Jelenleg 180 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Prémium harckocsik

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6197 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Átmeneti megoldásnak továbbra is kidobott pénznek tartom. Úgyhogy a következőt javaslom.

Majdnem minden hétvégén adnak 50-100% kredit bónuszt tier 4-5 tankokra (pl. a mostani akcióban a stugal átlag 30k krediteket gyűjtögettem). Szombaton megveszed az egyik aktuálisan bónuszos tankot, 3 nap farmolsz vele, kedden meg eladod. Aztán 1-2 havonta egyszer, amikor előre tudod, hogy valamelyik nap különösen sok időd lesz játszani és van valami kimondottan jó bónusz, - mint most a stug3 - akkor megtámogatod az akciós tankot egy 1 napos prémiummal.

Esetleg ha legénységképzésre kellene a tank, de erre sem alkalmas mindegyik. Én pl. megszívtam mivel az amcsi T14-ből 1 fő mindig kimarad. Az új brit Excelsior és a brit/orosz churchill 3 ilyen szempontból jobb, feltéve hogy ezen ágak valamelyikét húzod.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6198 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia
Véleményem szerint az ideális megoldás a prémfiók+prémtank kombó, de ha csak egyiket kéne választanom, akkor inkább a prémfiók. Utalásos/bankkártyás megoldással az 5500 aranyas (~6000,-Ft)vásárlásnál kb 100,-Ft-ra jön ki egy nap prém. Itt azzal a tankkal játszol amelyiket éppen húzol, így a legénység is fejlődik szépen, az xp is jobban jön és mellette a kredit is gyűlik.

A prém tankok közül nem javaslom a tier5 (sőt a tier8 ) alattiakat, mert csak a szintjének megfelelően hoz több kerditet. Ha már feljebb tartasz a tankok szintjében, akkor a kis tank által keresett kredit már nagyon karcsú.
A prém tank vásárlás pedig - optimálisan( ezért is érdemes akciósan megvenni) - egyszeri befektetés hosszú távra.

12 éve 3 hónapja #6199 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Egy hét után egy pár komment saját tapasztalatból.

A prémium alapvetően nem statisztika javításra való. Nekem az aktív tankajim közül messze a prémiumokkal a legrosszabb a statom, pedig nem gondolnám, hogy meghülyülök, amikor ezekbe ülök. :)
Az aranylőszer a prémiumoknál is úgy van, mint a normál tankoknál: nem mindegyikbe érdemes tolni. Pl. a 8.8 cm PaK 43 Jagdtiger alíg jobb az átütése aranylőszerrel, így én csak 5-6 aranylőszert pakolok be, ha a távolságból adódó átütés veszteséget szeretném kiszűrni a képletből, de az esetek többségében amit nem ütök át ezüstlőszerrel, arra kár pazarolni az aranyat is, mert ha nagy a távolság, akkor gyenge pontot sem egyszerű célozni. Ezzel a tankkal egyébként prémium acc-kal még közepes körökben is lehet 40k-t keresni (prémium nélkül is 20k-t), de erre is igaz, hogy a pénzszerzés nincs arányban az örömszerzéssel a csaták többségében...
A T-25-ről is nyilatkoztatok sokan. Jó kis stabil credit maker tank, csak meg kell szokni, hogy inkább a susnyásban kell támogató tankot játszani vele, és a relatíve magas hp ellenére nem szabad első sorba menni, a gyorsasága ellenére nem szabad, hogy a T-25-é legyen a "first encounter".
Távolról szépen lehet sebészi (na néha kissé részeges) pontossággal operálni vele, illetve nagyon jó szükség esetén bázis védelemre vissza ügetni. Ha meg ússzuk aranylőszer használat nélkül, 10-30k körül ki lehet kozni vele, az ezüst lőszere szinte ingyen van.
Általában mindegyik prémium tankról mondtok valami rosszat: az a rossz hír, hogy mindegyik prémiumnak vannak komoly gyengeségei (aminek meg esetleg nem lesz (vagy nem volt), arra számítani kell, hogy kegyetlenül nerfelni fogják.
Én azt tudnám javasolni mindenkinek, hogy olyan prémiumot válasszatok, amely nemzet/vonal mentén amúgy is fejlesztenétek, és az sem baj, ha tier limit-est választotok. Pl. a Jagdtiger nem megy 10-es csatába, ha csak a platoonban valaki nem viszi be, és így kevésbé jönnek ki a gyengeségei. Creditet jellemzően mindegyikkel lehet keresni. A másik meg, hogy ne higgyjetek videóknak, statoknak, mások véleményének (mindenkinek más a stílusa, nem mindenkinek ugyanaz jön be) használjátok ki, amikor van tesztszerver, és ki kell próbálni. A prémiumért még is csak igazi pénzzel fizettek jellemzően, érdemes nem elkapkodni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nenna

12 éve 3 hónapja #6200 Írta: Memnon

Véleményem szerint az ideális megoldás a prémfiók+prémtank kombó, de ha csak egyiket kéne választanom, akkor inkább a prémfiók. Utalásos/bankkártyás megoldással az 5500 aranyas (~6000,-Ft)vásárlásnál kb 100,-Ft-ra jön ki egy nap prém. Itt azzal a tankkal játszol amelyiket éppen húzol, így a legénység is fejlődik szépen, az xp is jobban jön és mellette a kredit is gyűlik.

