Jelenleg 279 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 1 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 2 órával ezelőtt
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 3 órával ezelőtt
En mar csak 1 esetben fizetnek a wargaming nek, ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
-2 szint. Milyen szerencse, hogy nem kötelező.
perretz 6 órával ezelőtt
Google fordító szerint a krokodil olasz fordítása coccodrillo. Vagyis ...
bazsikatoma 10 órával ezelőtt
Honnan jönnek ezek a nevek??? Verseny van a dolgozók ...
Shunz 23 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
40 szakasz 11 nap alatt, az napi 3.6 szakasz... ...
TegRazor 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 2 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 2 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 2 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 2 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

10 éve 6 hónapja #110251 Írta: kopuler
Megválaszolva: kopuler
Az nem lepattanó. ;)
De van olyan ezen a tankon, hogy benyel valamit a track? :D Nálam, azon kívül, hogy ledobja a láncát még sebez is az ilyen találat.

Ha a track nyelte be az ugy nem ér :P

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 6 hónapja #110256 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

De sajnos - érthetetlen módon - amíg az egyik csatában 10-ből 9-szer oda lő, ahova céloztam, addig egy másik csatában még véletlenül sem találok el semmit. Sokszor esik le a lövedék a cél előtt vagy esik le lánctalpra és nyeli el a sebzést.

"Örömmel" olvasom eme sorokat, mert konkrétan ugyanezeket csinálja nálam is. Ezek szerint nem csak nálam hülyül.

Mint írtam Karácsonykor vettem, akkor mentem vele egyhuzamban 50 kört majd kicsit félre tettem. Teljesen oda meg vissza voltam tőle. Az elmúlt hetekben vettem elő farmolásra és megdöbbenve tapasztaltam ezeket az anomáliákat, amiket fent is írtunk. A legszebb az volt, mikor egy VK36 - ost !oldalról! egymás után 2x nem tudtam átütni.

Kiváncsiságból kérdezném, hogy abban esetleg van minta a tapasztalatotok alapján, hogy a "leeső lövedékes" csaták mondjuk jellemzően ugyanazon térképeken jelentkeznek?

10 éve 6 hónapja #110259 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Kiváncsiságból kérdezném, hogy abban esetleg van minta a tapasztalatotok alapján, hogy a "leeső lövedékes" csaták mondjuk jellemzően ugyanazon térképeken jelentkeznek?

Na ilyet nem figyeltem meg :) De általában pályától és szopórollertől független a jelenség. Legalábbis nálam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

10 éve 6 hónapja #110260 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Na ilyet nem figyeltem meg :) De általában pályától és szopórollertől független a jelenség. Legalábbis nálam.

Ok, nálam is előfordulnak ilyen meccsek, és nekem olyan érzésem van, mintha ezeken a meccseken totál befuccsolna a játék "automata távolságmérése". Egy ideje elmélkedem rajta, hogy ez vajon térkép függő-e, mert ebből a szempontból volt deja vu-m egy-két helyzetben, de annyi megfigyelésem nekem sincs, hogy bármi következtetést tudnék levonni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

10 éve 6 hónapja #110263 Írta: _HENTES_

Ok, nálam is előfordulnak ilyen meccsek, és nekem olyan érzésem van, mintha ezeken a meccseken totál befuccsolna a játék "automata távolságmérése". Egy ideje elmélkedem rajta, hogy ez vajon térkép függő-e, mert ebből a szempontból volt deja vu-m egy-két helyzetben, de annyi megfigyelésem nekem sincs, hogy bármi következtetést tudnék levonni.

Érdekes felvetés. Na majd figyelgetem, melyik pályán hogy szuperál a pontosság :) (Bár nem hiszem, hogy van összefüggés a 2 közt)

Egyébként Swamp volt az a pálya, ahol megdöbbentően mellé ment minden. Az a meccs bennem maradt :cheer:

10 éve 6 hónapja #110269 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Ott nagy a nehézségi gyorsulás :silly:

10 éve 6 hónapja #110276 Írta: _HENTES_

Ott nagy a nehézségi gyorsulás :silly:

Jah :) Biztos van 1 fekete lyuk a domb alatt :)

10 éve 6 hónapja #110279 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
És akkor most buffoljuk a nerfeket:

eu.wargaming.ne...421_26

10 éve 6 hónapja #110308 Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk
Harcostársak!
Nemrégiben felreppent a hír, hogy kivonásra kerülnek a boltokból a tierlimites tankok. Az FCM, ha jól tudom tierlimites, ellenben nem láttam a kivezetésre kerülő tankok között : Pak 40 (pedig ez nem is tier limites), panther wolvi, Tog2, T14.
Az FCM további sorsáról van-e valakinek információja? Vagy az még Serb fejébe se születtet meg?

