WZ111-en nekem ez a kombó van, és a két ágyú nagyon rokon csak a 34-3 lassabban tölt, ugyanakkor a tank gyorsabb, gyorsabban forog, és gyorsabban forog a torony is (valószínűleg jobban szétesik a szálkeresztje és így annál fokozottan érvényesülnek ezek a felszerelések).
Persze ez csak az én véleményem, de tényleg fájdalmas az alap töltésidő, amin ugye szorzóval javítanak ezek, így úgy gondolom ezt érdemes rátenni, látványosat tudnak javítani.
FCM, mert tierlimites és jó a pen, bár gyakorlott játékost igényel.
CDC már nem limites és páncélja sincs, szóval még gyakorlottabb játékost igényel.
IS-6 és másolatai noob-friendly tankok.
Löwe lassú fos, T34-nek a tornya jó legalább, de azon kívül az sem valami nagy szám, főleg, hogy mindkettő lát T10-t.
SP felejtős, STA-2 szintén. JT88 one-trick-pony.
Valamit kihagytam?
Miért lenne felejtős a SP? Nekem megvan és az egyik kedvencem, ismerni kell a weakspotokat, és tudni kell, mire mész rá, mire nem, de ha fordítasz erre egy kis figyelmet nagyon meghálálja, nálam a 60-70k tiszta profit sem ritka, szerintem az egyik legjobb tier 8 prémium. Egyedi stílusa van, az igaz, se nem heavy, se nem med, meg kell szokni, mint ahogy a 170 pent is, de a 6,77-es töltés kárpótol.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...