Dö krúpp wáfentréger

Nagyon szépen mondja Quicky:D
Szerk: na végignéztem és összefoglalva, szánalmas.
- az IS, Cromwell és a T34-85 AZONOS az eredetivel de rábasztak két fehér csíkot és levettek 100 lóerőt a motorból, micsoda kreativitás
- az FV201 A45 egy vicc, nulla átütés, sebzés és sebesség egy min is? Most ez medium vagy heavy? Jó nem vagyok meglepve hogy szar, mert angol és azokat külön bünteti a WG, na de akkor is...
- A SU-122 érdekes állat egy kört megér a tesztszerveren
- a Krupp Waffentragernek szvsz. nincs értelme mint TD. Az átütés jó, na de melyik TD-nek nem? Nem gyors, nincs sok HP-ja és keveset sebez, ahhoz képest meg lassan lő. Jó sniper? A mostani metában és pályákon? Ott ahol 500-600-as alfák vannak T7-ben? Értem én hogy kell a lóvé az E25 helyett...
- object 244 érdekes mutáns, egy felpáncélozott IS egy T-34-85 ágyúval ami még T6-ban, top tankként elég faja, még T7-ben is elmegy de durva deep throatok lesznek T8-ban, de még ez a legígéretesebb tank a fentiek közül
Kicsit olyan ez a WG féle fejlesztés mint egy felnőtt legó, megnézik mi van a polcon és összebaszkodják, mostanában rengeteg ilyen tank jön ki, vagy átfújják airbrushal (meg a pályákat is) és hopp itt egy új tank. Szerintem elég kiábrándító...
A franciákról is van videó:
https://tanks.gg/tank/chi-se