A T25 mellett a Matilda BP, a Matilda IV nekem nagyon bejött, ennyiért, amennyiért szórják őket, MEG KELL VENNI. 375 arany, lótúró. Ha kimaxolod a legénységet és veszel rá apróságokat a BP 1,94 másodpercenként lő egy ~75-ös sebzést és NAGYON pontos. A IV gyorsabb, valamivel jobb a csőlehajlása (szerk: mindkettőnek extrém jó a csőlehajlása, -13 fok) és nem kimaxolva 4 sec alatti időnként lő egy ~110-es sebzést (rammer van, ventillation még nincs, legénység ~80%). Az AP lőszerével meglepően jól elvan, de érdemes betárazni 5-10 apcr-t. Megvettem, mert 375 goldért ajándék, volt vele 3 kör, egy bukta, és két top gun

... Jah és még valami, a BP-vel ellentétben erősebb a motorja, jobban gyorsul, és a toronypáncélzata döntött. A tankok 610 hp-sak, és az alváz páncéljuk igazi troll, a burkolt lánctalp miatt nem egyszerű őket leláncolni és egy füst alatt a burkolat rétegelt páncélt jelent. Mindkettő MM-je a T25-el ellentétben limites, max 6-ost lát. A IV szemből erőst megküzd a KV1-ekkel, de igen sok mást hipphopp bedarál, a BP-vel inkább arra kell vigyázni, hogy ne fogyjon el túl hamar a lőszer.
tank-compare.co...20I191
Mindkettőt erősen ajánlott megvenni, arról nem is beszélve, hogy a két legnépszerűbb Med vonal legénysége húzható benne, és bemelegítésre is kiválóan alkalmasak. (Büntetés nélkül belerakod a cromwell legénységét a BP-be, lenyomod vele a 3x-os napi szorzót, visszarakod a cromwellbe, dettó leszorzózod, de a matildában jár mellé a prémium xp szorzó és kredit szorzó is, plusz ugye prémium alapból elit....) Ennyiért hülyeség volna kihagyni.
Nekem sokkal több aranyért voltak igazi csalódás tankjaim, ami talán a legrosszabb nekem az a type64, de arról majd egyszer később.
Valentinót nem erőltetném, minden érdekessége mellett olyan MM-je van, hogy csak a saját tier-jével, vagy alacsonyabbal találkozhat, ez erősen jelent valamit.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...