Ez az M10 azért jó kis tank. Lehet vele pénzt szerezni az S35 pedig nagy kedvenc.Nem rég sikerült elintézni egy KV1-et vele.. persze kellett hogy kigyulladjon.
Amúgy a T14 szerintetek megéri pl. egy akció keretein belül? Ugyanez a kérdésem lenne az FCM-re..bár arról csak jókat lehet hallani.
Az FCM rohadt jó látótávval rendelkezik (400m), még 5-ös tierben is majdhogynem top látótáva van (hirtelen nem tudok mondani olyat akinek nagyobb lenne), az átütés 3-4-be bőven elegendő, 5-nél néha kell a gold.
Hátrányai: lassú mint egy csiga, lassan fordul, és a felépítménye papír.
T14-em is volt, az annyira nem tetszett a lövege miatt, meg még tapasztalatlan is voltam amikor megvettem, de valahogy nem hiányzik
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#108593Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Ha az amerikai heavy vonalat tolod akkor T14 musthave. Egy igazi kis mini maus a maga szintjén, hogy idézzek valakit. Az átütéshez kell néha a gold, de nagyon mókásakat tud pattintani. Ha tényleg kiveszik akkor ráadásul még ritka is lesz, és az újak nem fogják ismerni és úgy lehet vele pedomaciskodni, hogy röhögve gyűlik az acélfal.
Az FCM Pak40-et én akcióban vettem meg, féláron mindenképp megéri az árát. Az ágyúja nagyon jó, a látótáv szintén, csak iszonyú lassú. Én úgy vettem észre, hogy ritkán rak be tier V-be, saját tierben pedig elég jól használható. Ha valaki viszi a francia TD vonalat, akkor érdemes megvenni legénységhúzásra is, hiába csak tier III-as, mert legénységi xp-re bónuszt kap minden prém tank.
Azt, hogy mennyire jó az FCM talán a vele elért statjaim igazolják:
- Panther/M10, német tier VII-es med
- TOG II, britt tier VI-os heavy
- T14, amerikai tier V-ös heavy
- FCM 36 Pak 40, francia tier III-as TD
- 4 garázshely
- 30 nap prémium nap
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#108840Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Szerintem ez a csomag ebben a formában vicc kategória.
TOG-ot én alapból nem tudom komolyan venni. Amikor ingyen lehetett megszerezni, akkor épp szünetet tartottam. Annyira nem keltette fel az érdeklődésem a TOG, hogy nem vetettem véget a szünetnek miatta. Óriási felület, gyakorlatilag bármi eltalálja, és páncél totális hiányában sebzi is. Nehéz tankok peek a boo játékkal vágják agyon. Pl T150 tankom sidescreaper helyzetből kijön, ráver egy 300-as csomagot. A TOG esélyes, hogy sebezni sem nagyon tud. Közepes tankoknak, könnyű tankoknak meg a legtriviálisabb free damage/kill. Arty mágnes mivoltáról meg jobb, ha nem is beszélünk.
T14-el a fő problémám az, hogy kevés az átütése. A páncél tény, hogy szép dolgokra képes, de egy skillesebb játékos a 2. pattanó után úgyis tölti a gold lőszert. Az én szememben egy noobfogó tank. De arra van más nem prémium alternatíva is.
FCM pak 40-em volt pár körig, majd ment is a levesbe. SOHA nem játszottam vele tier3-ban. Élvezhetetlen volt. Egyébként elég sok helyen olvastam, hogy mások is az MM-re panaszkodnak ezzel a tankkal. Ha t3-ba dobálná legalább sealclub-ra jó lenne. De most mit kezd vele az ember t5-ben? Farmol? Legénységet húz? Mibe? A szénné nerfelt FOCH-ba?
Panter M10-et megmondom őszintén nem annyira ismerem. Igazából az a probléma vele, hogy randomban az életben nem okozott még nehézséget az, hogy felvegyem vele a harcot, illetve fórumokon sem a legnépszerűbb prém tank.
13k HUF-ot szerintem sokkal jobb dolgokra is el lehet költeni.
Például
Azzal tudsz is farmolni, legénységet húzni, korlátolt MM-je van, és elég sokan beviszik team battlebe, SH-ba.
Én ha prém tankot akarnék venni, akkor valószínű FCM50t-re ruháznék be egyébként. A játék jelenlegi állapotában ezt a tankot tartom a legmultifunkcionálisabbnak a prém tankok közül.
Bár erre a prém tank vételre nem fog sor kerülni, már a gépemen sincs fenn a WoT, és nem is hiányzik egyáltalán.
https://tanks.gg/tank/chi-se