Nem rossz tank, de személy szerint a Panther/m10-el valamivel jobb a játékélmény
Holnap szerzek egy D-max-ot na azzal kíváncsi leszek mit alkotok, az E-25 után :D kicsit más stílus...
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#110934Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
A dicker max is mókás, főleg az agyatlan csőlehajlás miatt, de ugyanaz a bajom vele mint az fcm-el: valamiért az is tud olyan luftokat lőni gondos célzás, teljes szűkülés után, hogy csak pislogok.
A P88 ágyúja mindkettőhöz képest egy vérbeli mesterlövész.
Belefutottam az előbb egy object 907-be. Hát, eszementül kemény tank. kb 5-6 másodpercenként lő egy 330-as sebzést és olyan gyorsan csikicsukizik, hogy csak lestem.
Úgy összességében nagyon jó kerek egész lehet, mert amilyen sebességgel gyorsult előre-hátra és amilyen rövid idő alatt célon volt. Ketten azért elkaptuk.
Én is mindig szerettem volna egy ilyet, de azért 30k Ft-t kicsit soknak érzem érte.
Én is De karácsonykor, az advent kalendárium hatására, meg akartam szerezni. Akkor nem adták, most meg ez a húsvéti, születésnapi stb. ajándékom.
Te is tegnap születtél?
Én is!!
Nem majd csak májusban lesz a szülinapom, de nem hinném, hogy a Pz II Ausf J-t egyhamar újra bedobják
Figyelem: Spoiler!
Szóval én is becsekkoltam a kis NanoMaus-ra. A poén az volt tegnap,hogy az ellen hasonló tankjaival nem is foglalkoztam.Még arannyal se ütöm át....ő se engem.
Mentem gyakni a többit,ez meg non-stop lőtte a seggememt.A lét rendesen viszi a drága gold miatt.Sajnos sokszor kerültem Tier IV-be.Bár a 80-as front ott is müxik.
Más.
A millió aranynak az lett a következménye,hogy ellenállhatatlan kényszert éreztem a 112-re.Mit lehet ilyenkor tenni?Kattintani kell!
Szóval tegnap mentem ishattal és száztizenkettővel. Az ishat ágyúja sokkal jobb,oldala jobban használható,de ha a 112 hasát el tudom rakni,akkor sok mindenki jöhet.Egyedül a T32 adta fel a leckét....Vér István tankparancsnokon rajta volt a noobshield.Nem tudtam belőni,se golddal,se anélkül.Persze ő minden egyes lövéssel belőtt.
A két tank között a lényegesebb különbség...szerintem.
IS-6:
-Jobb ágyú.Pontosabb,gyorsabb.
-Oldalán jobb páncélzat.
112:
-Feje nagyon kemény.Kupola simán belőhető rajta.
-Gyorsabb,mobilabb
Kredithozam?Fogalmam sincsen.
Az IS-6 és 112 mind a kettő nagyon bejött nekem; kb., mint a cseresznye- és meggy pálinka. Nem lehet közöttük választani, mind a kettő jó és kell!
A 112-es mint ha többet hozna az az érzésem.
Prémium tankot szeretnék venni fun és pénzkeresés szempontjából. Nem tudok dönteni a T34, a CDC és az FCM50t között. Szerintetek melyiket éri meg megvenni?
A statom: wotinfo.net/en/...e=lewi
Ezek közül a T34 lenne mefelelő a stílusodnak gondolom. Nem látok egy papír tankot sem a tankjaid között, szóval CDC kiesik. FCM pedig hasonló hozzá, csak kicsit jobban páncélozott.
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#111256Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Ezért is mondtam, hogy inkább IS6. T34 nagyon lassan forog, nagyon lassú a tornya, lassan tölt, lassan céloz, és maga a tank alváz nagyon sérülékeny.
FCM van nekem is, most vicces mód azt fogom mondani, hogy nem sok különbség van stílusban a cdc és az fcm között. A páncélra egyik esetében sem lehet igazán építeni. Mindkettő hozzáértő játékos kezében kezd jó lenni, előtte bizony szívás velük az élet.
Ezek közül a T34 lenne mefelelő a stílusodnak gondolom. Nem látok egy papír tankot sem a tankjaid között, szóval CDC kiesik. FCM pedig hasonló hozzá, csak kicsit jobban páncélozott.
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#111280Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Lewi. A franciáktól eltekintve van néhány prem. tankom. Mondjuk a fun faktort nem itt kell keresni, a kérdés az talán, melyik kevésbé munka szagú.
Dodge barátom véleményét nagyra tartom, már csak kiválló teljesítménye okán is, de ezúttal ellent kell mondjak. A T34-es tulajdonságait Stefanitsr jól és tömören foglalta össze. Tul. képpen a T34-et inkább hívnám forgótornyos TD-nek, mint tanknak.
Átlagos játékosnak, mint te vagy én, úgy gondolom az IS-6, vagy a kínai 112 jobban fekszik. Gyenge pen.-jeik miatt egyik sem alkalmas azonos T-ben lévő nehezekkel, szemtől szembeni harcra. Az IS 6-ot azért kedvelem egy fokkal jobban, mert helyes beállás esetén elképesztően tud pattintani.
Mindkét tank nagyon alkalmas a farmolásra, és a megszokottnál gyakoribb gold használat esetén is - ellensúlyozandó a gyenge front átütést - messze pozitív hozamúak.
https://tanks.gg/tank/chi-se