negativ:
förtelem gun depr.
pontatlan lassan célzo löveg
péncél nemsok
medhez kép. kevésbé mobolis
pozitiv:
nagy alfa
viszonylag jo camo
jo torony páncél(medhez képest, bár ba...tom ha nincs gun depr.)
adatok és videok alapján ez jön le..
viszont 5-6 találat és megvan a sebzés a creditfarmhoz.
Bár közel sem játszom vele olyan jól és annyit mint rosszpénz, nekem ez volt az első - eddig egyetlen - komoly prémtankom(kicsikkel(t1-T6) ne foglalkozzunk). Ráadásul úgy kezdtem vele hogy még nem vittem a kínai med ágat szóval nekem ez a minimalista gundep is új volt.(főleg hogy főként amcsikkal játszom).
Ennek ellenére nem zavar különösebben a hiánya többször okozott gondot a szokatlanul hosszú töltésidő.
Mivel a leírtak alapján végmentél a kínai medeken szerintem van összehasonlítási alapod hogy eltudd dönteni mennyire zavar a gundep hiánya.
Toronypáncél sokszor jól jön, főleg városi pályákon vannak olyan romok amik mögül tudsz "tornyozni", de roncsok meg sziklák is akadnak a pályák legtöbbjén amik alkalmasak erre.
Löveggel nem vitatkoznék, nem hátsó vonalas sniper, bár ha kivárod beszűkülve meglepően pontos.
Páncél tényleg nem túl sok, de hát medről beszélünk, forgatva óvatosan sidescrapelve azért használható.
Mobilitásban meg szerintem a legtöbb meddel egyszinten van, nem jellemző hogy nem tartanám velük a lépést de kivételek persze vannak.
Én például szívesen veszek fel az elején kulcspozíciókat ha az első lövést én tudom bevinni, mert a heavys alfa megtorpanásra ösztönzi az ellent, a mi nagyfiúink pedig ezidő alatt felzárkózhatnak.
A lényeg én annak ellenére hogy ismeretlen vízbe ugrottam a kínai ágon nem bántam meg egy percre sem a vásárlást.
Ha rosszpénz meg esetleg megcsinálja a 10 csatás videót az még segíthet a döntésben.
https://tanks.gg/tank/chi-se