Nem tudom, hogy azzal mennyire lehet (gondolom lehet ha már prém) én csak annyit mondtam, hogy nekem nincs
Oké
Èn azt hittem,hogy azért mondtad azt hogy nincs mert nincs vele tapasztalatod és mivel te elég tapasztalt játékos vagy(elég sok tank elemzést olvastam tőled )ezért kérdeztem meg a többieket mert olyan prémet. szeretnék amiről tudom, hogy mennyit kell vele sebészi egy jó profithoz...
A churchill-t viszont nyugodt szívvel ajánlom, ha szeretsz nehéztankkal aprítani, a T-25 inkább ilyen támogató jellegű, hogy melyik stílus áll hozzád közelebb, azt neked kell eldöntened (fontos, hogy a neked megfelelő stílust megtaláld, mert akkor több sebzést osztasz ki -> több pénz)
Oké
Hát az én stílusaím...
1.Hellcat: helyváltoztatásos kempelés néha a poén kedvéért passzív scoutolásra.
2. Az orosz KV vonal, jelenleg a KV-4-nél járok: megyek a front legelején felfogom a sebzést és sebzek amennyit csak tudok
aza legnagyobb bajom h a franciáknál nincs legénységem.És nincs kedvem szivni pl. t10-be hatodik érzék nélkül, több száz meccsen keresztül...
Bár belegondolva aza 11k gold tényleg sok a t-34-3-ért.
Hat gondolkodom még rajta..
Nem tudom mennyire van időd játszani, de ha veszel egy nap prémium fiókot rgy olyan event alatt, amikor x3 crew XP-t ad minden meccsre, akkor egy T8-as prémium tankkal egy nap alatt lazán ki leget húzni az első skillt, de még többet is. Ha tierlimitest veszel, akkor meg ez egyáltalán nem is annyira megereőltető.
CDC-ben én nem is gondolnoznék ha csak farmolni kellene tank, akkor inkább az FCM. A CDC akkor jó, ha strongholdban tudsz farmolni vele. Ez a tier limites T8 prémium tank nekem eléggé a mániám, T10-ben ugyanis nem csak a teljesítménye kevés egy T8-as prémnek, de a hp-ja is hip-hop elpárolog. Gobdold el meddig elég az az 1400hp, ami egy CDC-nek van? Jól emlékszem, hogy 1400 ugye? Ha lenne camoja még ok lenne, de így?!
Amióta a T-34-3 megvan, én a T34-et elő se veszem, pedig az az egyik leghasználhatóbb nem tier limites T8 prémtank.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana
Én a T-34-3-al (a sokak által legszarabbnak tartott prémtankkal) kihúztam a 121-be egy 2.5 skilles legénységet, a WZ-120-ba meg most húzom a másikat és már 80%-on az első skill. Annyira tehát nem vészes új legényeket kezdeni, mert baromi gyorsan fejlődnek (egy 2-3x crew xp-s eventen pillanatok alatt) és közben ömlik a kredit is.
A sokadik prémium tankomon gondolkodom...
És pont erre gtam..t-34-3
h miért? mert a wz-120 kivan fejlesztve és vár rá egy 4 skilles csapat, és tudom hogy ez az eggyik legrosszabb prém 8-as, DE! a legénység hátha segitene rajta egy kicsit...
meg hát azért én sem most kezdtem(persze átlagos "rossz" vok).Az IS6-al is tudtam farmolni eleget...
De azért félek töle nagyon... negativ:
förtelem gun depr.
pontatlan lassan célzo löveg
péncél nemsok
medhez kép. kevésbé mobolis pozitiv:
nagy alfa
viszonylag jo camo
jo torony páncél(medhez képest, bár ba...tom ha nincs gun depr.)
adatok és videok alapján ez jön le..
viszont 5-6 találat és megvan a sebzés a creditfarmhoz.
A másik alternativa a CDC lenne, de arra nincs legénységem, és ami jobban aggaszt h megy t-10-be is.
HA van tapasztalat mind2 tankrol szivesen meghalgatom.Elöre is köszi
Nos; a CDC-re várok (arany az accon, de majd csak 9.7-ben tudom onnan megvenni ) Type 34-3 nem annyira rossz. Legénységet húzni, kreditet farmolni meg főleg nem rossz!
[/spoiler]
Az a baj, hogy arra mindegyik jó, ez nem előny, ez a kiindulási alap szerintem:D Pl. az sem előny ha egy tankra rakhatsz festést, mert mindegyikre rakhatsz:D
Jó rendben aberrált vagyok, de nekem tetszik a Type-34-3. Főleg mikor az IS-3-at (ha elég hülye) lehet amortizálni vele. Nem rossz gép de nem tipikus Med az biztos, viszont elég jól farmol és (nekem legalább is) fun-tank.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy kb. mennyi sebzést kell kiosztani egy T-25-el, vagy egy Churchill 3-mal ahhoz,hogy a csata végén normális profitot kapjunk??
