YESSSS, IGEN, AZ EGY SZAR, MERT SEMMIBEN NEM JÓ. Egyik legtrágyább tank a játékban.
nos, hat lehet ugy nez ki, a dpm kicsi centurional.
a tank maga lassu, es papir. de aki ugyveli hogy semmiben nincs elso helyen, az sosem hasonlitotta ossze a loszerkoltseget a tobbiekevel 
Valóban alacsony, mert nem lehet vele sebezni:D
Viszont ha már lőszer, az hogy az első görgőn keresztül illetve kicsit mellette is ammoracket tud kapni állandóan, az nevetséges. Persze tudom, nem kell forgatni, de gondoltam próbálok nem egy helyben állni, hátha lepattan. Le nem pattan, cserébe ammo rack konstans. Kínomban felraktam a kis javító mellé egy nagy javítót is, mert az ágyú is folyamatosan beszarik:D
Hunyadi: szerintem az angoloknál 50% veszik el amiatt, hogy az ágyúk csak kizárólag totálisan beszűkült állapotban képesek eltalálni valamit. Ez a centurion esetében azért elég vicces hogy a 6.75-ös töltés mellé kapsz még 3x2.3 másodpercet, amivel az őrületbe kerget. Snapshotra totálisan alkalmatlan, a torony hektikus, mellé egy iszonyatosan nagy testben (1 méterrel magasabb mint az IS3) ülsz, ami modulsebzés hajlamos, papír vagy, fos camoval. Egy dolgot tudnék mondani ami jó, az átütés, de mivel semmit nem talál el ott, ahol kéne, ezért ez kb. lényegtelen is, illetve az alacsonyabb átütésű tankok egyszerűen átváltanak prém lőszerre és ugyan ott vannak. Azt már nem is mondom, hogy a múltkor megkérdezte Tothtivadar hogy miért HE-vel lövök miután 180-at sebeztem, mondom ez a normál:D, nem HE.
Már annyira kétségbe vagyok esve emiatt a tank miatt, hogy azon gondolkodom, hogy átszerelem a vstab,rammer, optikát valami másra, mondjuk vstab, rammer, ventire, vagy vstab rammer, célzás gyorsítóra, hátha ér valamit.
https://tanks.gg/tank/chi-se