10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#103919Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Én személy szerint nem tier limites prémiumért nem adnék már pénzt (igaz lassan lehet nem lesz más). Ez az első szempontom nekem. Ha farmolni kell.
Aztán ha adott nemzet és tankosztály legénységét kell húzni, akkor nagyon válogatni nem lehet.
Last edit: 10 éve 6 hónapja by rosszpenz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy melyik 5-ös illetve 6-os prémium tankot ajánlott megvenni ha elsősorban kreditszerzés a cél és egy jól játszható tankot szeretnék...
(én a Su-100Y-ra gondoltam mert meglehetősen megkivántam mikor olvastam róla az oldalon az elemzést...)
Ha igazán kredit farmra van szükség csakis 8-as prémium tank a megoldás!!!
Max még a 7-esek..
Attol fögg mennyi idöt szánsz rá.Ha napokig akarsz farmolgatni 1-2 milláért, akkor jo az 5-6-os.Persze ez még függ attol is h van e prém fiokod.
De minden idö függvénye.
A su-100y nem rossz nekem is megvolt, de nagyon pálya függö.Néha csak pár találatot kell csinálni és egész jol keres(persze prémmel).De ha állandoan szar helyre rak nem nagyon fogsz keresni.
Köszönöm a válaszod!
Azért gondolkoztam tier 5 illetve tier 6 között mert ott rövidebbek a csaták és amíg 1 8-assal megyek 1 csatát addig 5,6-ossal lehet akár 2 csatát is menni...
Köszönöm a válaszod!
Azért gondolkoztam tier 5 illetve tier 6 között mert ott rövidebbek a csaták és amíg 1 8-assal megyek 1 csatát addig 5,6-ossal lehet akár 2 csatát is menni...
8-as prémium tankkal akár 80-100 ezer is lehet a nyereség ( pl.T34 )
8-10 jobb csata és erősen gyarapszik a vagyon...( Ez a FERENGIK között a legfőbb szabály)....
Ha 5-6-os prémiumot szeretnél, inkább vegyél 2db 5-öst, mint egy hatost (5-ösök közül a T-25, Churchill III, Excelsiort ajánlom), ha kivársz egy jó leárazást szinte fillérekért megkapod ezeket a gépeket, és tudnak nagyon jól keresni, nálam nem ritka a 30-40k tiszta profit (javítás, lőszerfeltöltés és fógyyócikk újratöltés után ennyi). A 6-os prémek nem igazán farm tankok, inkább amolyan "jó vele játszani" tankok.
Én meg azt javaslom, akkor vegyen valaki prémtankot, ha van bele legénysége. Mert különben szívni fog, nem kicsit, nagyot.
Én a T-34-3-al (a sokak által legszarabbnak tartott prémtankkal) kihúztam a 121-be egy 2.5 skilles legénységet, a WZ-120-ba meg most húzom a másikat és már 80%-on az első skill. Annyira tehát nem vészes új legényeket kezdeni, mert baromi gyorsan fejlődnek (egy 2-3x crew xp-s eventen pillanatok alatt) és közben ömlik a kredit is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, JackassJana
Én meg azt javaslom, akkor vegyen valaki prémtankot, ha van bele legénysége. Mert különben szívni fog, nem kicsit, nagyot.
Igen, prém tank vásárlásnál ez a két csapás irány egyike. Milyen nemzet milyen ágát szereted és ha esetleg még nincs is onnét tankod elkezdheted húzni a legénységet a megvásárolt prémben, mert ugye rögtön elit és XP szorzója is van. Főleg eseményeken gyorsan 100% lesz és az első 1-2-3 skill is gyorsabban pörög.
Olyan prémium tankot venni, amihez nincs passzoló "normál" tankod, hogy tudd cserélgetni bennük a legénységet, a prémium tank egyik fő vonzerejének elpocsékolása.
75% legénységet tettem anno az FCM-be (BDR legénysége került bele. Egy napon kerültek a garázsomba)
Szívás nem volt!
A francia ágat meg nem tolom,szimplán kreditszerzésre kellett.
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#104103Írta: A Magyar Tankbontó
Megválaszolva: A Magyar Tankbontó
Köszönöm a segítséget!
Akkor szerintem a Churchill 1 lesz a jó választás, mert van egy 1 egyskilles orosz heavy legénysegem
Csak az a baj hogy nem szeretem a brit heavyket meg a német med ágba se kezdenék bele...
Valami más 5-öst tudnátok ajánlani amivel jól megy a játék egy kezdő számára???
Last edit: 10 éve 6 hónapja by A Magyar Tankbontó .
P88-cal még a jó játékosoknak is nehezen megy(nem is nagyon játszanak vele). Ez egy elég gyenge tank. Még egy T8-as tanknak sem komoly ellenfél, nemhogy egy t9-es vagy t10-es tanknak. Nem akarom elvenni senki kedvét, de ha választanom kellene, hogy melyiket vegyem meg ezek közül a "szutykok" közül, akkor az az AMX CDC lenne. Az legalább meg tud mozdulni.
Farmolásra inkább egy heavy (IS6, T34, 112, FCM), mint ez.
Én a 112-t senkinek sem ajánlanám (ja de, az ellenségeimnek:D), mert ennyi pénzért az egyik legretekebb tank (persze a T-34-3 mindig ott van ha valamit fikázni kell:D)
az az érdekes, hogy én sokszor látok lilákat T-34-3-mal
t34-3 viszonylag mobil, es nagyon nagy alfaja van. meg tier limit.
amilye nincs, az a csolehajlas, meg celzasido. utobbi kompenzalhato nagy nagy turelemmel/tudassal, elobbi meg tudassal. sok sok tudassal, meg palyaismerettel
a panther88 elott nem volt mas med mint a kinai, siman lehet hogy a nagyon lilak szeretik. bar en nem nagyon latok egyet se,szal lehet lecsereltek adc-re
Köszönöm a segítséget!
Akkor szerintem a Churchill 1 lesz a jó választás, mert van egy 1 egyskilles orosz heavy legénysegem
Csak az a baj hogy nem szeretem a brit heavyket meg a német med ágba se kezdenék bele...
Valami más 5-öst tudnátok ajánlani amivel jól megy a játék egy kezdő számára???
kv1. annal felhasznalobaratabb tank nem kell sztem
penzt siman hoz annyit mint egy otos prem, es nullarol egy het alatt kihuzhato.
szerintem
amugysem vagyok oda az otletert, hogy nulla jatektapasztalattal barmilyen prem tankot vegyen barki, mert ebbol lesznek azok a zombik, akik 10 csata utan megveszik a löwet meg a t34-t, csinalnak vele 1000-1000 csatat ugy hogy mivel teljesen fogalmatlanok, de gyakran top tankok, 40-45% win rattel...
innen mar egyenes ut a 35%-s e100 1000 atlagsebzessel...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...