De életbe léptek, én vettem is egy Panther 8.8-at kemény 5400 forintért.
A probléma abból származik, hogy nincsenek bent ingame a tankok, ezért nem tudod őket megvenni.
Vagyis szerintem a CDC és az STA2 nem lesz olcsóbb, pedig egy CDC-t én is vettem volna.
Szia!
Én a múltkori 15%-os akcióban 6200 körüli aranyért láttam, boltban pedig kb. 7200 Ft-ért. A boltban most is 7172 Ft, ingame viszont most nem tudom megnézni az arany árát.
eu.wargaming.ne...icles/
Érdekelne, hogyan tudtad ennyire olcsón megvenni?
Köszönöm!
Úgy, hogy vettem nagy mennyiségben aranyat olcsón, kb. 30.000-et, így az jött ki, hogy 0.9 FT/arany ár.
Jelenleg 6030 arany (vagy valami hasonló) a játkban ha jól emlékszem, ez azért fontos, mert így nem a forint /euro árfolyam határozza meg az árat, hanem a felhalmozott arany és a leárazott arany ár a döntő.
Vagyis a 30K aranyamból most elköltök 6030 aranyat, amit én 0.9 Ft/aranyért vettem, így 6030*0,9 =5427 FT-be került.
Persze akinek nincs pénze, az nem tudja megtenni, ezért apránként költi majd ezt el, de gyakorlatilag nagy tételben az egészet lefedve sokat lehet spórolni. Én így szoktam év végén 5-10 millárért venni fogyóeszközt, amire a pénzt prém tankokkal termelem ki, így az 1500 creditért vett kis javító ténylegesen 50%-kal olcsóbb. Karácsonykor bespájzolsz egy évre előre és kész:D
https://tanks.gg/tank/chi-se