Jelenleg 63 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Prémium harckocsik

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5796 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia

Látom egy kicsit nehézkesen tudsz olvasni, olvasd el újra amit írtam.

Én elolvastam és csak blödségeket találtam.
Te az sp-vel nem indulsz el az elején valamerre, akkor nem is mész nagyjából sehova se. A hatalmas sebessége csak a Löwe és KV-5 mellet tűnik átlagosnak...
Én bemehetek IS3al és úgy szedem szét az SP-det ahogy akarom, szemből meg gold használata nélkül pláne én jövök ki gyöztesen, pedig azonos Tier szint, szóval jöhetsz itt mindenféle weakspotokkal az a mozdulatlan tanknál is nehézkes és ugyebár a csatákban nem céllövöldének kell lennie, mert akkor a noob (itt jó értelembe használva a kezdő szót)áll veled szembe.

Troll etetést? Te próbálod itt etetni a népet az "urban legenda" körébe tartozó marhasággal.
Doozer, Mirage, Nenna,én vállaljuk magunkat és te?

E100-at te hoztad fel, és alapból nem rakja az SP-t t10-be, csak ha olyan szakaszban van.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5797 Írta: Nenna
Megválaszolva: Nenna

Hogy is van a +-25%? Első keréknél meg sérül..
Mintha azt írtam volna oda, hogy macerás. Szerintetek ez a szó mi jelent. pff gyerekek nah abbahagytam a troll etetést..

Ki mondja h én 1vs1 akarok a e100-l? Én csak egy támogató tank vagyok nekem nem kell megállnom vele szembe. Arra ott van a csapattárs. 100-ból egyszer dob be Sp-t t10-be (talán nem kellene 2-s szeron játszani.)

ja és igen +- de aki nem hülye az nem lő a bizonytalanra 10et,mert kb 10-ből 2szer ütöd át pl az is-3 ast is szemből a döntött páncél miatt,főleg,ha mozog... szóval inkább szerkezd újra a kis irományodat mert ez így nem helytálló....

Ja és ez nem troll etetés,hanem az olyan játékosok félrevezetése akik nemrég kezdték a játékot és azért jönnek ide hogy megtudjanak pár dolgot a tapasztaltabb játékosoktól... gondolj bele, rámegy a szerencsétlen sp-vel az e-100-ra és azt hiszi noob,mert nem tudja megcsinálni amit te ide leírtál...

12 éve 3 hónapja #5798 Írta: Capt_Stryker
Megválaszolva: Capt_Stryker
Akkor még egyszer, amíg meg nem nyugszol és el nem kezdesz gondolkodni.
Miért hiszik a legkisebb tier tankosok, hogy nekik a legnagyobbat kell megenni?

12 éve 3 hónapja #5799 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
stryker Te tényleg csak száj karatés vagy. Gyere gyakorlóba és mutasd meg, nem kell magyarázkodni. Felvesszük videóra mire vagy képes az SP-vel és mindenki eltudja majd dönteni mi a helyzet.

(Ha a macerás nálad azt jelenti, hogy lehetetlen akkor tényleg igazad van.)

12 éve 3 hónapja #5800 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Talán már nem is szerencsés az az elnevezés, hogy gold ammo. Mivel már nem csak a pénzt áldozók számára elérhető így csak olyan mint egy a többi lőszer közül csak drágább és nem a sebzése nagyobb hanem az átütése.
Én csak 1-2-őt tartok a tankonként arra az esetre ha valami nagy jönne szembe, jó beijeszteni.
Persze bosszantó (szoktam is mondani magamban)ha olyannal lőnek be, de hát most ez van mindenkinek ott a lehetőség.

12 éve 3 hónapja #5801 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Sp-t soha nem dob be Tier 10-be, ha csak nem mész nagyobb tierű társakkal , vagy azonos tier8-al , ami nem sp, kv5. Innentől kezdve, nem mérvadó amit írsz. Nem linkelek MM táblázatot, és nem fogok, screen-t sem belinkelni. Sp nem kerül soha, semikor t10-be. Még éjjel 4-kor sem.

12 éve 3 hónapja #5802 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK

Én elolvastam és csak blödségeket találtam.
Te az sp-vel nem indulsz el az elején valamerre, akkor nem is mész nagyjából sehova se. A hatalmas sebessége csak a Löwe és KV-5 mellet tűnik átlagosnak...
Én bemehetek IS3al és úgy szedem szét az SP-det ahogy akarom, szemből meg gold használata nélkül pláne én jövök ki gyöztesen, pedig azonos Tier szint, szóval jöhetsz itt mindenféle weakspotokkal az a mozdulatlan tanknál is nehézkes és ugyebár a csatákban nem céllövöldének kell lennie, mert akkor a noob (itt jó értelembe használva a kezdő szót)áll veled szembe.

Ha jól van képezve rajta a legénység egész tűrhetően mozog azért az SP is. A KV-5 pedig a súlyához képest elég jó végsebességgel rendelkezik, és még kilóméterek sem kellenek hozzá hogy elérje. Ezért is lehet első osztályúan rammolgatni vele. Abban viszont teljesen egyetértek hogy az IS-3 darabokra szedi az SP-t ha az nem golddal indul ellene. Kivéve 1000esetből 1et, ha az SP-nek iszonyat mákos helyzete van, és az IS-3ban valami irdatlan nagy birka ül. Van IS-3am és SP-m is, úgyhogy mindkét szemszögből ismerem a helyzetet.

