hogy már nincs szükségem heavy-legénység képző tankra, mivel 50 100-ban ül egy három, az 50 120-ban pedig egy négy skilles legénység, azonban a Bat-chatbe és az AMX-30-ba nem lesz legénységem, így a CDC ilyen szempontból jobb választás. Valamint nem figyelmen kívül hagyható a jóval kisebb ára (ugyanakkor az FCM-t pedig ki akarják venni, szóval azt is meg "kell" vennem még előtte).
Én is ezen agyalok, de várom hogy jöjjön az új ág, addig nem hinném hogy megveszem a CDC-t.
Ha most megszerezném a 4 csajt (kurva gyújtós küldi rohadj meg), akkor még az FCM is jó lenne, mert simán felhúzom 4 skillig addig a csajokat, de utána már nem tudnám többet használni őket, valamint a Bat-be is szar lenne képezni. Emiatt van a dilemma
Hát akik szakaszoznak velem, azok tudják, hogy milyen az idegállapotom a gyújtós küldi miatt Van Comet, Cromwell, de egynél több gyújtás egyikkel sem sikerült. Próbáltam még Obj 140-el, mert az is gyorsan lő relatíve kicsiket, de itt is csak egyszer ment. Spammeltem a HESH-t FV42-vel is, de semmi haszna. T28 küldiknél sikerült kétszer gyújtanom a Type 61-el egy T-62A-t, de azóta sem sikerült reprodukálnom. Rettenetesen frusztráló küldetés, kb már feladtam a T-55A-t miatta, mostmár inkább 50 120-al játszom, mert azzal legalább élmény.
Sziasztok!
Megéri megvenni?
olcsóbb megoldás, hogy FCM-mel kiképzed a legénységet utána aranyért átképzed közepes tankra a BAT-be. Akcióban 400 gold veszteség nélkül.
Ugye egy második prém tank T8-ban nem 400 gold.
Hát csak utána nem tudom átrakosgatni a legénységet további képzésre. Igaz, hogy a heavy legénységek ott maradnának, de a medeset így csak az adott tankon tudom majd fejleszteni.
Pletykálják, hogy mindent tierlimites premiumot kiszednek.
Hát akik szakaszoznak velem, azok tudják, hogy milyen az idegállapotom a gyújtós küldi miatt Van Comet, Cromwell, de egynél több gyújtás egyikkel sem sikerült. Próbáltam még Obj 140-el, mert az is gyorsan lő relatíve kicsiket, de itt is csak egyszer ment. Spammeltem a HESH-t FV42-vel is, de semmi haszna. T28 küldiknél sikerült kétszer gyújtanom a Type 61-el egy T-62A-t, de azóta sem sikerült reprodukálnom. Rettenetesen frusztráló küldetés, kb már feladtam a T-55A-t miatta, mostmár inkább 50 120-al játszom, mert azzal legalább élmény.
Próbáld a panthert. 3,7 körül lő, és jó (198) átütéssel.
Nem szoktam lopkodni a killeket, de tegnap egyszer ki akartam próbálni, hogy ha csak killre megyek, összejöhet-e a top gun. Elsőre sikerült a tűzgyorsasága miatt.
Szóval ezzel szerintem hamarabb meg lehetne csinálni a küldit.
Hát csak utána nem tudom átrakosgatni a legénységet további képzésre. Igaz, hogy a heavy legénységek ott maradnának, de a medeset így csak az adott tankon tudom majd fejleszteni.
Pletykálják, hogy mindent tierlimites premiumot kiszednek.
Én örülnék neki.
Van a garázsomban egy Exselsior. Nem tudom, mi ütött belém, mikor megvettem (mondjuk az aranyat apránként ingyen kaptam, így kár nem ért), de örülnék, ha visszaadnák az aranyat, és elvinnék a járművet a bontóba.
Én speciel szeretem az Excelsiort, nekem tud szépeket alkotni (volt 2200+ DMG-s köröm is)., de azért arra kíváncsi lennék, amint a WG visszaveszi a tierlimites prémeket aranyért, mert van néhány a garázsban (Churchill III, Excelsior,TOG,WZ-111,SuperPershing) és ráadásul, ha minden összejön, lesz egy FCM is, akkor az így már nem kevés gold. De ezt a goldos visszavásárlósdit valaki kitalálta, vagy volt valami infoleak?
Ez a visszavásárlás szerintem csak félreértés miatt kering.
Arról már többször volt szó hogy kiveszik őket, de nem a játékból hanem a shopokból mint az e25-öt, aztán pár értetlen és csalódott játékos elkezdte hogy akkor majd biztos visszavásárolják.
Szóval én nem várnám a helyetekben azt a nagyobb arany összeget.
Próbáld a panthert. 3,7 körül lő, és jó (198) átütéssel.
Nem szoktam lopkodni a killeket, de tegnap egyszer ki akartam próbálni, hogy ha csak killre megyek, összejöhet-e a top gun. Elsőre sikerült a tűzgyorsasága miatt.
Szóval ezzel szerintem hamarabb meg lehetne csinálni a küldit.
Panthert max azért venném vissza, hogy javítsam vele a statomat, mert szégyellem a 42 WR-t, de egyszerűen szívből gyűlöltem azt a tankot
Gyorstüzelő tanknak ott van a Comet 3 másodperces töltésidővel és sokkal jobb mobilitással
Heciendának pedig igaza van. Nem fog a WG "ingyen" osztogatni 12k aranyakat.
Memnonnál az igazság: tesztszerveren próbálj ki mindent, ami érdekel.
Sziasztok Teszt szeron kiprobaltam, nekem tetszet A teszt szeron minden maskep mukodik, ott az artyk szaladnak spotolni, boldog-boldogtalan gold loszert hasznal a medek TD-znek, a heavyk arty pozicioba vannak. Orulsz ha van 2 EU-s tarsad, lehet a ruszkiknal ez a normalis. TOG-om van meg a multkori kuldikbol, de igazan csak 2 csatam van vele, fura egy joszag. Koszonom mindenki tanacsat, PantherM10 lessz a nyero.
Én egy picit még hozzátennék, és a 8.8-at venném meg.
Múltkor tettem fel egy összehasonlítást, érdemes megnézni.
Szia Peter. Szivesen megneznem az osszehasolitast de nem kapom. Be linkelned? Koszonom.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...