10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#111369Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
P88 10-ből 8-szor oda lő ahova célzol. Megbízható német precizitás.
A francia tankok meg hajlandóak szanaszét lövöldözni és van olyan, hogy semmit nem találsz el. FCM-mel azért szoktam szívni mert az ágyú pontossága hol működik, hol nem.
szerk.: mostanában inkább utóbbi
Last edit: 10 éve 5 hónapja by Hunyadi_Loveszdandar.
Talaj ellenállása jobb, ágyúja pontosabb, kevésbé hajlamos modul damage-eket összeszedni, van némi camo ratingja is, kisebb, miben marad még alul ? Nem olyan gyors, ez tény, de pl a talaj ellenállás a forgási sebességnek is odatesz.
Félreértés ne essék, nem fényezni akarom és nem is ajánlom, de ez a dolog sokkal árnyaltabb mint kimondani hogy a p88 gyengébb mint a cdc. Nekem már csak az ágyú miatt sem jött be a francia.
A garázsban kapcsolgass oda-vissza az FCM és a CDC között, azt hiszem ennél kézenfekvőbb magyarázat nem szükséges. (akár a teszt szerveren). Namármost ez a méret a max 30 millis páncélzattal együtt nem egyértelmű előny.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Dodge94HUN
Látogató
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#111385Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN
Hát oldalról tényleg nagy a sziluettje.
A talajellenállást azért "vicces" felhozni előnynek, mivel az ilyen elbaszott WG paraméter. Ezt úgy értsd, hogy ezzel basszák el/buffolják azokat a statokat, amiket a garázsban látsz. Enélkül a P88 egy lassú dög lenne, ahogy a T10 orosz medek is baromi lassúak lennének a T-54 után, vagy például a Leopard ezért nem gyorsabb számottevően az oroszoknál és hasonlóak. Ez egy geciség a WG részéről őszintén szólva.
Mellesleg: P88-nak rosszabb a camoja, magasabb tank, kisebb a gun depression. A soft statek közötti különbség ágyú tekintetében pedig a CDC gyorsabb sebességén alapul.
Amúgy az sem véletlen, hogy CDC-ből több van, annak ellenére, hogy később jött.
A francia tankok meg hajlandóak szanaszét lövöldözni és van olyan, hogy semmit nem találsz el. FCM-mel azért szoktam szívni mert az ágyú pontossága hol működik, hol nem.
Lehet hogy nekem volt eddig szerencsém, de én ezt a francia szórást sosem tapasztaltam (jobban mint bármelyik tanknál), ellenben az "angol precizitás" viszont egy nemlétező fogalom, nekem még egy olyan angol tankom nem volt, ami 3x ugyan oda tudott volna lőni beszűkült állapotban, szóval nálam inkább angol szórás van, mint francia:D
Lehet hogy nekem volt eddig szerencsém, de én ezt a francia szórást sosem tapasztaltam (jobban mint bármelyik tanknál), ellenben az "angol precizitás" viszont egy nemlétező fogalom, nekem még egy olyan angol tankom nem volt, ami 3x ugyan oda tudott volna lőni beszűkült állapotban, szóval nálam inkább angol szórás van, mint francia:D
A kenturion csoda ágyúja az annyira precíz, hogy ma háromból egyszer tudtam lepattanót lőni a super pershingről, a másik kettő nem találta el. A kenturion úgy ahogy van egy hatalmas csalódás nekem.
Ennél csak picivel jobb a franciskára rakott ágyú, de annyira picivel, hogy mondjuk két lepattanót tud lőni háromból a super pershingre. A P88 mondjuk eltalálja a gyenge pontokat.
A soft stat meg ugyanúgy stat mint a tank összes többi statja.
A cdc meg azért népszerű mert pár emberke a teszt szerveres okosságok alapján kihozta a legjobbnak, + cw-ken a rohangátor stílus dívik. Rohangátornak nekem már van egy fcm és lesz egy ru251 tier8-ban, untig elég, kellett egy jó ágyú is.
A kenturion csoda ágyúja az annyira precíz, hogy ma háromból egyszer tudtam lepattanót lőni a super pershingről, a másik kettő nem találta el. A kenturion úgy ahogy van egy hatalmas csalódás nekem.
Ennél csak picivel jobb a franciskára rakott ágyú, de annyira picivel, hogy mondjuk két lepattanót tud lőni háromból a super pershingre. A P88 mondjuk eltalálja a gyenge pontokat.
A soft stat meg ugyanúgy stat mint a tank összes többi statja.
A cdc meg azért népszerű mert pár emberke a teszt szerveres okosságok alapján kihozta a legjobbnak, + cw-ken a rohangátor stílus dívik. Rohangátornak nekem már van egy fcm és lesz egy ru251 tier8-ban, untig elég, kellett egy jó ágyú is.
YESSSS, IGEN, AZ EGY SZAR, MERT SEMMIBEN NEM JÓ. Egyik legtrágyább tank a játékban.
A garázsban kapcsolgass oda-vissza az FCM és a CDC között, azt hiszem ennél kézenfekvőbb magyarázat nem szükséges. (akár a teszt szerveren). Namármost ez a méret a max 30 millis páncélzattal együtt nem egyértelmű előny.
https://tanks.gg/tank/chi-se