Az a lényeg a tankos5 nem én vagyok...de arra tettem fel a kérdést hogy érdemes e megvenni vagy már lejárt pl. a kód meg ilyenek? Mert 6 ezer is pénz azért.
Nem tudom ki, hogy van vele, de az IS 6 szinte használhatatlan lett. Legfőbb erénye eddíg se az ágyúja volt, hanem a pattintó képessége. Hogy nem üt át semmit - legalábbis szemből - az hagyján, de a 9.6 óta találatot se lehet bevinni vele.
A D25T és összes változata alapból egy szerencsejáték, szerencsejáték, hogy mit talál el, sajnos nerf után jóval kevesebbet és az is nagyban a szerencsétől függ, hogy mennyit sebez, nekem spec a WZ-111 van meg, de kb ugyanaz az ágyú, néha 330-at sebez, de nem egyszer dobott már 470-et is az RNG istene. Csak jó lenne valamit eltalálni.
Az a lényeg a tankos5 nem én vagyok...de arra tettem fel a kérdést hogy érdemes e megvenni vagy már lejárt pl. a kód meg ilyenek? Mert 6 ezer is pénz azért.
Nem hiszem, hogy a kód lejárhat, de érdeklődj utána.
B2 kódot adnak ahhoz a WoT-Italery tigris maketthez is.
Jó lett, Odin. Egyébként ha már prémtankok, most miért a tierlimiteseket kezdi el szívatni a WG?
Valamelyik fejlesztői csokorban írták,hogy állítólag bezavar az MM rendes működésébe a korlátozott mivoltjuk. Zavarja a rendszer számításait. Ergo, kiveszik őket a boltból, hogy felvásárolják őket amíg lehetséges.
Ha ez igaz lenne, nemcsak a boltból, hanem a játékból is kivennék, ha csak a boltból veszik ki, akinek eddig is volt, annak megmarad, tehát továbbra is zavarná a MM-et.
Ennek eléggé kamu illetve üzleti fogás szaga van.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...