Még annyit fúznék hozzá általánosságban, hogy első prémium tanknak olyat válassz, ami jobban tűri a hibákat.
Egy lassabb/páncélozottabb prémiummal (T34, Löwe, IS-6, SuperPershing) nem fogsz könnyen visszavonulni/oldalt váltani, de le tudsz adni 3-4 sebző lövést még akkor is ha a front előtted összeomlik.
Egy gyorsabb puhább/support tankkal (franciák) többször mehetsz olyan kört, amikor túl hamar érsz vele oda valahová, kilépsz a fedezékből és már nem érsz vissza. Úgy kilőnek, hogy max 1 sebző lövést adsz le. Ezekkel magasabb hozamot lehet elérni, de gyakorlottabb játékost vagy jobb szakaszt igényelnek.
Szerintem.
Ez fordítva is igaz lehet. Egy gyors tankkal még időben vissza lehet vonulni, fel lehet venni vele új pozíciót és lehet továbbküzdeni. A lassú tank - front összeomlásakor - ott fog maradni a többi hullával együtt.
A tank jó sebessége nem lehet hátrány, csak pozitívum: "ha túl hamar érsz valahova" az nem a tank hibája, hanem a játékosé...
Szerintem T34 vagy Is6. Nekem mindkettő nagy kedvencem. A t34-est már írták elöttem, ha eldugod a testét a torony van kint akkor eszméletlen köröket lehet menni vele + jó a csőlehajlása- dombozni jó vele és irgalmatlan az átütése
Is6 már az első csata után megszerettem, nagyan jó péncél, max T9-be dobja, alacsony átütés, de evvel a tankkal úgyis közelharcolsz majd 10. körre lett is vele tankász Mellette fordulékony és relative gyors.
Melyikkel lehet átlagban többet sebezni? Azért több credit is jár. Szerintem ez az egész lényege. Nem érdekel ha a fronton lesebzem az átlag 2500-at és kikapunk, hiszen nem a győzelemre megyek.
CDC-vel két lövés kell, míg T34-gyel egy, ugyanazért a sebzésért (kicsit túlozva).
T6-tól meglátnak egy CDC-t egyből azt fogják lőni, mert puha. Az öngyilkos T49-ek és a többi kamikaze táras light tuti rád ront majd, főleg ha már a színed sárgából nem kikeverhető.
Személy szerint IS6-ot vagy T34-et vennék. Ráadásul ha top tiernek dob be, vagy T9-be ott azért simán lehetne carryzni a troll páncéllal.
Ha pedig T10-be dob inkább egy nagyobb átütésű ágyúm legyen, hogy kevesebb goldot használjak.
Én nagyon szeretem a heavy tankokat. CDC-vel is biztos jól lehet játszani, mert nagyon-nagyon agilis. De na... egy med átlagsebzése szerintem T9-ig nem veszi fel a versenyt egy heavy sebzésével (ha mindkettőt jól használod persze).
Még annyit fúznék hozzá általánosságban, hogy első prémium tanknak olyat válassz, ami jobban tűri a hibákat.
Egy lassabb/páncélozottabb prémiummal (T34, Löwe, IS-6, SuperPershing) nem fogsz könnyen visszavonulni/oldalt váltani, de le tudsz adni 3-4 sebző lövést még akkor is ha a front előtted összeomlik.
Egy gyorsabb puhább/support tankkal (franciák) többször mehetsz olyan kört, amikor túl hamar érsz vele oda valahová, kilépsz a fedezékből és már nem érsz vissza. Úgy kilőnek, hogy max 1 sebző lövést adsz le. Ezekkel magasabb hozamot lehet elérni, de gyakorlottabb játékost vagy jobb szakaszt igényelnek.
Szerintem.
Ez fordítva is igaz lehet. Egy gyors tankkal még időben vissza lehet vonulni, fel lehet venni vele új pozíciót és lehet továbbküzdeni. A lassú tank - front összeomlásakor - ott fog maradni a többi hullával együtt.
A tank jó sebessége nem lehet hátrány, csak pozitívum: "ha túl hamar érsz valahova" az nem a tank hibája, hanem a játékosé...
Olvasd el mégegyszer amit írtam. Ugyanazt szándékoztam belőle kihozni amit írtál. A játékos hibáját kevésbé tolerálják a könnyű-gyors tankok, viszont ha valaki jobban játszik, vagy fekszik neki a stílus, akkor eredményesebben lehet velük harcolni.
Személyes tapasztalat, hogy az FCM-re vissza kell szoktatnom magam, mert a francia papír ággal most kevesebbet játszottam (pedig imádom őket) és a Löwe, Type, SuperPershing hármassal ritkábban futok nullás meccset.
Azert vigyazzunk! A superPershing veletlenul sem ajanlott elso t8 premiumnak. Sokat lehet belole kihozni de ahhoz kivulrol-belulrol ismerni kell a tankot es beteve a weakspotokat, es nagyon nem toleralja a hibakat, kezdoknek nem ajanlott.
Azert vigyazzunk! A superPershing veletlenul sem ajanlott elso t8 premiumnak. Sokat lehet belole kihozni de ahhoz kivulrol-belulrol ismerni kell a tankot es beteve a weakspotokat, es nagyon nem toleralja a hibakat, kezdoknek nem ajanlott.
Weakspotokat nem nehéz, mivel több van belőle, mint páncélból
Weakspotokat nem nehéz, mivel több van belőle, mint páncélból
Ez így van, fejbe akartam lőni, mellé ment, nyakon besebeztem:D
Én a panther 8.8-at tudom ajánlani, igazi sniper. Kb. 70 csatám van vele de imádom. Pénzt hozza rendesen, és a 203mm pen 10-esek ellen is elég a 0.32 pontosság miatt.
https://tanks.gg/tank/chi-se