Nekem az a bajom a Type 64-el, hogy nem látom, miért kellene megvenni azt a tankot.
A WZ-131, WZ-132 ugyan úgy +3/+2 MM-es, sokkal jobb tankok és az ág véget ér T9-ben és med lesz belőle, tehát itt mire is akarunk legénységet farmolni? Mert a WZ-120 miatt úgy is át kell konvertálni aranyból vagy kreditből őket. Akinek meg van Type-59-e mert olyan mákos, az úgy is azt fogja használni. Gondolkodtam én is hogy meg kéne venni, de utána mit fogok vele csinálni?
Hat pl jatszani De persze nem kell megvenni, racionalis ervek nem nagyon szolnak mellette.
De egy nagyon kellemes, kezes tank. Erzesre sokkal mobilabb, mint a T37 vagy a VK, nagyobb a FUN faktora.
Persze izlesek es pofonok
Nekem az a bajom a Type 64-el, hogy nem látom, miért kellene megvenni azt a tankot.
A WZ-131, WZ-132 ugyan úgy +3/+2 MM-es, sokkal jobb tankok és az ág véget ér T9-ben és med lesz belőle, tehát itt mire is akarunk legénységet farmolni? Mert a WZ-120 miatt úgy is át kell konvertálni aranyból vagy kreditből őket. Akinek meg van Type-59-e mert olyan mákos, az úgy is azt fogja használni. Gondolkodtam én is hogy meg kéne venni, de utána mit fogok vele csinálni?
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#112484Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
hat nekem van type62om szoval nalam a type64 nem jatszana telleg csak penzfarmoalsra stronghold miatt. De akkor inkabb cdc vagy fcm 8asba.
Nekem a problemam h. kinaibol csak type62 es wz111em van:D nincs semmi normal tank, de van egy lassan 5 skilles legenysegem:D
amugy en is ugy vettem az e25 meg az fcm-emet h. arany+ premnap komboval. 2x 30 nap. De azota meg mindig van premiumom, hala a sok kuldinek:D:D
Type 64 brutális kis gép. Még csak 60 csatám van vele a legényég az első skill 84%-nál tart csak. De nagyon fun. Prém fiókkal 800-1000dmg kiosztásával olyan 20-30k nettót keres néha még felette is. A gold lőszert igényli, de nem olyan vészes mértékben. Legalábbis szerintem.
Én SH-ra meg funra vettem, na meg stadpaddernek. Nem bántam meg.
Megéri az árát? Melyik használhatóbb 6-os strongholdban?
Vagy akkor inkább egy Type 64?
Köszönöm!
Nekem van 85M és nekem baromira bejön.
Múltkor akcióban meglett a type58 meg a sima 34-85 is, és bár még nem fullosak szóval változhat majd a véleményem, de nekem a prém verzió eddig jobban bejön.
Én elsősorban legénységhúzás miatt vettem nem pénzt keresni, szóval ha kell lövök vele goldot, de prém mivolta miatt így is pluszban szoktam maradni.
75%os legényekkel elég harmatos volt, mostanság lett meg az első skill így egyre jobban megy vele
Ha kimondottan strongholdra veszed szerintem kérdezd meg a klánban melyiket preferálják inkább.
Én csak azt nem látom, hogy ha valaki csak SH-ra (vagy Tier6-os eventre) tartaná a type64-et, akkor miben tud többet, mint a T37? Abba arra a célra még gold se kell.
Köszönöm!
Múltkor akcióban meglett a type58 meg a sima 34-85 is, és bár még nem fullosak szóval változhat majd a véleményem, de nekem a prém verzió eddig jobban bejön.
Én elsősorban legénységhúzás miatt vettem nem pénzt keresni, szóval ha kell lövök vele goldot, de prém mivolta miatt így is pluszban szoktam maradni.
75%os legényekkel elég harmatos volt, mostanság lett meg az első skill így egyre jobban megy vele
Ha kimondottan strongholdra veszed szerintem kérdezd meg a klánban melyiket preferálják inkább.
SH-ra ha a klán ilyen típusú tankban gondolkodik és nem csak Cromwellt hajlandó vinni a közepes tankok közül, akkor a VK3002M jobb választás:
+Több HP
+jobb DPM
+pontosabb ágyú
+lényegesen jobb átütés
+sokkal gyorsabb lövedék
+jobb RoF
+gyorsabb célzás... igazából mindenben jobb
Egy VK az első lövéstől számíta 17 mp-n belül megsemmisít egy T-34-85M-et. Ráadásul a jobb látótávolság és pontosabb/gyorsabb célzás miatt biztosan előbb adja le az első lövést, mint egy T-34-85M.
A ruszki tanknak 20mp feletti időre van szüksége, hogy megsemmisítsen egy VK-t. Ez 18%-kal több idő.
Velem az első klánom vetette meg a cromwellt, és a hellcatet, mindkettő igazából ordas csalódás volt. A VK3002M-et a cromwell miatt adtam el. Most már se klán, se cromwell.
Köszönöm!
SH-ra ha a klán ilyen típusú tankban gondolkodik és nem csak Cromwellt hajlandó vinni a közepes tankok közül, akkor a VK3002M jobb választás:
+Több HP
+jobb DPM
+pontosabb ágyú
+lényegesen jobb átütés
+sokkal gyorsabb lövedék
+jobb RoF
+gyorsabb célzás... igazából mindenben jobb
Egy VK az első lövéstől számíta 17 mp-n belül megsemmisít egy T-34-85M-et. Ráadásul a jobb látótávolság és pontosabb/gyorsabb célzás miatt biztosan előbb adja le az első lövést, mint egy T-34-85M.
A ruszki tanknak 20mp feletti időre van szüksége, hogy megsemmisítsen egy VK-t. Ez 18%-kal több idő.
Ez mind igaz, elég csak abból kiindulni, hogy a prém tankok nem lehetnek erősebbek tierbeli normál társuknál, de mint írta is nem akar fejlesztgetni.
Ha a centuriont összehasonlítom a panther88-al, vagy az fcm-el, akkor elkezdem vakargatni a fejem búbját ezt a szabályt hallva. Ismerem régóta, de annyira szerintem nincs kőbe vésve.
Ha a centuriont összehasonlítom a panther88-al, vagy az fcm-el, akkor elkezdem vakargatni a fejem búbját ezt a szabályt hallva. Ismerem régóta, de annyira szerintem nincs kőbe vésve.
Szegény Centurion kap rendesen a fórumon Én szerettem játszani vele pedig nem tudom mi a bajotok vele (bár egy P88 tényleg jobb). Az biztos hogy Dodge szereti
Sziasztok a mostani leárazásnál elgondolkodtam hogy érdemes lenne e megvenni a Pz.Kpfw. S35 739 (f) féláron, amolyan fun célra. Érdeklődnék h mik a tapasztalatok vele, mennyire sűrűn megy tier 4-5 be? Előre is köszönöm.
https://tanks.gg/tank/chi-se