Jelenleg 222 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[Szuperteszt] Coccodrillo
Lehet azért lett a neve krokodil, mert a víz ...
bazsi411 1 órával ezelőtt
Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 5 órával ezelőtt
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 6 órával ezelőtt
En mar csak 1 esetben fizetnek a wargaming nek, ...
Kertesz 8 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
-2 szint. Milyen szerencse, hogy nem kötelező.
perretz 10 órával ezelőtt
Google fordító szerint a krokodil olasz fordítása coccodrillo. Vagyis ...
bazsikatoma 13 órával ezelőtt
Honnan jönnek ezek a nevek??? Verseny van a dolgozók ...
Shunz 1 napja
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
40 szakasz 11 nap alatt, az napi 3.6 szakasz... ...
TegRazor 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 2 napja
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 2 napja
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 2 napja
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 2 napja

Prémium harckocsik

10 éve 6 hónapja #104321 Írta: A Magyar Tankbontó
Megválaszolva: A Magyar Tankbontó
Köszi az infót :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 6 hónapja #104322 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

Nem tudom, hogy azzal mennyire lehet (gondolom lehet ha már prém) én csak annyit mondtam, hogy nekem nincs

Oké :)
Èn azt hittem,hogy azért mondtad azt hogy nincs mert nincs vele tapasztalatod és mivel te elég tapasztalt játékos vagy(elég sok tank elemzést olvastam tőled )ezért kérdeztem meg a többieket mert olyan prémet. szeretnék amiről tudom, hogy mennyit kell vele sebészi egy jó profithoz...

A churchill-t viszont nyugodt szívvel ajánlom, ha szeretsz nehéztankkal aprítani, a T-25 inkább ilyen támogató jellegű, hogy melyik stílus áll hozzád közelebb, azt neked kell eldöntened :) (fontos, hogy a neked megfelelő stílust megtaláld, mert akkor több sebzést osztasz ki -> több pénz)

10 éve 6 hónapja #104324 Írta: A Magyar Tankbontó
Oké :)
Hát az én stílusaím...
1.Hellcat: helyváltoztatásos kempelés néha a poén kedvéért passzív scoutolásra.
2. Az orosz KV vonal, jelenleg a KV-4-nél járok: megyek a front legelején felfogom a sebzést és sebzek amennyit csak tudok :)

10 éve 6 hónapja #104325 Írta: A Magyar Tankbontó
Úgyhogy a Churchill lesz a jó választás szerintem :)

10 éve 6 hónapja #104355 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz

Köszönöm a válaszokat :)

aza legnagyobb bajom h a franciáknál nincs legénységem.És nincs kedvem szivni pl. t10-be hatodik érzék nélkül, több száz meccsen keresztül...
Bár belegondolva aza 11k gold tényleg sok a t-34-3-ért.
Hat gondolkodom még rajta..

Nem tudom mennyire van időd játszani, de ha veszel egy nap prémium fiókot rgy olyan event alatt, amikor x3 crew XP-t ad minden meccsre, akkor egy T8-as prémium tankkal egy nap alatt lazán ki leget húzni az első skillt, de még többet is. Ha tierlimitest veszel, akkor meg ez egyáltalán nem is annyira megereőltető.

CDC-ben én nem is gondolnoznék ha csak farmolni kellene tank, akkor inkább az FCM. A CDC akkor jó, ha strongholdban tudsz farmolni vele. Ez a tier limites T8 prémium tank nekem eléggé a mániám, T10-ben ugyanis nem csak a teljesítménye kevés egy T8-as prémnek, de a hp-ja is hip-hop elpárolog. Gobdold el meddig elég az az 1400hp, ami egy CDC-nek van? Jól emlékszem, hogy 1400 ugye? Ha lenne camoja még ok lenne, de így?!
Amióta a T-34-3 megvan, én a T34-et elő se veszem, pedig az az egyik leghasználhatóbb nem tier limites T8 prémtank.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #104363 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Figyelem: Spoiler!

Figyelem: Spoiler!

[/spoiler]

Az a baj, hogy arra mindegyik jó, ez nem előny, ez a kiindulási alap szerintem:D Pl. az sem előny ha egy tankra rakhatsz festést, mert mindegyikre rakhatsz:D

Jó rendben aberrált vagyok, de nekem tetszik a Type-34-3. :silly: Főleg mikor az IS-3-at (ha elég hülye) lehet amortizálni vele. :evil: Nem rossz gép de nem tipikus Med az biztos, viszont elég jól farmol és (nekem legalább is) fun-tank.

10 éve 6 hónapja #104378 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy kb. mennyi sebzést kell kiosztani egy T-25-el, vagy egy Churchill 3-mal ahhoz,hogy a csata végén normális profitot kapjunk??

Függ, hogy mennyi lövés megy mellé vagy lepattanó, mennyi volt ebből gold és mekkora a javítási költség. De átlagosan nekem prém előfizetés nélkül 20-30k körüli a profitom vele. Jobb körökben simán van 40k is a profit. Prém előfizetéssel ugye még több is lehetne... Szóval simán lehet vele kreditet farmolni. Akkor van gáz, ha egymás után 4x rak T7-be, mert ott azért elfogy pár gold lőszer is és az nem tesz jót a profitnak.

