Jelenleg 91 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 3 órával ezelőtt
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 4 órával ezelőtt
En mar csak 1 esetben fizetnek a wargaming nek, ...
Kertesz 6 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
-2 szint. Milyen szerencse, hogy nem kötelező.
perretz 8 órával ezelőtt
Google fordító szerint a krokodil olasz fordítása coccodrillo. Vagyis ...
bazsikatoma 11 órával ezelőtt
Honnan jönnek ezek a nevek??? Verseny van a dolgozók ...
Shunz 1 napja
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
40 szakasz 11 nap alatt, az napi 3.6 szakasz... ...
TegRazor 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 2 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 2 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 2 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 2 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

10 éve 6 hónapja #110071 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
Ja igen ezt csak gugliztam h értse a kolega h miröl van szó, ha már ugysem hallott róla..

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 6 hónapja #110111 Írta: Tigibeeb
Igazábol a p88 és a CDC között vacilálok...
A játékstilusom miatt inkább a CDC-t választanám de aza bökkenö h arra még csak legénységem sincs.Ezt ugy értendö h 80% os legénységgel kéne játszanom mert max azt tudnék bele tenni...
és igy egy t10 csatába bekerülni hááááát....
lenne cumi rendesen :oops:

10 éve 6 hónapja #110112 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Igazábol a p88 és a CDC között vacilálok...
A játékstilusom miatt inkább a CDC-t választanám de aza bökkenö h arra még csak legénységem sincs.Ezt ugy értendö h 80% os legénységgel kéne játszanom mert max azt tudnék bele tenni...
és igy egy t10 csatába bekerülni hááááát....
lenne cumi rendesen :oops:

Nem is erre kell e legénység: azt gondolod végig, hogy azzal mire akarod termelni a legénységet, jelen esetben a Batchatre meg az AMX 30 ra. Viszont mivel a 1390-el így is, úgy is kell sokat játszani (cirka 4-500 csatát) mert ki kell húzni mindenét, meg két 9-est, ezért ott is lesz egy erős legénység alapból (2-3 skill).

10 éve 6 hónapja #110114 Írta: Tigibeeb
per pill az amx 12t vagyok, csak hát ugye abba nem ulhetnek át...

jelen esetben a Batchatre meg az AMX 30 ra. Viszont mivel a 1390-el így is, úgy is kell sokat játszani (cirka 4-500 csatát) mert ki kell húzni mindenét, meg két 9-est, ezért ott is lesz egy erős legénység alapból (2-3 skill).

ebben viszont igazad van.

csak hát tudom mekkora szivás lesz gagyi legénységgel magas tieres csatákban menni...

10 éve 6 hónapja #110146 Írta: Szilvi
Megválaszolva: Szilvi
Sziasztok infot kernek a FCM 50-rol elolvastam a leirast rola,csak annyi erdekelne meg,hogy azota kapott valami ninja nerfet vagy ugy uzemel mint eddig?szoval erdemes beruhazni ra vagy nem?
elore is koszi a valaszt

10 éve 6 hónapja #110148 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Sziasztok infot kernek a FCM 50-rol elolvastam a leirast rola,csak annyi erdekelne meg,hogy azota kapott valami ninja nerfet vagy ugy uzemel mint eddig?szoval erdemes beruhazni ra vagy nem?
elore is koszi a valaszt

Karácsony óta van meg, alapvetően bejön a tank , de... Mintha kicsit pontatlan lenne. Nemrég láttam fél / 1 éves videót róla, olyan lézerágyúja volt, csak pislogtam. Ahhoz képest nekem egyre gyakrabban lő mellé. Ezt akartam is kérdezni FCM50t tulajoktól, akiknek régebb ideje meg van, hogy ők nem vettek észre ilyesmit?

Ettől függetlenül szerintem jó tank.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szilvi

10 éve 6 hónapja #110155 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
FCM50t a legjobb prém lehetne, mert gyors, jó DPM, jó átütés (gold alig kell) és limites. De sajnos - érthetetlen módon - amíg az egyik csatában 10-ből 9-szer oda lő, ahova céloztam, addig egy másik csatában még véletlenül sem találok el semmit. Sokszor esik le a lövedék a cél előtt vagy esik le lánctalpra és nyeli el a sebzést. Régebben jobb volt. Aki szereti az összeesküvéseket az érdekesnek találja a WG limites tankokra vonatkozó kiiktatásáról szóló nyilatkozatok megjelenési ideje és a tank pontatlanságának kezdete közötti kapcsolatot. :)

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #110159 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Nekem bejön. 97%-os rajta második skillként a bia, és nincs francia heavym. Nem vagyok vele kifejezetten jó, de ahogy fejlődöm, egyre jobban tudom értékelni az erősségeit.

Ha egyedül vagy, nagyon oda kell figyelni, mert ha nem, akkor gyorsan ráránthatják a tarkód a harcibrére, illetve nem tolerálja jól a hibákat, de szakaszban már nagyon jó tud lenni. Light tankos mozgékonysága, látotávja, és jó ágyúja van. Az egyik legjobb vétel szerintem a prémek között, nem véletlen van a legdrágábbak között.