12 éve 3 hónapja #5803 Írta: Nenna
Megválaszolva: Nenna

Talán már nem is szerencsés az az elnevezés, hogy gold ammo. Mivel már nem csak a pénzt áldozók számára elérhető így csak olyan mint egy a többi lőszer közül csak drágább és nem a sebzése nagyobb hanem az átütése.
Én csak 1-2-őt tartok a tankonként arra az esetre ha valami nagy jönne szembe, jó beijeszteni.
Persze bosszantó (szoktam is mondani magamban)ha olyannal lőnek be, de hát most ez van mindenkinek ott a lehetőség.

teljesen igazad van,dehát ilyen a köztudat... így ismerték meg, ez így fog maradni még 1-2 évig... meg azok körében akik nem vesznek prémiumot mert ők sem fogják tudni megvenni vagy farmolniuk kell érte fél napig

12 éve 3 hónapja #5804 Írta: Triagia

Akkor még egyszer, amíg meg nem nyugszol és el nem kezdesz gondolkodni.
Miért hiszik a legkisebb tier tankosok, hogy nekik a legnagyobbat kell megenni?

Én nyugodt vagyok, csak nem szeretem mikor összevissza beszélnek.
Az SP-vel szólóban csak max t9-el kerülsz össze, viszont, ha annyira ismered a tankodat, akkor miért irkálsz hülyeségeket?

Itt a prém járgányokról van szó és én arról írtam, amit ismerek, ezért említettem a csata számot. Ez saját tapasztalat és nem összeollózott valami.

12 éve 3 hónapja #5806 Írta: Triagia
Zoolek ebben teljesen egyetértünk. Nem is írtam mást.

Sokan azt se tudják kivitelezni , hogy amikor mozog körülötte egy ellen, akkor ne csak a toronnyal forogjon utána. Szóval a weakspotok csak egy olyan segítség, amivel vagy tudsz élni vagy nem, de mint, ahogy a goldammo se csodaszer a weakspot meg pláne nem, mert nem ideális körülmények között találkozol a másikkal.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZooleK

12 éve 3 hónapja #5808 Írta: Capt_Stryker
Te 1vs1 akarsz egy olyan tankkal ami support.
Már az elején leírtam, de valahogy ezen mindenki elsiklik.
Egy szóval sem írtam h 1vs1-ben lenyomok is3-t vagy e100-t, én csak az átlövésről beszéltem amit ti tévesen értelmeztetek és a hibátokra rádöbbenve megpróbáltok mindenbe belekötni. Van ilyen, rossz tulajdonság.

12 éve 3 hónapja #5810 Írta: Triagia

Te 1vs1 akarsz egy olyan tankkal ami support.
Már az elején leírtam, de valahogy ezen mindenki elsiklik.
Egy szóval sem írtam h 1vs1-ben lenyomok is3-t vagy e100-t, én csak az átlövésről beszéltem amit ti tévesen értelmeztetek és a hibátokra rádöbbenve megpróbáltok mindenbe belekötni. Van ilyen, rossz tulajdonság.

Most akkor support vagy kempelő vagy miről is irkálsz itt többször is? Te írtad, hogy itt meg ott simán átlövőd ezt meg azt a tankot. Szóval a kuszabeszéd is a rossz tulajdonságaid közé tartozik.
Hát akkor kezdhetsz sűrűn mea culpázni, hogy milyen rossz tulajdonságaid vannak még.

12 éve 3 hónapja #5811 Írta: Capt_Stryker
Mondd akkor maikor bemész egy olyan csatában ahol 7-8 arty van és 3 más tank.
Elvileg egy csatában 5 arty a max.

12 éve 3 hónapja #5812 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK

Zoolek ebben teljesen egyetértünk. Nem is írtam mást.

Sokan azt se tudják kivitelezni , hogy amikor mozog körülötte egy ellen, akkor ne csak a toronnyal forogjon utána. Szóval a weakspotok csak egy olyan segítség, amivel vagy tudsz élni vagy nem, de mint, ahogy a goldammo se csodaszer a weakspot meg pláne nem, mert nem ideális körülmények között találkozol a másikkal.

Végre kimondta valaki a varázsszót, pontosabban kettőt. AZ IDEÁLIS KÖRÜLMÉNYEK az, amire a sok önjelölt nagy penge hivatkozik állandóan, és arra vonatkoztat minden egyes csatát, minden egyes lövést. Nem játszottam sokat, cirka 12K csatát, nem is nagyon ugatok bele a nagyok dolgába, de ennyi játék után azért sikerült rájönnöm hogy ideális körülmények igen ritkán adódnak. A weakspotokról írt véleményed is tökéletesen helytálló, ott vannak, esélyt adnak a sebzésre de kizárólag csak akkor ha van lehetőség eltalálni, ami ugye nem jellemző hacsak nem birkacsorda vezeti az ellenséges csapat tankjait.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5813 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

SPvel át ehet ütni is3,TII frontpáncélját is szemből 200m belül. E100-t is sőt maust is (utolsó kettő macerás)
Kimondja neked, hogy neked kell előrerohanni?

Ha nem vagy elöl akkor szemben van veled valószínű a tank tehát nem lövöd át. Te már csak a saját bizonyítványod magyarázod, azt meg mindenki tudja mit jelent....

Én még nem láttam olyan tankot ami tolatva támadt volna de ezekszerint van olyan és te azt már meg tudod majd lőni.

Ha nem így van akkor nem értem miről beszélsz. És ráadásul megint 1 olyan valaki akar tanácsot adni aki nem meri felvállalni a játékbeli tudását. De azzal kérkedik hogy milyen a győzelmi aránya.

Mondd akkor maikor bemész egy olyan csatában ahol 7-8 arty van és 3 más tank.
Elvileg egy csatában 5 arty a max.

Te egyáltalán ezzel a játékkal játszol? Oldalanként max 5 arty, olyan meg nincs hogy 1 oldalon legyen 7, már elég régóta.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 15 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 3 órája 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.