Aham...
Akkor a KV-1 naggyából ugyanannyit keres mint egy Churchill??
Mert ha igen akkor visszaveszem felszerelés rá és akkor lesz farmtankom
A töltésgyorsító+célzásgyorsító+ventilátor az jó fefelszerelés rá??
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#105051Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Ha a 85-ös ágyú van rajta Rof-ben közelről max a t34/churchill kis ágyúja szedi szét. Nagyon erős (gyors+nagy alfa) ágyú. Ha beforgatod, akkor max golddal. Venti emiatt nem annyira fontos.
Nekem anno a vakságából adódott a legtöbb problémám. Odinnak igaza lesz, optics kell oda. A tanknak ezt a hibáját valamelyest orvosolod.
Épp kijöttem egy vesztes csatából, matilda BP-vel, kb az első percben szétkaptak fishermans bay-en, mert egyedül mentem a jobboldali flanken. Ami ebből az érdekes, hogy így is 3700 nettó credit pluszban van, prémiummal hozott volna 6700-at. Bizonyára mások a fogalmaink a farmolásról.
Ha a 85-ös ágyú van rajta Rof-ben közelről max a t34/churchill kis ágyúja szedi szét. Nagyon erős (gyors+nagy alfa) ágyú. Ha beforgatod, akkor max golddal. Venti emiatt nem annyira fontos.
Nekem anno a vakságából adódott a legtöbb problémám. Odinnak igaza lesz, optics kell oda. A tanknak ezt a hibáját valamelyest orvosolod.
Még szokjuk egymást, de azt hiszem ez egy hosszú és jövedelmező barátság kezdete
Megvettem, mert amúgy is kellett legénységet húzni, meg baromi jól is néz ki
Biztosan nem a legjobb prémtank, de annál sokkal-sokkal jobb mint aminek elhordták. Kb olyan mint egy pershing, csak toronypáncél helyett jobb DPM-je van Meg nem limites, de nekem a meccsek mimimum felében top tier, ami a 185 átütés miatt nem feltétlenül probléma Ott viszont nagyon lehet aratni vele, nekem eddig pozitív csalódás a tank
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana
https://tanks.gg/tank/chi-se