10 éve 6 hónapja #110319 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

Harcostársak!
Nemrégiben felreppent a hír, hogy kivonásra kerülnek a boltokból a tierlimites tankok. Az FCM, ha jól tudom tierlimites, ellenben nem láttam a kivezetésre kerülő tankok között : Pak 40 (pedig ez nem is tier limites), panther wolvi, Tog2, T14.
Az FCM további sorsáról van-e valakinek információja? Vagy az még Serb fejébe se születtet meg?

Hivatalos infó nincs, de ez a legutóbbi kivonás szerintem csak a kezdet volt, egyszer sorra kerülnek majd a nyolcasok is. Gondolom azok kivonása előtt egy hónappal szólni fognak, hogy mindenki megvehesse őket, lehetőleg egy pack-ban :woohoo:

10 éve 6 hónapja #110361 Írta: Bogancs79
Megválaszolva: Bogancs79
A lényeg hogy minél több pénzt költs -ha már meghirdetik a kivonást, akkor kizárólag pakkban megvehető- tierlimites tankokra. Hiszen azokra azt ígérték hogy azokhoz nem nyúlnak. -"gentleman's agreement"-melyet nem kötelező betartani.

Szóval vásároljatok minél többet

10 éve 6 hónapja #110367 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Nem csak pakkban lehet megvenni,egyesével is ott vannak most is.

10 éve 6 hónapja #110374 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Nincs valami kiszivárgott infótok, mikor lesznek 8-as prémek leárazva? Vennék egy FCM-et, vagy T34-et (nagyon nehéz eldönteni).

10 éve 6 hónapja #110375 Írta: Red_Doki
Megválaszolva: Red_Doki

Az is-6 még mindig ajánlott vétel?

Valaki a közelmúltban - talán a pontosság nerf után - mintha szidta volna.

Igazából az amcsi meg a szovjet nemzet az amiben érdekelt vagyok, de a T34et meg a SP-t igen sokan szidták.
Később meg tervezem a franciákat is szóval az fcm is elgondolkodtat :S

Nehéz döntés :)

Én is ezen a kettőn gondolkozom..... az IS-6-ot csak 9-ig vágja fel, viszont a T-34 megy a 10-esek közé is. Ha jól tudom az IS-6-nak az IS top ágyúja van (175mm pen, 390 átlag dmg), tehát tier9-ben sőt még néha talán 8-ban is "tűtteni" kell a goldot. A T-34 jobb az ágyúja szerintem, bár annak a paramétereit nem vágom. Ettől függetlenül nekem szerintem IS-6-om lesz:) Szimpi az a tank!

Nem nagyon kell az IS-6 ba gold. Nekem van (nézd meg a statjaim, ez az in-game nickem is). Nagyon élvezetes. Általában aminek a frontját nem ütöd be AP-vel, arra kár rálőni az aranyat is. A 175 mm-es pen miadt ismerni kell a tankokat, mit hol szabad lőni, de összeségében szépen dolgozik. És a lényeg: 390-es alfája van. A kredit meg főleg a sebzéstől függ. Szóval egy átlagos csata is szépen hoz. (HE lőszer alfája azthiszem 450. T6-os T7-es puhább célpontokat nyugodtan lőhetjük azzal is. Szép látvány ha eltrefelünk vele egy Pokolcicát). De velem sokszor megesett, hogy gyedől maradva hoztam le vele a csatát. Legnagyobb gondot a WZ-11, IS-3, IS-6 és KV-4 adja. Az előbbi háromhoz felesleges a golod, mert a frontjáról az is pattan, KV-4-el meg oldalról is goldal kell lőni a biztos átőtésért.

Teste és tornya is jól pattog. Nehéz tankhoz képes mozgékony. Pl multkor egyedől lenyomtam egy IS-8at, úgy hogy csak egy lövés ment átt, az is azért mert későn kezdtem visszahúzódni.

Átlagos játékosok (olyanok akik akarnak fejlődni, nem csak úgy játszogatnak) könnyen érnek el vele sikereket.

10 éve 6 hónapja #110380 Írta: Haromszog
Megválaszolva: Haromszog
Az IS-6 szerintem szuper tank. Személy szerint jobban szeretem, mint az IS-3-mat. A könnyített MM és a nagyobb RoF (9.66 alatt tölt nálam) igazán könnyen kezelhető tanká teszi. A páncélját is jobbnak érzem mint az IS-3-mon. Az egyetlen hátulütője, ha szemből találkozol 9-es heavykkel. Ebben az esetben, ha jól forgatja az E 75 akkor esélyed nincs belőni. Én ilyenkor veszem elő a HE-t vagy keresek másik pozíciót.

Téma: OFF topik

• Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: Mikroby
    • 23 órája 28 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 18 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 3 órája 58 perce ezelőtt
    • perretz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • A GPU hőfokát kezd el monitorozni. Lehet, ha nem...
    • Írta: perretz
    • 6 órája 53 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 2 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 2 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 1 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.