Na igen... ez a fort knox csomag meglehetősen hasznos tud lenni.
Én önként feláldozom magam mások adományozási vágyaik beteljesedéséhez... ha esetleg valaki mindenképpen ajándékozni szeretne - mert olyanja van - akkor nyugodtan dobja rám az ilyen csomagokat!
A kérdés számomra az, hogy mennyi a T9-es csaták aránya a teljes csataszámhoz képest és T9-ben mennyire használható?
(nekem van pár tankom, amivel egyszerűen nem tudok saját tierbe kerülni vagy top tierként játszani. ilyen volt pl.: a centu7/1 és most ilyen a P88 is. A csaták 60%-a T10...)
Nekem elég ritkán megy T9-be de szerintem ez lehet naptól (munkanap vagy hétvége) és napszaktól is függ.
T9-ben használható, csak nyilván meg kell válogatni az ellenfeleket, nem az E75-öt meg az ST-I-t kell szemből betámadni, hanem a Leo pta-t meg az 50 120-at.
A kérdés számomra az, hogy mennyi a T9-es csaták aránya a teljes csataszámhoz képest és T9-ben mennyire használható?
(nekem van pár tankom, amivel egyszerűen nem tudok saját tierbe kerülni vagy top tierként játszani. ilyen volt pl.: a centu7/1 és most ilyen a P88 is. A csaták 60%-a T10...)
Nekem elég ritkán megy T9-be de szerintem ez lehet naptól (munkanap vagy hétvége) és napszaktól is függ.
T9-ben használható, csak nyilván meg kell válogatni az ellenfeleket, nem az E75-öt meg az ST-I-t kell szemből betámadni, hanem a Leo pta-t meg az 50 120-at.
A csatornàmon találsz több videót is.
Igen számít a nap és napszak is, de mondjuk tier8-ra gondolnám, hogy a legnépszerűbb tierek egyike, ergo csak kéne lennie elég T8-as várakozónak, hogy saját tierben tudjak harcolni. Meg ha mondjuk nincs elég T10-es várakozó, akkor rendben van ha néhányszor berak oda. Na de állandóan (vagy legalábbis szignifikáns mértékben) ?!
https://tanks.gg/tank/chi-se