Jelenleg 63 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Prémium harckocsik

12 éve 3 hónapja #5740 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Nem minden esetben van össze függésben a sebzés a nyeréssel. Ha a Löwével, megállok hátul, és lövöldözök azokra akik néha feltűnnek, lövik a társakat. Én sokat sebzek de a csata vesztes lesz, mivel én hátul ott maradok egyedül és az ellenfél 4-5 tankja 500Hp-val fog jönni és kész is. Ha viszont oda megyek a társhoz segíteni vagy feltartani 1 oldalt. Nemfog az ellenfél olyan bátran kibujkálni a fedezék mögül mert tudja hogy többen vagyunk ott. Ezért nincs annyi sebzés sem, de valószínűbb a győzelem.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 3 hónapja #5741 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Egyetértek, néhány gold ammo mindenképpen kell, én tegnap jártam úgy At-2-vel, hogy Cliff pályán elindultam az oldalsó, egyenesen az ellenfél bázisához vezető úton (mivel At-val nem igazán lehet hegyet, domboz mászni), de senki sem követett, hátulról a kezdőkör melletti bokorból támogatott egy PzIV, a többiek körbe mentek. Belebotlottam 4 ellenfélbe, kilőttem egy Su85B-t, egy Stugot, és egy T40-et, de volt ott egy Churchill is, akit előlröl hiába lőttem, csak egyszer tudtam a gyenge ponton meglőni, mivel messze volt, viszont közben az artyjuk belőtt és elkezdett sebezgetni, ezért gyorsan váltottam aranyra és előlröl is simán átlőttem a Churchill, aki megijedt és elkezdett forogva menekülni, így már oldalát és a tornyát simával is át tudta lőni és kilőttem. Pár aranylőszer szerintem muszáj és attól még nem biztos, hogy veszteséges lesz a csata.

12 éve 3 hónapja #5742 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia
stryker csak az általános szólamokat tudod írni.

Mentem 1800 csatát az SP-vel szerinted a levegőbe beszélek?

Hol lőssz át mondjuk akár egy IS3-at szemből és akkor a 9s tankokról nem is beszéltem? Sokat sebzől, ha hátul kempelsz és csak te maradsz a végére?

Számtalan esetben volt, hogy szakaszba az SP-kel fordítottuk és nyertük meg a csatát, mert a sok nagyobb tierű elbénáskodott. El kellett dőntenünk, hogy akkor loss vagy win, mivel szeretünk nyerni is, ezért lőszer váltás és go!

Igen vannak olyan helyzetek, amikor szépen oldalba lehet szedni tankokat és akkor a sima lőszerrel megy a farmolás, de messze nem ez van túlsúlyban. 1 évig játszottam prém nélkül és csak azóta van gold ammom is amióta kreditért lehet venni, asszem megtanultam mit hol kell meglőni.

Mint mindennel a prém tankkal is meg kell tanulni játszani és nem csak egy helyben állni várva a sűlt galambot. Azt meg pláne megnézem, mikor te egy lassú Löwe, SP vagy KV-5 prém tankkal akarsz medet játszani, a MAUS meg nem prém tank.
A kis tierű prém tankokkal meg nem foglalkozom...

12 éve 3 hónapja #5744 Írta: Zsinkapici
Megválaszolva: Zsinkapici
Én a saját KV5-öm veszem alapúl, nos ha valaki játszott már ilyennel akkor tudja hogy átütése kicsi, még a gold ammonak is. De! Több eséllyel ütök be goldal egy IS-3-at mint normállal mert azzal a frontját kicsit nehézkes.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5779 Írta: Capt_Stryker
Megválaszolva: Capt_Stryker
"mentem 1800 csatát..."
erről az a kép ugrik be, hogy E100 32k csata 300 eff.

Amíg nem lehetett, prem ammot venni ezüstért, akkor is volt nálatok 4-5 db? -sztem nem. A HE nerf régebben volt.

Nem kell hátul kempelni, hogy nagy dmg csinálj.
SPvel át ehet ütni is3,TII frontpáncélját is szemből 200m belül. E100-t is sőt maust is (utolsó kettő macerás)
Kimondja neked, hogy neked kell előrerohanni?
Ha ilyennel találod szembe magad akkor valamit elszúrtál, rossz helyen vagy.

SP egy támogató tank med-heavy átmentet. 170 pen nem sok de elég h amíg a birka ellen a heavyvel birkózik te oldalba vagy hátába menj, oda már elég.
(sp: 56%W/N, hasonló pen[173] T69: 57%)

Löwével mióta gond t9-t10 tankot átütni szemből 234 pen.
Ha ez gondot okoz akkor állj meg T8nál és még menj 5-6k csatát mielőtt fojtatod, mielőtt még a lengyelek sorsára jutunk..

Akik nem tudják a weak pontokat tegyen fel egy ilyen skint vagy nézze meg a neten ezeket a pontokat és magolja be. Nem kell sokat. -ha erre nem vagytok képesek akkor: no comment.

