Jelenleg 151 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Coccodrillo
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 27 perccel ezelőtt
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 1 órával ezelőtt
En mar csak 1 esetben fizetnek a wargaming nek, ...
Kertesz 3 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
-2 szint. Milyen szerencse, hogy nem kötelező.
perretz 5 órával ezelőtt
Google fordító szerint a krokodil olasz fordítása coccodrillo. Vagyis ...
bazsikatoma 8 órával ezelőtt
Honnan jönnek ezek a nevek??? Verseny van a dolgozók ...
Shunz 21 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
40 szakasz 11 nap alatt, az napi 3.6 szakasz... ...
TegRazor 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 2 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 2 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 2 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 2 napja
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #111443 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr

Lőszerrekesz,cső,torony!

Szintén zenész, de én bent hagytam a nagy elsősegély csomit és az automata tűzoltót is.

Egyébként a modul és legénység sérülési hajlandóság emlékeim szerint egy olyan dolog mint a többi soft stat, szépen oda lehet vele csapni egy prémnek (és akármilyen tanknak), nem látványosan, ha túl opnak tűnne.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #111447 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

YESSSS, IGEN, AZ EGY SZAR, MERT SEMMIBEN NEM JÓ. Egyik legtrágyább tank a játékban.

nos, hat lehet ugy nez ki, a dpm kicsi centurional.
a tank maga lassu, es papir. de aki ugyveli hogy semmiben nincs elso helyen, az sosem hasonlitotta ossze a loszerkoltseget a tobbiekevel :)

Valóban alacsony, mert nem lehet vele sebezni:D

Viszont ha már lőszer, az hogy az első görgőn keresztül illetve kicsit mellette is ammoracket tud kapni állandóan, az nevetséges. Persze tudom, nem kell forgatni, de gondoltam próbálok nem egy helyben állni, hátha lepattan. Le nem pattan, cserébe ammo rack konstans. Kínomban felraktam a kis javító mellé egy nagy javítót is, mert az ágyú is folyamatosan beszarik:D

Hunyadi: szerintem az angoloknál 50% veszik el amiatt, hogy az ágyúk csak kizárólag totálisan beszűkült állapotban képesek eltalálni valamit. Ez a centurion esetében azért elég vicces hogy a 6.75-ös töltés mellé kapsz még 3x2.3 másodpercet, amivel az őrületbe kerget. Snapshotra totálisan alkalmatlan, a torony hektikus, mellé egy iszonyatosan nagy testben (1 méterrel magasabb mint az IS3) ülsz, ami modulsebzés hajlamos, papír vagy, fos camoval. Egy dolgot tudnék mondani ami jó, az átütés, de mivel semmit nem talál el ott, ahol kéne, ezért ez kb. lényegtelen is, illetve az alacsonyabb átütésű tankok egyszerűen átváltanak prém lőszerre és ugyan ott vannak. Azt már nem is mondom, hogy a múltkor megkérdezte Tothtivadar hogy miért HE-vel lövök miután 180-at sebeztem, mondom ez a normál:D, nem HE.

Már annyira kétségbe vagyok esve emiatt a tank miatt, hogy azon gondolkodom, hogy átszerelem a vstab,rammer, optikát valami másra, mondjuk vstab, rammer, ventire, vagy vstab rammer, célzás gyorsítóra, hátha ér valamit.

10 éve 5 hónapja #111456 Írta: 3g0_L3g02
Megválaszolva: 3g0_L3g02
Attol fugg milyen a jatekstilusod !! Az enyem szerint a t34 kiesett .Cdc vagy FCM ?? Mivel tapasztaltabb vook (kicsivel) ezért én a cdcvel elvagyok t10ben is (probáltam ).

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #111459 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Attol fugg milyen a jatekstilusod !! Az enyem szerint a t34 kiesett .Cdc vagy FCM ?? Mivel tapasztaltabb vook (kicsivel) ezért én a cdcvel elvagyok t10ben is (probáltam ).

Lel lol kappa kutyafüle :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly:

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #111464 Írta: stefanitsr
CDC. B)

Mindenféle gondolkodás nélkül eladtam a kenturiont, nettó idő és kreditpazarlás volt. Hajrá ru251.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #111476 Írta: flexman911
Megválaszolva: flexman911
Az FCM vs. CDC vitába az is beleszólhat,hogy pl. milyen legénységet szeretnél húzni vele.
FCM az ugye az 50 B legenységét fogja, plussz egy főt sajna.
A CDC legénysége az érkező 30 B legénységével teljesen kompatibilis, illetve a BC 25 legenységét és plussz egy főt fog húzni.

Megj.: CDC-m ugyan nincs, de FCM ágyúja szörnyen "hangulatember", ugyanoda nem igen lő kétszer nagy távolságra. Papír forma szerint pontosabbanak kéne lenni, de sajnos nem az.
Na most a CDC ugyanazzal az ágyúval jár.
De ezzel együtt lehet élni, jókat játszom vele, csak többet káromkodom egy kör alatt...

(káromkodás/min)

10 éve 5 hónapja #111479 Írta: Jackal_hun

CDC. B)

Mindenféle gondolkodás nélkül eladtam a kenturiont, nettó idő és kreditpazarlás volt. Hajrá ru251.

Most hogy már ennyit vergődtem vele, el nem adom ezt a szart, kigrindelem a maradék 40-50K-t (vagy ha felidegel, free XP-zem).

Viszont azt észre vettétek hogy nincs értelmes T8 prém tankja az angoloknak?

