Én nem klánozok, nem szeretem, ha egy tankra nagy javítókészlet és automata tűzoltó + nagy elsősegély csomag kell, mert egyszerre patkol el benne 2 legénységi tag + motor, + lánc + ammorack és ha a habokba mellé lő. Egy prémnél ez odacsap a kredithozamnak. Számomra ez így kimeríti a hétköznapokban, randomban farmolásra használhatatlanság fogalmát. Persze, lehet más betegre keresi magát vele és neki "jó".
Egyik sem limites.
Egyiknek sincs páncélja.
STA a leglassabb.
STA a legpontatlanabb.
STA-nak a leglassabb a lövedéke.
STA-nak a legkisebb a látótávolsága.
Ezek után ha gyors tank kell = CDC
Ha pontos, jó DPM = Panther88
Semmi nem szól az STA2 mellett, max ha kifejezetten japó közepes legénységet akarsz húzni. Minden másban jobb a másik kettő vagy erre, vagy arra.
Én nem klánozok, nem szeretem, ha egy tankra nagy javítókészlet és automata tűzoltó + nagy elsősegély csomag kell, mert egyszerre patkol el benne 2 legénységi tag + motor, + lánc + ammorack és ha a habokba mellé lő. Egy prémnél ez odacsap a kredithozamnak. Számomra ez így kimeríti a hétköznapokban, randomban farmolásra használhatatlanság fogalmát. Persze, lehet más betegre keresi magát vele és neki "jó".
Prémium account nélkül és klán nélkül tolom és még a legpapírabb, legammorackbetegebb tankjaimmal is elvagyok kis javítóval.
Akkor számodra az FCM és a CDC is megnyithat egy új dimenziót.
Tesztszerveren játszottam már FCM-mel és CDC-vel is. FCM első csata 5k sebzés, tankász. CDC 2k körül volt. Tudom, nem vonunk le messzemenő következtetéseket kis minta alapján, de nekem tetszett mindkettő, amúgy is franciákkal játszom legtöbbet mostanság.
YESSSS, IGEN, AZ EGY SZAR, MERT SEMMIBEN NEM JÓ. Egyik legtrágyább tank a játékban.
nos, hat lehet ugy nez ki, a dpm kicsi centurional.
a tank maga lassu, es papir. de aki ugyveli hogy semmiben nincs elso helyen, az sosem hasonlitotta ossze a loszerkoltseget a tobbiekevel
Prémium account nélkül és klán nélkül tolom és még a legpapírabb, legammorackbetegebb tankjaimmal is elvagyok kis javítóval.
Tádáám! íme egy nagyon szerencsés játékos!
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Dodge94HUN
Látogató
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#111418Írta: Dodge94HUN
1000 csata ELC-vel, majdnem 700 AMX 50 100-al és szintén majdnem 700 AMX 50 120-szal, ami három közül kettő csövén 3 csík díszeleg. Biztos nem tudja milyenek a franciák.
Egyik sem limites.
Egyiknek sincs páncélja.
STA a leglassabb.
STA a legpontatlanabb.
STA-nak a leglassabb a lövedéke.
STA-nak a legkisebb a látótávolsága.
Ezek után ha gyors tank kell = CDC
Ha pontos, jó DPM = Panther88
Semmi nem szól az STA2 mellett, max ha kifejezetten japó közepes legénységet akarsz húzni. Minden másban jobb a másik kettő vagy erre, vagy arra.
Ne aggódj, poénból dobtam be. Amúgy kifejezetten játszható a kicsike, de most nem ez a téma, már elküldtem az elemzésemet Jacktornak, merőben más véleményt tartalmaz mint a többségé, ott majd lehet szapulni
P88 10-ből 8-szor oda lő ahova célzol. Megbízható német precizitás.
A francia tankok meg hajlandóak szanaszét lövöldözni és van olyan, hogy semmit nem találsz el. FCM-mel azért szoktam szívni mert az ágyú pontossága hol működik, hol nem.
szerk.: mostanában inkább utóbbi
Lehet hogy nekem volt eddig szerencsém, de én ezt a francia szórást sosem tapasztaltam (jobban mint bármelyik tanknál), ellenben az "angol precizitás" viszont egy nemlétező fogalom, nekem még egy olyan angol tankom nem volt, ami 3x ugyan oda tudott volna lőni beszűkült állapotban, szóval nálam inkább angol szórás van, mint francia:D
Akkor élvezd a kivételezést! Sajnos egyik csatában 10/10/10 a lövések/találatok/átütések száma, a másik csatában meg 22/8/1... kb.: minden második csatában 1000-1500 dmg hussss elvész az ágyú szeszélyessége miatt.
1000 csata ELC-vel, majdnem 700 AMX 50 100-al és szintén majdnem 700 AMX 50 120-szal, ami három közül kettő csövén 3 csík díszeleg. Biztos nem tudja milyenek a franciák.
Dodge94HUN neked szólt,hogy szerencsés vagy.
De ha már papír:
FCM 50T: kicsi & nagy javítókészlet + nagy elsősegély van fent. Mert nem vagyok olyan szerencsés vagy 8 napja. Lőszerrekesz,cső,torony! Ebből a 3-ból 2 majdnem minden csatán megvan...akár többször is.
Persze tédézhetnék a f***a a pálya másik végéből,mert látótáv az van,csak gondok vannak a pontossággal(is).....a mozgó KV-2 is hamarabb belő a kályhacsővel. Biztos van aki sose kap 8 nap szopóágat.
Úgyhogy szerencsés vagy,hogy a papír tankjaidra elég 1 db kicsi javítókészlet.
https://tanks.gg/tank/chi-se