10 éve 6 hónapja #104381 Írta: adush_eu
Megválaszolva: adush_eu

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy kb. mennyi sebzést kell kiosztani egy T-25-el, vagy egy Churchill 3-mal ahhoz,hogy a csata végén normális profitot kapjunk??

Függ, hogy mennyi lövés megy mellé vagy lepattanó, mennyi volt ebből gold és mekkora a javítási költség. De átlagosan nekem prém előfizetés nélkül 20-30k körüli a profitom vele. Jobb körökben simán van 40k is a profit. Prém előfizetéssel ugye még több is lehetne... Szóval simán lehet vele kreditet farmolni. Akkor van gáz, ha egymás után 4x rak T7-be, mert ott azért elfogy pár gold lőszer is és az nem tesz jót a profitnak.

Azért az átlag 20-30k(főleg a 30) kicsit irreálisnak hangzik. Még jó játékosnál is. Szerintem közelebb van az a 15k-hoz.

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #104388 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_

Sziasztok!

Ezt kicsit én is sokallom. Pláne prém fiók nélkül. Nekem a T8 - asok (T34, FCM50t) prém fiókkal, átlagban olyan 50k nettót hoznak. Úgy körül belül. Vannak sokkal jobbak, de beesnek rosszabbak is. Mindkettővel megsebzem a saját HP - mat átlagban.

Prémium fiók nélkül egy T5 prém tank 20 - 30k körüli profit? Nem beszélve a 40k - ról? Ahhoz bőven átlag felett kell nyomni, szinte egyfolytában.

Szerk.: Hunyadi_Loveszdandar - látom Te bőven átlag felett nyomod vele :) De ez sajnos nem mérvadó mondjuk egy átlagos játékosnak.

10 éve 6 hónapja #104448 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52
Pedig a Church simán tud 20-at az én kezemben is, mivel nem kell bele gold, 110 átütéssel mindent lebont amivel szembe kerülhet (T-150 kivétel), ráadásul a brutál DPM miatt nem is kell megfeszülni 800 sebzésért.
Mondjuk én sokszor beleesek ebbe a csapdába és néha túl lazára veszem :lol: De a 20k nettó tényleg nem nehéz (prém nélkül természetesen)

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #104460 Írta: Aken83
Megválaszolva: Aken83
Mi értelme van egy t5 prém tanknak?
Én most kezdtem a chájna ágat. Type 34. brutál dpm. átlag 600-800 dmg kihozható belőle. Ezzel is lehet 10-20k nettót keresni. Vagy ott vannak a t6 szovjet nehezek vagy az orosz t34. Akkor minek egy prém tank erre a szintre? Max fun tanknak. De pénzt keresni vannak nála jobbak is. Bár saját vélemény. Sorry hogy beleugattam.

10 éve 6 hónapja #104491 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Legénység skillezése* + garantált kredit farmolás.

*Tier5-ben egyáltalán nem hátrány, ha nincs 2-3 skilles legénységed. Ellenben egy T8-as prémtanknál már jobban kijön ez a hátrány, ha nincs. Főleg ha nem limites és berakja T10-be.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana

10 éve 6 hónapja #104502 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Lehet, hogy soknak tűnik, de nálam is 20-30k profit az átlag mind a T-25, a Churchill III és az Excelsior esetében is, a 35-40k sem ritka, viszont ahhoz már keményen sebezni kell, de elérhető. Legnagyobb profitom, ha jól emlékszem 47k volt az Excelsiorral, 2200 sebzésre adta a játék, tehát képesek ilyen profit elérésére, így már a 15-30k nem tűnik annyira soknak. A T8-as prémekkel az átlag úgy 50-60k, desimán lehet vele 100k pluszt is hozni, nekem a SuperPershing nem egyszer beadta (mondjuk ászos körök voltak).

UI: A profitot én minden költséglevonása után, prémium nélkül számolom

10 éve 6 hónapja #104634 Írta: A Magyar Tankbontó

Én most kezdtem a chájna ágat. Type 34. brutál dpm. átlag 600-800 dmg kihozható belőle. Ezzel is lehet 10-20k nettót keresni. Vagy ott vannak a t6 szovjet nehezek vagy az orosz t34. Akkor minek egy prém tank erre a szintre? Max fun tanknak. De pénzt keresni vannak nála jobbak is. Bár saját vélemény. Sorry hogy beleugattam.

Szia!
Semmi baj mert a tapasztalt játékosok véleményéből csak tanulok :)
Azért szeretnék 5-ös illetve 6-os prémium tankot, mert csak ezekre a tankokra elég a játékra fordítható pénzem...

10 éve 6 hónapja #104636 Írta: A Magyar Tankbontó
Akkor még megfontolom...
Mivel a ruszkiknál az Is-4 ágat kezdtem el, (KV-4-nél járok) akkor lehet visszaveszem a T-150-et mert az nagyon tetszett és akkor megpróbálok azzal farmolni :)

Téma: OFF topik

• Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: Mikroby
    • 1 napja 2 órája ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 22 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 22 perce ezelőtt
    • perretz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • A GPU hőfokát kezd el monitorozni. Lehet, ha nem...
    • Írta: perretz
    • 10 órája 17 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 5 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 2 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 1 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.