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #110160 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

FCM50t a legjobb prém lehetne, mert gyors, jó DPM, jó átütés (gold alig kell) és limites. De sajnos - érthetetlen módon - amíg az egyik csatában 10-ből 9-szer oda lő, ahova céloztam, addig egy másik csatában még véletlenül sem találok el semmit. Sokszor esik le a lövedék a cél előtt vagy esik le lánctalpra és nyeli el a sebzést. Régebben jobb volt. Aki szereti az összeesküvéseket az érdekesnek találja a WG limites tankokra vonatkozó kiiktatásáról szóló nyilatkozatok megjelenési ideje és a tank pontatlanságának kezdete közötti kapcsolatot. :)

rohadjon meg az fcm:D akkor kezd el misselni amikor egyedul maradok, es oneshotos ellenfeleket kene leszedni. Emiatt buktam pont egy csatat. Rajott h. o most nem fog semmit eltalalni.

hetvegen egymas utan kettank aszt mentem vele, 110-120k bevetellel, ugy h. kavet ittak a legenyek. Gold se nagyon kell bele, mert amit nem losz at 212vel azt premmel se fogod. max ha nagyon snapshotolni akarsz t28 vagy protora. Talan meg e75 aljahoz nem eleg a 212 nem tudom, de STI-t be lehet vele loni siman, vknal t95nel is csak ha weakspotot losz , arra meg a 212 is eleg. Amig nincs biztonsagos elhelyezes elegge szereti az ammoracket. De vezeto is sajnos elegge szokszor hal meg. Osszehasonlitasi alapom csak a wz111 es a superpersinggel van, de szerintem veri oket, legalabbis az en jatekstilusomhoz jobban illik. Masik pozitivum benne a 50t. Egy 6-7es ligth tankot siman ki lehet vele szedni loves+ram komboval, de ha oldalba kapod es tuleli akkor is tuti track, szoval sehova nem megy, es 6mp mulva mar halott. At is raktam a vezetonel a 4. skillt iranyitott utkozesre,es az egyeni questet is ezzel csinaltam meg ahol ramolni kellett. En mindekinek ajanlani tudom csak, aki szereti a mozgekonysagot. A pancelja is bizonyos mertekbe hasznalhato ha be tudod ugy forgatni egy sarkon h. frontjat jo szogbe talaljak el, mert a tornya elegge elol van. Csak vigyazni kell a track+ammorack kombokkal, szoval ezt csak ovatosan. Nem azt mondom h. egy is3, de ha jol hasznalja az ember, akkor a luckybounce eselyet erosen lehet novelni. Ha meg van mellette 50-100, vagy masik francia heavy duplan megeri.

10 éve 6 hónapja #110167 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

De sajnos - érthetetlen módon - amíg az egyik csatában 10-ből 9-szer oda lő, ahova céloztam, addig egy másik csatában még véletlenül sem találok el semmit. Sokszor esik le a lövedék a cél előtt vagy esik le lánctalpra és nyeli el a sebzést.

"Örömmel" olvasom eme sorokat, mert konkrétan ugyanezeket csinálja nálam is. Ezek szerint nem csak nálam hülyül.

Mint írtam Karácsonykor vettem, akkor mentem vele egyhuzamban 50 kört majd kicsit félre tettem. Teljesen oda meg vissza voltam tőle. Az elmúlt hetekben vettem elő farmolásra és megdöbbenve tapasztaltam ezeket az anomáliákat, amiket fent is írtunk. A legszebb az volt, mikor egy VK36 - ost !oldalról! egymás után 2x nem tudtam átütni.

10 éve 6 hónapja #110190 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

elore is koszi a valaszt

Megismerve az eddigi játékstílusodat a hozzászólások alapján, szerintem nem neked való, mert nagyon meg kell érni ahhoz a tankhoz.

10 éve 6 hónapja #110234 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF

De sajnos - érthetetlen módon - amíg az egyik csatában 10-ből 9-szer oda lő, ahova céloztam, addig egy másik csatában még véletlenül sem találok el semmit. Sokszor esik le a lövedék a cél előtt vagy esik le lánctalpra és nyeli el a sebzést.

"Örömmel" olvasom eme sorokat, mert konkrétan ugyanezeket csinálja nálam is. Ezek szerint nem csak nálam hülyül.

Mint írtam Karácsonykor vettem, akkor mentem vele egyhuzamban 50 kört majd kicsit félre tettem. Teljesen oda meg vissza voltam tőle. Az elmúlt hetekben vettem elő farmolásra és megdöbbenve tapasztaltam ezeket az anomáliákat, amiket fent is írtunk. A legszebb az volt, mikor egy VK36 - ost !oldalról! egymás után 2x nem tudtam átütni.

A VK36 a legkeményebb tank oldalról a játékban- 450mm-es oldalpáncélja van.
Ja nem! :D Egyébként az a tank tud meglepetést okozni. IS-vel 2x pattantam róla egymás után, szemből. 100mm a frontja nekem 175 az átütésem, a parancsnoki hidat céloztam, de pattant... sanszos belőttem azt kis majdnem vízszintes részt rajta, majd ezután gondoltam kap egyet a toronyra (alap tornyos volt- a VK 30.01H-nak a tornya az puncipáncéllal), onnan is sdung ment a holdra a 122-es kutyaszar. Hozzáteszem mindezt 2 tanknyi távolságból..... LOVE YOU RNG!:)

10 éve 6 hónapja #110239 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Tegnap pattintottam egy lövést a type64-el !!! B)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kopuler

10 éve 6 hónapja #110245 Írta: kopuler
Megválaszolva: kopuler
Replay-t feltöltheted EPIC címmel :D

Tegnap pattintottam egy lövést a type64-el !!! B)

10 éve 6 hónapja #110247 Írta: Tigibeeb
Ha a track nyelte be az ugy nem ér :P

Téma: OFF topik

• Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: Mikroby
    • 1 napja 1 órája ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 20 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 30 perce ezelőtt
    • perretz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • A GPU hőfokát kezd el monitorozni. Lehet, ha nem...
    • Írta: perretz
    • 8 órája 25 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 3 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 2 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 1 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.