Sziasztok!
Több fórum topic-ban szóba kerültek a különféle prémium Panther-ek.
Két hete vettem meg az első prémium tankomat, a Panther 8.8-at, és tegnap végre sikerült megszereznem vele a tankászt.
Nem készült még elemzés a típusról, ezért gondoltam én is írok pár gondolatot, hátha valaki tervezi a vásárlását.
Nekem szimpatikus a tank, mert nagyon hasonlít a tigrisre a játéka. Sok paraméterük nagyon hasonló (HP, 88-as, tűzgyorsaság, könnyen átlőhető, stb.). Panther 2-m és M10-em nincsen, így azzal nem tudom összehasonlítani.
Prémium tanknak valószínűleg nem a legjobb, mert kicsit nehézkes vele a játék. Nekem legalábbis furcsa volt elsőre. Könnyen átlőhető, emiatt gyorsan kiszedik, ha nem figyel rá az ember.(ez sok tankra igaz) Nem szabad túl korán előre menni vele! Nem túl gyors, de nem is lassú. Nehéztankoknál fürgébb, mozgékonyabb (én Tigris után használom, így pozitívnak látom), de aki gyorsabb tankokhoz szokott, annak ez lehet hogy hátrány.
Nem tier limites, így 10-es tankokkal is összekerül, de ez szerintem nem probléma. 10-es csatában a kevesebb sebzést spotolással próbálom pótolni, és így rendes xp-t és kreditet lehet szerezni.
A credit hozama nem kiemelkedő, de normális játékkal azért 20-30 ezer nettó összejön. Kiemelkedő teljesítménnyel jóval több. (Képek csatolva.)
A kezdő játékosok valószínűleg jobban járnak egy heavyvel, ha a pénzkereset a cél, mert az jobban bírj a lövéseket, és több sebzésre van idő. Rutinosabb játékosoknak nem fog gondot okozni a használata. Ha közepes tank legénységet is szeretnétek tanítani, nemcsak pénzt gyűjteni, akkor viszont ajánlom.
Bevezetéskor 11500 arany volt az ára, de aztán a WG korrigálta. Most 7300-ba kerül.
Akciósan vettem meg, akkor még 15%-kal leárazva 6205 aranyba került. Szerintem megérte az árát! Én szeretem! Próbáljátok ki!
Nem akarod megírni elemzésben? Nincs még ilyen, sokan örülnének neki.
Szia!
Ha elfogadjátok egy átlagos wn8-cal rendelkező játékos véleményét, akkor
akkor beleadok mindent, és megírom.
Admin topikba küldjem? Vagy adtok egy email címet?
Köszönöm!
Szia, nekem semmi közöm az oldal üzemeltetéséhez (csak a pofám nagy a fórumon:D), Jacktornak kell küldened: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A közösség majd eldönti jó-e:P
Szívesen segítek az elemzésben. Panther II-m is voltmár és ez a 8.8 talán ahoz hasonlít leginkább. (vagyis a vele való játék során, ezt érzem)
Épp kérni szerettem volna, hogy ha van rá mód olyan elemzés készüljön a Panther 8.8-ról, amiben a PantherII-vel is össze van hasonlítva és van ide vonatkozó tapasztalat.
Miután kevesen szeretik a PantherII nekem viszont semmi bajom nem volt vele, ezért már régóta írom lassanként az elemzését ahol a többi 8as meddel hasonítom de ha valaki kölcsönadd egy 8.8 azt is beleírom
Miután kevesen szeretik a PantherII nekem viszont semmi bajom nem volt vele, ezért már régóta írom lassanként az elemzését ahol a többi 8as meddel hasonítom de ha valaki kölcsönadd egy 8.8 azt is beleírom
Szerk: Mi a manóért nem rakja spoilerbe
A P2 nekem is bejött és jól muzsikált, ezért is gondolom, hogy a P88 is hasonlóan jó lehet. Kérdés, hogy mik az ilyen jellegű tapasztalatok? P2 = P88? Már ami az általános játékot illeti.
u.i.: nekem se rakja spoilerbe... nem is erőltetem
Szerk: Mi a manóért nem rakja spoilerbe
A P2 nekem is bejött és jól muzsikált, ezért is gondolom, hogy a P88 is hasonlóan jó lehet. Kérdés, hogy mik az ilyen jellegű tapasztalatok? P2 = P88? Már ami az általános játékot illeti.
u.i.: nekem se rakja spoilerbe... nem is erőltetem
Szerintem teljesen ugyan az a játékstílus kell vele. Annyival gyengébb a 8.8, hogy annak a sima panther alváza van, így ne akarj vele semmit pattintani meg hát rammolni sem olyan jó vele mint egy P2-vel. Szerintem teljesen megéri amúgy ez a tank, ha bejött a P2. Én legalább is örülök, hogy beruháztam rá, főleg, hogy ennyire olcsó a többi 8 ashoz képest. WN8-at is jól adja aránylag kevés dmg-re, de épp ez miatt a creditet nem fogok tonnaszámra hozni vele. Jobb körök prémmel 70k-t is hoznak profitban, de nem egy jagdtiger 8.8 szegényke Mondjuk a játék sokkal élvezetesebb vele számomra legalább is mint egy olyan lomha megymagköpködő td-vel.
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#109986Írta: oregkoko
Megválaszolva: oregkoko
Picit lassabb, mint a PII, de a töltésideje ventilátorral, töltésgyorsítóval, BIA-val 5,7 mp. Én az 50M legénységével használom. Nem az a flankelős közepes tank, inkább mesterlövész, pontos ágyúval. Nem túl gyors, nem túl fordulékony, de én kedvelem. Nem vagyok pro játékos, de meglett vele a tankász elég hamar és az első 3 csík is felkerült.
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#110031Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
na erre nem h ingame akarj prém tankot venni
de amugy hasznos...
én azért szeretem mert jobban átlátható, a görditö sávot sem kell huzgálni.Sztem a gyári tul van bonyolitva már.
Meg annyi haszna van az én esetemben h nem költöm el olyan gyorsan az aranyat
de amugy hasznos...
én azért szeretem mert jobban átlátható, a görditö sávot sem kell huzgálni.Sztem a gyári tul van bonyolitva már.
Meg annyi haszna van az én esetemben h nem költöm el olyan gyorsan az aranyat
https://tanks.gg/tank/chi-se