10 éve 5 hónapja #111480 Írta: Jackal_hun

Az FCM vs. CDC vitába az is beleszólhat,hogy pl. milyen legénységet szeretnél húzni vele.
FCM az ugye az 50 B legenységét fogja, plussz egy főt sajna.
A CDC legénysége az érkező 30 B legénységével teljesen kompatibilis, illetve a BC 25 legenységét és plussz egy főt fog húzni.

Megj.: CDC-m ugyan nincs, de FCM ágyúja szörnyen "hangulatember", ugyanoda nem igen lő kétszer nagy távolságra. Papír forma szerint pontosabbanak kéne lenni, de sajnos nem az.
Na most a CDC ugyanazzal az ágyúval jár.
De ezzel együtt lehet élni, jókat játszom vele, csak többet káromkodom egy kör alatt...

(káromkodás/min)

A CDC mellé azért olyan értelemben letenném a voksomat, hogy:
- az AMX 30-ak és a Batchat miatt van létjogosultsága
- SOKKAL olcsóbb mint az FCM
- az AMX 13-90 legénysége light legénység és megtartós tank alapból, tehát hirtelen 3 adag legénységre is igény lesz...

Szóval én valszeg megveszem, ha egyszer azon az ágon leszek (persze majd jóárasítva, 15%-ért aranyból, ami szintén jóárasítva lesz, így lehet kb 1000-1500 aranyat nyerni azon a tankon is).

10 éve 5 hónapja #111481 Írta: Dodge94HUN
Én meg belépek Saint klánjába és naponta csinálom a küldetéseket 1k aranyért :D

10 éve 5 hónapja #111496 Írta: stefanitsr

Most hogy már ennyit vergődtem vele, el nem adom ezt a szart, kigrindelem a maradék 40-50K-t (vagy ha felidegel, free XP-zem).

Ezért van/volt nekem a matilda BP, legénység húzdának. Amúgy mókás kis gyösz. A Cometet nagyon szerettem, azért gondoltam hogy a kenturion milyen király lesz, lesz átütése, meg erősebb tornya meg meg meg meg maga lesz a kéjhömpöly. Osztán nem. Kreditért ha sok lesz fölösben lehet visszaveszem, de ez így ebben a formában elvette a lelkesedésem. Inkább kihúzom a 1390-et, 4xk xp van vissza és megnézem az új francia medeket, amik utána jönnek.

10 éve 5 hónapja #111511 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Ezért van/volt nekem a matilda BP, legénység húzdának. Amúgy mókás kis gyösz. A Cometet nagyon szerettem, azért gondoltam hogy a kenturion milyen király lesz, lesz átütése, meg erősebb tornya meg meg meg meg maga lesz a kéjhömpöly. Osztán nem. Kreditért ha sok lesz fölösben lehet visszaveszem, de ez így ebben a formában elvette a lelkesedésem. Inkább kihúzom a 1390-et, 4xk xp van vissza és megnézem az új francia medeket, amik utána jönnek.

Pedig a Centurion-ok jók (7/1 is) csak ki kell őket fejleszteni és megtanulni, hol lehet velük tornyozni. Nem közelharcra valók.

10 éve 5 hónapja #111512 Írta: stefanitsr
Ha már lassú és tornyozni szeretnék akkor arra ott a t29/t32. No, én azokon szocializálódtam, és a tornyozás számomra azt jelenti amire azok képesek voltak. A kentaur ilyenre képtelen.

10 éve 5 hónapja #111517 Írta: Dodge94HUN

Ha már lassú és tornyozni szeretnék akkor arra ott a t29/t32. No, én azokon szocializálódtam, és a tornyozás számomra azt jelenti amire azok képesek voltak. A kentaur ilyenre képtelen.

Hát nem nagy a végsebességük, de mindenhova odaérnek, ahova kell. A 7/1-t én visszaveszem, amint eléri a Cromwell legénysége az első skillt. Akkor átülnek a Cometbe, a Cometből a legénység pedig a 7/1-be. Nekem az egyik kedvenc T9 tankom.

10 éve 5 hónapja #111521 Írta: Jackal_hun

A Cromwellt imádtam, a Comet is jó volt, bár keveseltem az átütést, emiatt nagyon rá vagy kényszerítve egy bizonyos stílusra, de azért jó kis tank az, a Centuriont utálom, egyszerűen borzalmas (még a Challenger is jobb volt, pedig azt se szerettem), minden értékem a béka segge alatt van vele, spot, sebzés, de a poén az, elkezdtem nézni a többi velem egy szinten lévő, vagy nálam kicsit jobb játékosokat (Hunyadi, Dodge, Vonkurz) és nekik is hasonló vagy kicsit jobbak az értékeik, tehát nem csak bennem van a hiba, hanem ez egy szar tank.

A tornya is szar, egy csomó T8 simán belövi ha jót dob, namost felfele még rosszabb lesz...

Amit nem értek, hogy a vbaddict.net összes statisztikájában középtájon van, ami szar lenne, nem lehetne...szóval valami trükk van vele.

10 éve 5 hónapja #111523 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Pedig a Centurion-ok jók (7/1 is) csak ki kell őket fejleszteni és megtanulni, hol lehet velük tornyozni. Nem közelharcra valók.

Centurionok és a tornyozás... :sick:
Az két külön fogalom, ami együtt sose jár! :silly:

Mellékletek:

Téma: OFF topik

• Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: Mikroby
    • 21 órája 56 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 17 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 órája 26 perce ezelőtt
    • perretz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • A GPU hőfokát kezd el monitorozni. Lehet, ha nem...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 21 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 41 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 2 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 1 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.