12 éve 3 hónapja #5783 Írta: Mir4g3
stryker Azt azért megnézném ahogy te lövöd az SP-vel az E100-at :woohoo:

12 éve 3 hónapja #5784 Írta: Zsinkapici
Megválaszolva: Zsinkapici
Mir4g3 bácsi őő úgy gondolta hogy mögé megy és arannyal lövi miközben a falat lövi:D

12 éve 3 hónapja #5786 Írta: Capt_Stryker
Talán úgy hogy vettem a fáradtságot, és megnéztem hova kell lőni jah és nem 4-500 m próbálom ezeket a pontokat.
E100 weak point

oda is írtam h macerás,azaz nem könnyű

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5787 Írta: Mir4g3
Lehet hogy te nézelődtél, de életedbe nem lőttél még E100-ra akkor :lol:

Nekem van E100-am ha meg van a frissítés, mehetünk gyakorlóba és megmutathatod a tudásod. :evil:

Csinálhatjuk úgy is, hogy te az SP-be csak arannyal lösz én nem lövök 1etsem és ki éli túl a csatát. B)

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5788 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia

"mentem 1800 csatát..."
erről az a kép ugrik be, hogy E100 32k csata 300 eff.
.....
Amíg nem lehetett, prem ammot venni ezüstért, akkor is volt nálatok 4-5 db? -sztem nem. A HE nerf régebben volt.

Látom szelektíven olvasol, nem vettem goldért soha löszert.
Én nem bújok itt más nicknév mögé, bárki megnézheti milyen játékos vagyok.

Amit leírsz az szép kis elmélet és köze nincs a valódi harchoz, ha te egy E100-n egy pontot akarsz eltalálni, akkor messziről csak szerencse kérdése, közelről meg már neked annyi...
A társaimnak ilyenkor annyit szoktam mondani:

"-Hülyeségeket én is tudok mondani..."

12 éve 3 hónapja #5789 Írta: Capt_Stryker
Látom egy kicsit nehézkesen tudsz olvasni, olvasd el újra amit írtam.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5791 Írta: Capt_Stryker
"Számtalan esetben volt, hogy szakaszba az SP-kel fordítottuk és nyertük meg a csatát, mert a sok nagyobb tierű elbénáskodott. El kellett dőntenünk, hogy akkor loss vagy win, mivel szeretünk nyerni is, ezért lőszer váltás és go!"

mintha megcáfolnád magad.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5792 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Stryker, és azt te érted amit belinkeltél? Tudod mit jelent a 150mm/50fok?

Mert ugye az nem 170 mm.....mint az SP átütése. Ja és ha közel mész akkor az amúgy is döntött páncélra felülről látsz rá , ergo még nagyobb az effektív armor.... mert még nagyobb a szög. ha leguggolsz és ránézel akkor az 50fok....e100 hasa alja. Ha az ágyú magasságáról lefelé rácélzol, akkor az már nem 50fok...hanem több.. EA 233, ugye az több mint 170. Belövöd az e100 at szemből? nem.... és mindenki ha jól tudom, szemből akarja a tankokat átütni, oldalról egy félkarú, marharépa is átüti a tankokat. A lényeg a szemből.
Oldalról 173 a turret, és alacsonyabb vagy, vagyis mégtöbb az armor, ha még hadonászik is vele mert nem veled foglalkozik akkor még több mert már nem 0-fokból lősz rá.

Lánckerák 120mm, de ha ott lövöd meg akkor ezt a bűvös mondatot fogod hallani, "enemy is hit". Nem kell itt az ámítás.

Mindenki azt hiszi lassan a fórumon itt rólam meg Mirageról hogy szándékosan mindenkit lehordunk. De nem így van. De mindig van egy ember aki úgy mond ,kamugép, és a többiekkel elhitet olyan doglokat amit nem próbálnak ki mert nincs rá lehetőségük és elhiszik, aztán megy a szájhagyomány útján a sok hülyeség.
Van egy raklap goldtankod, mindet megvetted, a legjobb rálátásod neked van ebben a kategóriában a prem tankokra.

De hogy te oldalról, meg szemből sima ammóval 100000, lövésből 1-nél többször soha nem ütötted át az e100-at az 1 millió %

Is3, ha magasabban állsz mint ő, és a dőlt páncélját lövöd, akkor belövöd a frontját, de még teljesen szembe állva sem ütöd át a hasa alját sajnos, tiger 2 meg hasa egy bizonyos szögig simán lőhető, kupola, torony is alkalomadtán. (sp ről van szó).

12 éve 3 hónapja #5793 Írta: Nenna
Megválaszolva: Nenna
a közelébe sem érsz az e-100nak és meghasaltál, ha te tudod lőni ő is tud és az sp nem olyan gyors,h elszaladgálj... t8-ban pedig inkább én tartok fel tankokat vele még a többiek kilövik őket,mivel nagy a frontpáncélzat odaálsz előre hátra mozogsz,h ne tudja ellőni a torony tetejét és megvárod még szétkapják, ritka,h én vagyok az aki mellé tud menni.. mivel én megyek rá,h a többi ne sérüljön, a legjobbak is lőnek mellé és ha 4ből 1-2 mellé megy már vége is

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5795 Írta: Capt_Stryker
Hogy is van a +-25%? Első keréknél meg sérül..
Mintha azt írtam volna oda, hogy macerás. Szerintetek ez a szó mi jelent. pff gyerekek nah abbahagytam a troll etetést..

Ki mondja h én 1vs1 akarok a e100-l? Én csak egy támogató tank vagyok nekem nem kell megállnom vele szembe. Arra ott van a csapattárs. 100-ból egyszer dob be Sp-t t10-be (talán nem kellene 2-s szeron játszani.)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 15 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 3 órája 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.