De nekem az első med vonalam, úgy nézd, mondtam már Előtte TD meg orosz med volt T7-ig, aztán ez teljesen más stílus volt.
Whatever, ha visszaveszem a 7/1-t, akkor odaadom kipróbálásra, Jackal
De nekem az első med vonalam, úgy nézd, mondtam már Előtte TD meg orosz med volt T7-ig, aztán ez teljesen más stílus volt.
tesztszerveren kipróbálom
Inkább gyere platoonozni a T32-m mellé, mert melletted mindig jó volt a sebzés Tegnap majdnem meglett a harmadik csillag, de kicsit visszaesett, most azt kell kigrindelni
Ha már lassú és tornyozni szeretnék akkor arra ott a t29/t32. No, én azokon szocializálódtam, és a tornyozás számomra azt jelenti amire azok képesek voltak. A kentaur ilyenre képtelen.
Ööööö a kentaur az nem százados? Centurion-> római légió katonai rang.
A többi stimmel.
tesztszerveren kipróbálom
Inkább gyere platoonozni a T32-m mellé, mert melletted mindig jó volt a sebzés Tegnap majdnem meglett a harmadik csillag, de kicsit visszaesett, most azt kell kigrindelni
Az a baj, hogy annyi mindent ki kéne már próbálni a tesztszerveren, mert vagy 4-5 T10 vár megvételre, 113, T57, IS7, M48 puttony stb. szóval most pont egy Cent 7/1-re pazaroljam az időt....
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#111597Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
azert azt tulzas mondnai h. az nem FCM pancelozott, de 120-120mm azert messze jobb mint 30. CDC-re egybol toltom a repeszt, es daralom le a moduljait, mig egy FCMnel ez annyira nem jatszik, bar lehet oldalrol lehetne. De az FCM tornya elol van, es 120mm dontott pancel effektivbe 140 is van. Na most jopar ligth es med van akivel osszekerulhet es tudja oket biztosan pattontani, vagy legalabbis jo aranyba. De foleg ligthokat tudod megszivatni kiveve az amcsi(OP 175 pen...), es rajuk maszni es akar leramlni. De sarokharcnal is ha az elejet beforgatod es ugy nezel ki, es meg loni is tudsz mert elegge elol van a tornya, akkor azert szep effektiv erteket lehet elerni. Ahhoz kepest h. mennyire papirnak van titulalva, 4 steel wallt osszetudtam vele szedni. Nem mondom h. ehhez nem kell retard ellenfel, meg mak, de az h. cdcvel egy lapon emliteni az armorjat az tulzas. Tudni kell vele h. ki ele mehetsz batrabban ki.
A napokban kigrindeltem a bulldögre az autoloader ágyút 175-ös átütéssel, van rajta optika, vert stab, ventilláció. A super pershinget úgy etettem meg vele, hogy nem tudott semmit tenni ellene.
Most hogy már ennyit vergődtem vele, el nem adom ezt a szart, kigrindelem a maradék 40-50K-t (vagy ha felidegel, free XP-zem).
Viszont azt észre vettétek hogy nincs értelmes T8 prém tankja az angoloknak?
Ezért van/volt nekem a matilda BP, legénység húzdának. Amúgy mókás kis gyösz. A Cometet nagyon szerettem, azért gondoltam hogy a kenturion milyen király lesz, lesz átütése, meg erősebb tornya meg meg meg meg maga lesz a kéjhömpöly. Osztán nem. Kreditért ha sok lesz fölösben lehet visszaveszem, de ez így ebben a formában elvette a lelkesedésem. Inkább kihúzom a 1390-et, 4xk xp van vissza és megnézem az új francia medeket, amik utána jönnek.
Pedig a Centurion-ok jók (7/1 is) csak ki kell őket fejleszteni és megtanulni, hol lehet velük tornyozni. Nem közelharcra valók.
Centurionok és a tornyozás...
Az két külön fogalom, ami együtt sose jár!
Lehet rosszul fogalmaztam. Azt értettem, hogy csak a torony csücskét dugod ki a jó csőlehajlás miatt aztán vissza, nem hogy pattintani is fogsz A teste még rosszabb. Viszont sokszor előttek felettem vagy a buckába:) Ellenben kiszalad belőle 3500 sebzést még a kis ágyúvel is
Most hogy már ennyit vergődtem vele, el nem adom ezt a szart, kigrindelem a maradék 40-50K-t (vagy ha felidegel, free XP-zem).
Viszont azt észre vettétek hogy nincs értelmes T8 prém tankja az angoloknak?
Ezért van/volt nekem a matilda BP, legénység húzdának. Amúgy mókás kis gyösz. A Cometet nagyon szerettem, azért gondoltam hogy a kenturion milyen király lesz, lesz átütése, meg erősebb tornya meg meg meg meg maga lesz a kéjhömpöly. Osztán nem. Kreditért ha sok lesz fölösben lehet visszaveszem, de ez így ebben a formában elvette a lelkesedésem. Inkább kihúzom a 1390-et, 4xk xp van vissza és megnézem az új francia medeket, amik utána jönnek.
Pedig a Centurion-ok jók (7/1 is) csak ki kell őket fejleszteni és megtanulni, hol lehet velük tornyozni. Nem közelharcra valók.
Centurionok és a tornyozás...
Az két külön fogalom, ami együtt sose jár!
Lehet rosszul fogalmaztam. Azt értettem, hogy csak a torony csücskét dugod ki a jó csőlehajlás miatt aztán vissza, nem hogy pattintani is fogsz A teste még rosszabb. Viszont sokszor előttek felettem vagy a buckába:) Ellenben kiszalad belőle 3500 sebzést még a kis ágyúvel is
na ja... csak amikor 200 méterről belövi az IS-3 és IS-8 kapácból, Te pedig még csak várod, hogy szűküljön a célkör... az érzés megfizethetetlen...
https://tanks.gg/tank/chi-se