10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#107914Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
Van olyan akinek megvan a CDC is meg az FCM50 ?
Ha igen kiváncsi lennék miben jobb az FCM hisz azt is medként használják...
És hát minden med tulajdonságban jobb a CDC ahogy nézem.
Csak FCM-em van. +100 hp, tier limites, van némi páncélja a 30/20-as páncélú CDC-hez képest és nincs annyira agyonvágva a talaj ellenállása. Ha a kettő közül kellene választanom inkább az FCM-et venném, főleg azért mert francia med jelenleg 2 van és 4 lesz ha bejön a 9.7, és a prémiumok másik előnye a legénység képzés, míg francia heavyből azért van egy egész ágnyi.
Jah és amellett, hogy az CDC medes tulajdonságai jobbak, kb nagyobb mint egy heavy, a tényleg, abszolút használhatatlan páncélja mellé.
Javítsatok ki ha tévedek, de a prém tankokkal nem csak a bevétel szorzós ugye,hanem az XP és legénységi fejlődés is. plussz alapból használhatóak, nem úgy mint pl a Tiger I, ami stock-ént eléggé szenvedős.Nem jó példa, az igaz mert német prém heavy csak a Löwe van, de pl a med ághoz kitűnő szerintem fejleszteni a dolgozókat, mondjuk a T-25. és ugye nem mindegy ha későbbiekben (tier 6-7 stb) ugye nem fapados kókler legénységgel megy csatába az ember.
Azaz csak arra akartam kilyukadni, hogy van értelme a kis tieres prémnek is fejlődés szempontjából.Főleg, hogy néha értelmesebb csapatok vannak, mint magasabb tierben...
Akciósan simán megéri begyűjteni egy két ötös-hatos prémet. Igen, szorzós az XP-je is, és alapból elit tehát a te döntésed, hogy emellett még a legénységi szorzója is alapból az legyen, + az adott nemzet azonos kategóriás legénysége simán belerakható.
Mi a véleményetek a T-15-ről? Van egy kevés felesleges aranyam és lehet, hogy unalmamban beruháznék rá.
A T-15-öt imádom, a lövege kicsit gyenguc, de jó a látótávja, remek a gyorsulása, jó a végsebessége, és ha ügyes vagy, akkor TIER 5-ben is lehet ilyen köröket menni.
Bocsi, hogy ilyen későn reagáltam rá.
Mellékletek:
Last edit: 10 éve 6 hónapja by ticsung.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_, Dodge94HUN
Mi a véleményetek a T-15-ről? Van egy kevés felesleges aranyam és lehet, hogy unalmamban beruháznék rá.
A T-15-öt imádom, a lövege kicsit gyenguc, de jó a látótávja, remek a gyorsulása, jó a végsebessége, és ha ügyes vagy, akkor TIER 5-ben is lehet ilyen köröket menni.
Bocsi, hogy ilyen későn reagáltam rá.
Na jó, de ez csak azért van, mert McBride kapitány a parancsnok
Akkor a következő leárazásnál megveszem
Az S35 tényleg jó?
Tipikus pedo-tank Pattogós nagyon, csak az a baj vele, hogy megy ötösök közé is. Nekem amúgy nincs, öcsém szokott azzal rosszalkodni Meg állítólag kiveszik a boltból hamarosan, mert most jön be ugyanez a tank a franciáknál (ez ugye francia alapból)
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#108458Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Akinek már van korlátozott MM-es prem tankja annak minden változatlan marad, vagy egyszer csak arra ébredünk, hogy hol volt, hol nem volt, és egy E75 fenekét birizgálhatom a Panther M10-el?
Azért az, érdekes lenne.
Van S35, nagyon élvezetes, játszható gép. Saját tierjében egy kis bulldog, amit lát azt széttépi (igazi lézerpontos ágyúja van, nagyon gyorsan tölt is ráadásul), de sajnos kerül szembe tier 5-ös gépekkel is és azért valljuk be, közel sincs egy súlycsoportban mondjuk egy KV-1-el vagy bármi hasonló szörnyeteggel
Akkor a következő leárazásnál megveszem
Az S35 tényleg jó?
Tipikus pedo-tank Pattogós nagyon, csak az a baj vele, hogy megy ötösök közé is. Nekem amúgy nincs, öcsém szokott azzal rosszalkodni Meg állítólag kiveszik a boltból hamarosan, mert most jön be ugyanez a tank a franciáknál (ez ugye francia alapból)
Ha top tier akkor Sidescrape = győzelem
5-ösök ellen 15 goldot viszek így azzal sincs baj, úgy is max -5k credit.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
https://tanks.gg/tank/chi-se