Hozzátenném, hogy strongholdban T8 limittel remekül lehet egy CDC-vel is farmolni!
Én is erősen gondolkozom rajta, de csak a BC legények miatt nem hiszem, hogy nekem megéri, másik két T8-as prémium mellett.
Én nagyon reménykedem egy T8 prem leárazásban, mivel mindkét tankot szeretném a garázsomban tudni, de a 22k+ a kettőért kicsit húzós.
A CDC-vel szemezek én is, illetve kéne egy jó orosz heavy (nem az IS6) szóval én várok az IS5-re ha megkapja a 220 penes ágyút, örülni fogok és az IS7 mini páncélját, már jöhet is (tesztszerver próba után:D).
Nekem is amiatt, mert kell egy legénységképző tank, az IS-3 "megtartós" mivolta miatt. Nincs szívem kiszedni belőle a legényeket és T9-ben nem fun a 75%-os személyzet.
pedig az is6 egy tipikus anti-tomato tank és mivel azokból van a legtöbb így sokszor nagyon jól lehet használni annyi hogy nem kell lerambózni 1v1-be a jobban páncélzott tankokat de gondolom ezt nem kell magyarázni
pedig az is6 egy tipikus anti-tomato tank és mivel azokból van a legtöbb így sokszor nagyon jól lehet használni annyi hogy nem kell lerambózni 1v1-be a jobban páncélzott tankokat de gondolom ezt nem kell magyarázni
Lehet, de nekem nem anti tomato tank kell, azért talán meg annyira a játék, hogy megoldjam
Nekem a mobilitással van gondom. Feltételezem hasonló, mint a WZ-111 és az nem túl jó számomra. Hozzá vagyok szokva a gyorsabb és kevésbé páncélozott tankokhoz.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...