Én is mindig szerettem volna egy ilyet, de azért 30k Ft-t kicsit soknak érzem érte.
Én is
De karácsonykor, az advent kalendárium hatására, meg akartam szerezni. Akkor nem adták, most meg ez a húsvéti, születésnapi stb. ajándékom. 
Te is tegnap születtél?
Én is!!
Szóval én is becsekkoltam a kis NanoMaus-ra. A poén az volt tegnap,hogy az ellen hasonló tankjaival nem is foglalkoztam.Még arannyal se ütöm át....ő se engem.

Mentem gyakni a többit,ez meg non-stop lőtte a seggememt.A lét rendesen viszi a drága gold miatt.Sajnos sokszor kerültem Tier IV-be.Bár a 80-as front ott is müxik.
Más.
A millió aranynak az lett a következménye,hogy ellenállhatatlan kényszert éreztem a 112-re.Mit lehet ilyenkor tenni?Kattintani kell!
Szóval tegnap mentem ishattal és száztizenkettővel. Az ishat ágyúja sokkal jobb,oldala jobban használható,de ha a 112 hasát el tudom rakni,akkor sok mindenki jöhet.Egyedül a T32 adta fel a leckét....Vér István tankparancsnokon rajta volt a noobshield.Nem tudtam belőni,se golddal,se anélkül.Persze ő minden egyes lövéssel belőtt.
A két tank között a lényegesebb különbség...szerintem.
IS-6:
-Jobb ágyú.Pontosabb,gyorsabb.
-Oldalán jobb páncélzat.
112:
-Feje nagyon kemény.Kupola simán belőhető rajta.
-Gyorsabb,mobilabb
Kredithozam?Fogalmam sincsen.
https://tanks.gg/tank/chi-se