Az ugye a Su-100Y...Két előnye mindenképpen van: hatan férnek el benne és az ágyú pontosság-átütés-sebzés triójának elmegy-megteszi-brutál leosztása ad némi örömre okot.
Azonban gyakorlatilag semmi TD-s vonása nincs.Semmi álca, akkora mint egy akol, így nyilván a hatodik érzék lámpa itt direktbe van kötve a tápra

.
Nem gyors, nem fordul gyorsan, nincs szinte semmi páncélja, és ez a semmi is úgy van fent, nehogy legyen valami szöge.Az egyik pozitívuma ugye a löveg, de itt is van két elem, nevezetesen a töltésidő és a célzásidő, ami felér egy "fej vagy gyomorral"

A klasszikus TD stílust és a bevált helyeket nyilván el kell vele felejteni.Heavyben nyomni a páncél és a torony hiánya miatt megint nem célszerű, egyéb opció meg nincs.
Én az első 20-30 csatám alatt zárlatosra zokogtam a klaviatúrát, ha lett volna ilyen opció még a félár feléért is simán visszaadom.
Aztán elkezdtem kiismergetni, meglettek a mapokon neki való helyek, pozíciók, így jöttek a sikerélmények is.Jó nem vagyok vele, de most azt mondom megérte.
Nagyon egyedi stílust igényel, sokban függ a csapattól, végjátékban messze nem egy ász, de ha van türelmed kiismerni messze nem olyan rossz, mint amilyennek a hiányosságai miatt lennie kellene

.
https://tanks.gg/tank/chi-se