FCM50t a legjobb prém lehetne, mert gyors, jó DPM, jó átütés (gold alig kell) és limites. De sajnos - érthetetlen módon - amíg az egyik csatában 10-ből 9-szer oda lő, ahova céloztam, addig egy másik csatában még véletlenül sem találok el semmit. Sokszor esik le a lövedék a cél előtt vagy esik le lánctalpra és nyeli el a sebzést. Régebben jobb volt. Aki szereti az összeesküvéseket az érdekesnek találja a WG limites tankokra vonatkozó kiiktatásáról szóló nyilatkozatok megjelenési ideje és a tank pontatlanságának kezdete közötti kapcsolatot. 
rohadjon meg az fcm:D akkor kezd el misselni amikor egyedul maradok, es oneshotos ellenfeleket kene leszedni. Emiatt buktam pont egy csatat. Rajott h. o most nem fog semmit eltalalni.
hetvegen egymas utan kettank aszt mentem vele, 110-120k bevetellel, ugy h. kavet ittak a legenyek. Gold se nagyon kell bele, mert amit nem losz at 212vel azt premmel se fogod. max ha nagyon snapshotolni akarsz t28 vagy protora. Talan meg e75 aljahoz nem eleg a 212 nem tudom, de STI-t be lehet vele loni siman, vknal t95nel is csak ha weakspotot losz , arra meg a 212 is eleg. Amig nincs biztonsagos elhelyezes elegge szereti az ammoracket. De vezeto is sajnos elegge szokszor hal meg. Osszehasonlitasi alapom csak a wz111 es a superpersinggel van, de szerintem veri oket, legalabbis az en jatekstilusomhoz jobban illik. Masik pozitivum benne a 50t. Egy 6-7es ligth tankot siman ki lehet vele szedni loves+ram komboval, de ha oldalba kapod es tuleli akkor is tuti track, szoval sehova nem megy, es 6mp mulva mar halott. At is raktam a vezetonel a 4. skillt iranyitott utkozesre,es az egyeni questet is ezzel csinaltam meg ahol ramolni kellett. En mindekinek ajanlani tudom csak, aki szereti a mozgekonysagot. A pancelja is bizonyos mertekbe hasznalhato ha be tudod ugy forgatni egy sarkon h. frontjat jo szogbe talaljak el, mert a tornya elegge elol van. Csak vigyazni kell a track+ammorack kombokkal, szoval ezt csak ovatosan. Nem azt mondom h. egy is3, de ha jol hasznalja az ember, akkor a luckybounce eselyet erosen lehet novelni. Ha meg van mellette 50-100, vagy masik francia heavy duplan megeri.
https://tanks.gg/tank/chi-se