Én szeretem az SP-t, ha ráérez az ember, nagyon jó tank, és közel sem mindig lövik be a weakspotokat, főleg messziről nem, az ágyúcsövel meg takarhatod a kupolát. Azt, hogy megéri-e a pénzt, nem tudom, mert én küldetéssel szereztem, én alapból drágállom a 8-12k forintot egy tankra, annyiért, ha már játékra akarom költeni, többet is kapok (BF4 prémium account, 5 kiegészítőt ad, ami kb 20 giga, meg plusz játékon belüli tartalmat, 11k forintért), tehát én azt mondom, hogy aki feltétlenül venni akar prémtankot, várjon ki egy leárazást (pl.: ma)és akkor vegyen egy olyat, amiről tudja, hogy a játékstílusának fekszik. Ha azt kérdeznéd, hogy adnék-e 8k forintot, egy SP-ért, azt mondanám, nem, de nem azért mert a tank rossz, csak a prémek ár-érték aránya, nálam kicsit az ár felé billen. Én csak azt mondtam, hogy annak ellenére, hogy szidják, nem rossz tank az az SP, ugyanakkor első 8-as prémnek én se ajánlanám, mint ahogy az FCM-et se, hiszen az sem a legfelhasználóbarátabb, hiába van benne sok lehetőség.
https://tanks.gg/tank/chi-se