10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#112080Írta: Zemann
Megválaszolva: Zemann
Lassan tölt,nagy pofont ad.
Mobilitása elég.Tornya nem elég.Ezzel nem lehet azt megjátszani,mint a T54-el.
Lassan céloz és természetesen a 170-es alap penn...hááát....hogy is monnyam'...sír az aranyért.
Érdekes,mert a minap kérdezték,hogy az ishatot goldozom-e.Azt kell,hogy mondjam,hogy minimálisan.Azon a tankon nem érzem a szükségletét.
A 34-3 pontossága nem egyenlő az ishatéval.Kredithozama a goldozás miatt nem kiemelkedő.Persze lehet vele sima lőszerrel is lövöldözni és akkor jobb a helyzet,de egy ilyen nagy pofonokat osztó tankkal,ami valljuk be,elég lassan tölt,-tehát egy lövés beletelik,ha nem közelről lősz,akár 13-14 sec-be is-rosszul esik egy-egy lepattanó.
Én nem bánom,hogy ott van a garázsban.A 121-esem 3 skilles legénységével jól használható.Szeretem!
Last edit: 10 éve 5 hónapja by Zemann.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Katjaton
Sziasztok!
Valami perverz vágyat érzek,h megvegyem a kínai prémium t8 médium tankot!
Elolvastam rola az elemzést!
Akinek van leírhatná a véleményét!Thx!
Kínai ágon a Type58 járok,a testvére ki van fejlesztve de várok hétvégéig hátha lesz valami akcio..
Ahhoz a tankhoz semmi más nem kell csak türelem. De tényleg. Az viszont jó sok! A goldja annyira xar, hogy én már ali alig használom csak, sokkal jobban örülnék az orosz APcR-nek alacsonyabb átütéssel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Katjaton, JackassJana
Engem mindig is érdekelt a T-34-3. Egyrészt ez a - beszerezhetetlen - Type 59 utódja (oké, tudom, hogy ég és föld a két tank) és alapból kíváncsivá tettek. De ami miatt igazán ki szeretném próbálni, hogy nagyon sokszor láttam nagyon jó játékosokat T-34-3-ban. Maga a tank ritka és arányaiban többször találkoztam jó játékossal, mint rosszal. Szóval jó kezekben biztos veszélyes jószág.
Ami visszatart:
- alacsony pen (de legalább limites)
- lassú célzás
- lassú töltés
- nincs ágyúkitéríthetőség...
Kicsit alulértékelt tanknak tartom, de pont emiatt jó kezekben meglepetéseket tud okozni.
Ha egy kicsit olcsóbb lenne, már a garázsomban lenne. (főleg, hogy most már elkezdtem a kínai ágat is)
+1 az érdeklődők listájára...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Seewan
Pontosan azért,mert kevesen játszanak vele,szerintem egy Statpadder tank.
Miért is?!
A játékosok minősége a lényeg, nem a mennyisége.
Mert ha kevés, de béna játszik vele, akkor a jó könnyen elér vele jó eredményt.
De ha azért játszanak vele kevesen, mert nehéz és aki játszik vele, az meg azért játszik vele, mert neki megy, akkor az azt jelenti, hogy arányaiban nézve magasabb az elvárás a jó eredmény eléréshez.
Mellesleg T8-ban nem igazán tudom értelmezni a statpadderkedést...
Nekem 1050 csatám van ezzel a kis szörnyeteggel & minden rossz tulajdonságával együtt nagyon szeretem. (Alacsony pen, 11 másodperces töltésidő és lassú szűkölés, 0 csőlehajlás), de mindezekért cserébe kapunk egy jól mozgó, fürge kis jószágot 390-es alfával.
Ahogy Rosszpénz is írta minden csak türelem kérdése & ha ez megvan, akkor a célzásidő már nem is aggaszt annyira.
A negatív dolgok ellenszerét pedig gyorsan ki lehet tapasztalni és nagyon szép köröket menni vele.
Csőlehajlás? Ha tudod hogy nem fog célkeresztbe kerülni az enemy az adott terepen akkor nem kell odamenni! Mivel mozgékony, gyors helyváltoztatással jó pozícióba kerülhetünk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Pontosan azért,mert kevesen játszanak vele,szerintem egy Statpadder tank.
Miért is?!
A játékosok minősége a lényeg, nem a mennyisége.
Mert ha kevés, de béna játszik vele, akkor a jó könnyen elér vele jó eredményt.
De ha azért játszanak vele kevesen, mert nehéz és aki játszik vele, az meg azért játszik vele, mert neki megy, akkor az azt jelenti, hogy arányaiban nézve magasabb az elvárás a jó eredmény eléréshez.
Mellesleg T8-ban nem igazán tudom értelmezni a statpadderkedést...
Egyébként tényleg határeset, mert 1900 sebzésre már lila wn8-at ad (kill nem tudom mennyi kell), amit valljuk be 390-es alfával nem nehéz összehozni, mert 5 pen kell csak egy meccsen. 3k sebzésre már 5k feletti wn8-at ad ha jól emlékszem. De FCM-el meg szerintem IS-6-al sem sokkal nehezebb lesebezni a lila szintet.
Pár stat miatt (magas alfa pl) szerintem sok olyan is megveszi, akinek nem tiszta a -3 fokos depression jelentősége, valamint nem esik le elsőre a ~12 seces töltésidő. Viszont ha már megvették akkor erőltetik (egyébként nagyon helyesen), mert drága volt, akkor használjam már... Namármost, az ő eredményeik, főleg ha igazi mélyalmos siemkák, akkor az átlagot leviszik.
Namármost láttam egy két gyanúsan reroll manust 3 csillaggal a csövén t34-3-ban, úgyhogy kell legyen alapja a padder elméletnek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
https://tanks.gg/tank/chi-se