Tud azért kellemetlen meglepetéseket okozni a "kicsike". Hiába lassú és a páncélja sem több kartonpapírnál, ne feledkezzünk meg az ágyúról, ami tapasztalataim szerint nagyon pontos és mivel 4 másodperc alatt tölt, könnyen elintézi azokat, akik alábecsülik.
Tud azért kellemetlen meglepetéseket okozni a "kicsike". Hiába lassú és a páncélja sem több kartonpapírnál, ne feledkezzünk meg az ágyúról, ami tapasztalataim szerint nagyon pontos és mivel 4 másodperc alatt tölt, könnyen elintézi azokat, akik alábecsülik.
Tog akkor tud veszélyes lenni, ha
1. alacsony hp-sakat támad
2. 3 jó játékos használja platoonban
Egyszer belefutottam az utóbbiba. Seperc alatt megvolt a hp-mnak több mint a 2x-e, összes kapáslövés talált, de végül a túlerő legyűrt.
Én általában szakaszban használom a TOG-ot, hihetetlen dolgokat képes csinálni 2-3 ilyen járgány. Nem egyszer toltunk át vele egész oldalakat többszörös túlerő ellen.
Lehet hülye a kérdés, de a Panther 8,8-nak a jelenlegi (8e környéki) ára lesz a standard? Amiatt kérdem, hogy a jövőben, ha esetleg akciós lesz, akkor ebből várható kedvezmény, vagy ez csak átmeneti csökkentés?
Illetőleg mintha olvastam volna valahol, hogy karácsony környékén volt akcióban, vagy valami csomag részeként, de arról lemaradtam. Valaki tud erről valami infót?
10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja#99872Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Vhol olvastam ,hogy ha bekerül 7600 gold lesz az ára?
Tényleg olyan jól keres mint itt valamelyik vidiben volt?
Mert én is gondolkozom rajta ,hogy megveszem...
Vhol olvastam ,hogy ha bekerül 7600 gold lesz az ára?
Tényleg olyan jól keres mint itt valamelyik vidiben volt?
Mert én is gondolkozom rajta ,hogy megveszem...
Hova kerülne be? Mert a WG-premium shopban már bent van annyiért...
Csak remélem ez marad a standard ára.
Számomra is megnyerőnek tűnik a kredithozama...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...