Én is kezdtem egyet, mert azt hittem, hogy a begyűjtött xp érvényes lesz (mert hogy állt az infrografikán a fáma? Ha a meghívottjaid összeszednek összesen 1 milla xp-t, akkor meglesz a t95e2 full legénységgel, na persze...) Van már egy T67-em és egy T1 HT-m amik ötös tierűek, de sikerült egy ismerőst meggyőzni hogy ugyan játsszon már vele, így platoonban is lehet gyűjteni végre az xp-t.
Bár még nem tudom hogy melyik ág lenne a legjobb arra hogy megvegyem az első tier X-es tankot...
Én is kezdtem egyet, mert azt hittem, hogy a begyűjtött xp érvényes lesz (mert hogy állt az infrografikán a fáma? Ha a meghívottjaid összeszednek összesen 1 milla xp-t, akkor meglesz a t95e2 full legénységgel, na persze...) Van már egy T67-em és egy T1 HT-m amik ötös tierűek, de sikerült egy ismerőst meggyőzni hogy ugyan játsszon már vele, így platoonban is lehet gyűjteni végre az xp-t.
Bár még nem tudom hogy melyik ág lenne a legjobb arra hogy megvegyem az első tier X-es tankot...
en igazabol e100-t huznam ki eloszor, massziv, sok hp, nagyon jo he loszer, nem bonyis vele jatszani...
Nekem van T-15 és nagyon szerethető
Irtózatosan jó passziv spotter, használhatatlan (szinte) ágyúval. Vicces, mókás körökre jó, kispotolod vele az ellenség gatyáját is. De szinte csak gold-al lehet használni az ágyút - és azzal is macerás. De inkább ne is lövöldözz vele, csak spotolj. Arra tökéletes
Szerintem... de van róla leírás is... én is az alapján kezdtem el használni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
https://tanks.gg/tank/chi-se