Na várjunk csak!
Tehát akkor WG azt szeretné, ha vennék tőle egy 8-as prémet mondjuk 12k FT-ért.
De ahhoz hogy normálisan használni tudjam, gold kell, akkor meg nem keres, ami a prémtankok lényege volna, tehát hogy keresni tudjak vele, prém acc is kell, ami plusz pénz. Akkor miért is érdemes ezt a tankot megvenni, azon kívül, hogy SerB zsebét tömöm?
Nekem is amiatt, mert kell egy legénységképző tank, az IS-3 "megtartós" mivolta miatt. Nincs szívem kiszedni belőle a legényeket és T9-ben nem fun a 75%-os személyzet.
Azért ha prém tankra nem sajnálnád a pénzt, nem értem miért voltál olyan skót, hogy nem 100%-os legényeket raktál az IS-8-ba!
Na várjunk csak!
Tehát akkor WG azt szeretné, ha vennék tőle egy 8-as prémet mondjuk 12k FT-ért.
De ahhoz hogy normálisan használni tudjam, gold kell, akkor meg nem keres, ami a prémtankok lényege volna, tehát hogy keresni tudjak vele, prém acc is kell, ami plusz pénz. Akkor miért is érdemes ezt a tankot megvenni, azon kívül, hogy SerB zsebét tömöm?
Jajj ne szaladjunk már előre és aggódjunk olyasmiken, amik meglehetősen valószínűtlenek! Jobb lenne ha a szilárd tényekből indulnál ki: egyik nem tier limites T8 prémiumnak sincs 200 alatti penje (kivéve az STA-t de aszkéta legyen, aki azt megveszi) és 8k arany feletti ára. Szóval nem kell még itt aggódni.
Nekem is amiatt, mert kell egy legénységképző tank, az IS-3 "megtartós" mivolta miatt. Nincs szívem kiszedni belőle a legényeket és T9-ben nem fun a 75%-os személyzet.
Azért ha prém tankra nem sajnálnád a pénzt, nem értem miért voltál olyan skót, hogy nem 100%-os legényeket raktál az IS-8-ba!
Nincs IS-8-am.
Az IS-3-t nem adtam el, mert hátha valamikor még kelleni fog, pedig már nem játszom vele és így nincs legénység az IS-8-ba. T9-t még 100%-os legénységgel sem kezdenék, csak egy minimum két skillessel.
Memnonnál az igazság: tesztszerveren próbálj ki mindent, ami érdekel.
Sziasztok Teszt szeron kiprobaltam, nekem tetszet A teszt szeron minden maskep mukodik, ott az artyk szaladnak spotolni, boldog-boldogtalan gold loszert hasznal a medek TD-znek, a heavyk arty pozicioba vannak. Orulsz ha van 2 EU-s tarsad, lehet a ruszkiknal ez a normalis. TOG-om van meg a multkori kuldikbol, de igazan csak 2 csatam van vele, fura egy joszag. Koszonom mindenki tanacsat, PantherM10 lessz a nyero.
Memnonnál az igazság: tesztszerveren próbálj ki mindent, ami érdekel.
Sziasztok Teszt szeron kiprobaltam, nekem tetszet A teszt szeron minden maskep mukodik, ott az artyk szaladnak spotolni, boldog-boldogtalan gold loszert hasznal a medek TD-znek, a heavyk arty pozicioba vannak. Orulsz ha van 2 EU-s tarsad, lehet a ruszkiknal ez a normalis. TOG-om van meg a multkori kuldikbol, de igazan csak 2 csatam van vele, fura egy joszag. Koszonom mindenki tanacsat, PantherM10 lessz a nyero.
Én egy picit még hozzátennék, és a 8.8-at venném meg.
Múltkor tettem fel egy összehasonlítást, érdemes megnézni.
Ez is szamitasba jott, de nem tier limites. Teszt szeron probaltam.
Sziasztok!
Valaki tud valamit mondani az AMX CDC-ről?
Megéri megvenni?
Ez engem is érdekel, hogy a tulajok mit gondolnak róla. Kellene egy jó kis farmtank AMX 30 legénység képzésére
Az egyik nezomtol kaptam egy CDC-t. Teszten rengeteget toltam vele, nagyon fun volt. Viszont ez a tank kapott egy ninja nerfet amikor felkerult a live-ra. A toronyforgatas kozbeni szorast ill. A teljes alap szukules nelkuli szorast brutal modon nerfeltek. Lehet ez csak nekem tunt fel mert a finom agyukhoz vagyok hozzaszokva (62a,50M es tarsai) Abszolut nem ajanlom nem a tier miatt hanem a gun miatt. Odaig jutottam el h teambattleben is az FCM et hasznalom hiaba jobbak a statjai a CDC nek. Meg egy erv az FCM mellett h 500m viewrange, 120mm hasznalhato front, nagy trackek ill limited MM.
Sziasztok!
Valaki tud valamit mondani az AMX CDC-ről?
Megéri megvenni?
Ez engem is érdekel, hogy a tulajok mit gondolnak róla. Kellene egy jó kis farmtank AMX 30 legénység képzésére
Az egyik nezomtol kaptam egy CDC-t. Teszten rengeteget toltam vele, nagyon fun volt. Viszont ez a tank kapott egy ninja nerfet amikor felkerult a live-ra. A toronyforgatas kozbeni szorast ill. A teljes alap szukules nelkuli szorast brutal modon nerfeltek. Lehet ez csak nekem tunt fel mert a finom agyukhoz vagyok hozzaszokva (62a,50M es tarsai) Abszolut nem ajanlom nem a tier miatt hanem a gun miatt. Odaig jutottam el h teambattleben is az FCM et hasznalom hiaba jobbak a statjai a CDC nek. Meg egy erv az FCM mellett h 500m viewrange, 120mm hasznalhato front, nagy trackek ill limited MM.
Nem eliras BiA + Optics + Situational Awareness + Recon
Nálad nem szokott "Xopatni" az FCM? Mármint egyik csatában 20/20/20 lövés/találat/átütés, a következőben meg vagy 20/20/5 vagy 20/5/5.
Elég sokszor előfordul, hogy vagy "leesnek" a lövéseim és benyelik láncok, vagy sehogy sem tudom eltalálni az ellenfelet.
Mellesleg mostanában én a korábbi rammer + vertikális + szellőzés helyett rammer + gld + vertikálist használom, mert 5 méterről is hajlamos mellélőni.
Ami a látótávat érinti, az optikán kívül minden megvan, de volt olyan csatám, hogy egy tigris úgy látott és lőtt, hogy nem villant... Szóval hiába a magas látótáv. A játék kamu kamó rendszere nem feltétlenül következetes.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...