Függ, hogy mennyi lövés megy mellé vagy lepattanó, mennyi volt ebből gold és mekkora a javítási költség. De átlagosan nekem prém előfizetés nélkül 20-30k körüli a profitom vele. Jobb körökben simán van 40k is a profit. Prém előfizetéssel ugye még több is lehetne... Szóval simán lehet vele kreditet farmolni. Akkor van gáz, ha egymás után 4x rak T7-be, mert ott azért elfogy pár gold lőszer is és az nem tesz jót a profitnak.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy kb. mennyi sebzést kell kiosztani egy T-25-el, vagy egy Churchill 3-mal ahhoz,hogy a csata végén normális profitot kapjunk??
Függ, hogy mennyi lövés megy mellé vagy lepattanó, mennyi volt ebből gold és mekkora a javítási költség. De átlagosan nekem prém előfizetés nélkül 20-30k körüli a profitom vele. Jobb körökben simán van 40k is a profit. Prém előfizetéssel ugye még több is lehetne... Szóval simán lehet vele kreditet farmolni. Akkor van gáz, ha egymás után 4x rak T7-be, mert ott azért elfogy pár gold lőszer is és az nem tesz jót a profitnak.
Azért az átlag 20-30k(főleg a 30) kicsit irreálisnak hangzik. Még jó játékosnál is. Szerintem közelebb van az a 15k-hoz.
Sziasztok!
Ezt kicsit én is sokallom. Pláne prém fiók nélkül. Nekem a T8 - asok (T34, FCM50t) prém fiókkal, átlagban olyan 50k nettót hoznak. Úgy körül belül. Vannak sokkal jobbak, de beesnek rosszabbak is. Mindkettővel megsebzem a saját HP - mat átlagban.
Prémium fiók nélkül egy T5 prém tank 20 - 30k körüli profit? Nem beszélve a 40k - ról? Ahhoz bőven átlag felett kell nyomni, szinte egyfolytában.
Szerk.: Hunyadi_Loveszdandar - látom Te bőven átlag felett nyomod vele De ez sajnos nem mérvadó mondjuk egy átlagos játékosnak.
Pedig a Church simán tud 20-at az én kezemben is, mivel nem kell bele gold, 110 átütéssel mindent lebont amivel szembe kerülhet (T-150 kivétel), ráadásul a brutál DPM miatt nem is kell megfeszülni 800 sebzésért.
Mondjuk én sokszor beleesek ebbe a csapdába és néha túl lazára veszem De a 20k nettó tényleg nem nehéz (prém nélkül természetesen)
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#104460Írta: Aken83
Megválaszolva: Aken83
Mi értelme van egy t5 prém tanknak?
Én most kezdtem a chájna ágat. Type 34. brutál dpm. átlag 600-800 dmg kihozható belőle. Ezzel is lehet 10-20k nettót keresni. Vagy ott vannak a t6 szovjet nehezek vagy az orosz t34. Akkor minek egy prém tank erre a szintre? Max fun tanknak. De pénzt keresni vannak nála jobbak is. Bár saját vélemény. Sorry hogy beleugattam.
Legénység skillezése* + garantált kredit farmolás.
*Tier5-ben egyáltalán nem hátrány, ha nincs 2-3 skilles legénységed. Ellenben egy T8-as prémtanknál már jobban kijön ez a hátrány, ha nincs. Főleg ha nem limites és berakja T10-be.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana
Lehet, hogy soknak tűnik, de nálam is 20-30k profit az átlag mind a T-25, a Churchill III és az Excelsior esetében is, a 35-40k sem ritka, viszont ahhoz már keményen sebezni kell, de elérhető. Legnagyobb profitom, ha jól emlékszem 47k volt az Excelsiorral, 2200 sebzésre adta a játék, tehát képesek ilyen profit elérésére, így már a 15-30k nem tűnik annyira soknak. A T8-as prémekkel az átlag úgy 50-60k, desimán lehet vele 100k pluszt is hozni, nekem a SuperPershing nem egyszer beadta (mondjuk ászos körök voltak).
UI: A profitot én minden költséglevonása után, prémium nélkül számolom
Mi értelme van egy t5 prém tanknak?
Én most kezdtem a chájna ágat. Type 34. brutál dpm. átlag 600-800 dmg kihozható belőle. Ezzel is lehet 10-20k nettót keresni. Vagy ott vannak a t6 szovjet nehezek vagy az orosz t34. Akkor minek egy prém tank erre a szintre? Max fun tanknak. De pénzt keresni vannak nála jobbak is. Bár saját vélemény. Sorry hogy beleugattam.
Szia!
Semmi baj mert a tapasztalt játékosok véleményéből csak tanulok
Azért szeretnék 5-ös illetve 6-os prémium tankot, mert csak ezekre a tankokra elég a játékra fordítható pénzem...
Akkor még megfontolom...
Mivel a ruszkiknál az Is-4 ágat kezdtem el, (KV-4-nél járok) akkor lehet visszaveszem a T-150-et mert az nagyon tetszett és akkor megpróbálok azzal farmolni
https://tanks.gg/tank/chi-se