Kérdésem lenne: Ami 2-es német prémet kaptunk, az használható bármire is?
Csak mert nincs benne legénységem meg a garázshely is kellene, de ha vmi fantasztikum, akkor lehet, mégsem adom el este.
Konkrétan mentem vele 3-4 kört, és amikor rájöttem hogy gyakorlatilag használhatatlan az alacsony pen miatt, eladtam, vettem helyette egy T18-at, bele ventillationt, rammert talán (nem biztos) dobtam bele egy legénységet és csináltam vele 8-9 killes köröket a panzer2d-k ellen. Szóval én igazából szerettem a IId-t. Ingyen garázshely, hihetetlen troll élményt adott nekem. T18-at ugyanis még hátulról is nehézkesen tudták átlőni.
A PzIId egy dologra használható: eladod és lesz egy ingyen garázshelyed. A mogékonyság/páncélzat/tűzerő hármasból három dolog hiányzik ennél a tanknál. Ennek ellenére ezzel a tankkal a legmagasabb az átlag xp-m (1246 xp/csata)
Valaki azért szereti mert elég jó a DPM-je és a sok a hp-ja így le lehet állni vele egy csomó tankkal csatázni és a végén azért bevisz annyi sebzést, hogy keressen, ráadásul tier limites, valaki meg azért mert marha sok HP-ja van és mire kilövi betegre keresi vele magát XP-ben és kreditben. Szóval nincs olyan aki nem szereti a togot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...