A prém tankok közül nem javaslom a tier5 (sőt a tier8 ) alattiakat, mert csak a szintjének megfelelően hoz több kerditet. Ha már feljebb tartasz a tankok szintjében, akkor a kis tank által keresett kredit már nagyon karcsú.

Ezzel csak részben értek egyet. Mindenképp tisztázni kell mennyi pénzt akar/tud erre a játékra költeni az ember. Ha valaki folyamatosan rászán havi 10 eurót akkor a prém fiók a nyerő. Ha valaki összesen x összeget költene akkor meg a prémtank, alapesetben a 8-as. De én például ennyit nem vagyok hajlandó költeni rá, a maximum az 10 euró/év. Így nekem a leárazott 5-ös a jó megoldás.

A csak a szintjéhez képest hoz jól meg relatív. Prém nélkül a tier 5 tankok a legjobbak farmolni. 8.6 előtt még igaz volt, hogy nem jó az 5-ös prém, mivel alig hozott többet mint egy sima, most viszont a megemelt hozamokkal már van különbség.

12 éve 3 hónapja #6202 Írta: Triagia
Így van, minden relatív, de én prém fiókkal és 8-9-10s szintű tankkokkal (nem prém)is tudok 20-40k kredit tisztán elhozni egy csatából. Főleg, hogy most a magasabb szintűeknél megemelték a hozamot, persze nem minden csatában, de prém tankkal se tudsz mindig ennyit elhozni.

Kisebb szinten a prém tank se tud 100K-at keresni egy csatában, viszont egy 8s prémmel már igen, erre írtam, hogy csak a szintjéhez képest hoz jól.

Sok mindentől függ a prém dolog. Pl. lehet csak egy adott ideig prémfiókja valakinek, mert csak egy tankot akar kihúzni belőle, lehet csak prém tankja, de ha nem jól választja meg vagy nem tudja azt az adottat jól kezelni, akkor csak kidobott pénz. Szóval, mivel pénzről van szó, gondolkodni is kell előre, bár van olyan, akinek a pénz nem számít és van 8-10 prémtankja is már....

12 éve 3 hónapja #6203 Írta: Nenna
Megválaszolva: Nenna
Ez így van nekem is van kettő, Löwe és t26e4 és prém fiókkal tolom, bár mostanában nem tolom annyit a prém tankokkal,mert a megemelt kredithozam miatt a t62a-val 2,5k dmg felett szépen lehet keresni 15-30k körül, ez egy 10es médium tank és inkább ezzel megyek többet mert ezzel szeretek játszani,mint a böhöm lassú löwével vagy a t26e4-el azokkal sincs baj már megszoktam őket csak a t62a-val még élvezem is a csatát így úgy gondolom,h ez egy igen nagy pozitívum ebben a pecsben....

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #6210 Írta: Memnon
Persze, gondolkozni kell, de ha nincs még saját tapasztalata valakinek kell valami kapaszkodó.

Nekem 8.6-ban az átlag hozamom prémium fiók nélkül:
- T14 prémiumtank 18 ezer
- tier5 egyéb 12-14 ezer
- tier6 9-10 ezer
- tier7 6-7 ezer
- pár körös, nem saját fiókos próba alapján a T34 ~24-25 ezer körül

Így nekem megérte a t5 prémtank, veszek is mellé majd még egyet a következő leárazásban. Sőt ahogy számolom, kizárólag kreditet farmolni és prémium nélkül nem biztos, hogy megéri az árát egy 8-as az 5-össel szemben. Nekem rövidebb az átlag játékidőm tier5-ben, így 2 tier5-ös (még így is 6-od annyiba van mint egy t8-as) prémtankkal ~2 csatával többet fogok tudok menni 1 óra alatt (nincsen kihagyás amikor kilőnek, illetve gyorsabb a játékmenet alacsonyabb tierben), mint 1 nyolcassal ami 1-2 óra játék alatt, majdnem kiegyenlíti a különbséget.

Szóval szerintem a következő a sorrend rászánt pénzmag függvényében:
- sima tankokkal hétvégi akcióban farmolni
- 2 tier5 prémtank
- prémium fiók
- prémium fiók és tier8 prémtank

12 éve 3 hónapja #6214 Írta: Triagia
Akkor csak egy adat:
SP-vel és prémfiókkal átlagosan 50-60k kredit (költségek levonása után). Persze vannak 30k és 90-100ks csaták is. A legtöbb 140k körüli volt.

Nekem nincs más prém tankom (nem is lesz valószínűleg), ezt akcióban vettem és elégnek is tartom. Ha jól képzett a legénység és tudod is használni azt a tankot, akkor mindenkinek a sajátja a legjobb...

12 éve 3 hónapja #6219 Írta: Zsinkapici
Megválaszolva: Zsinkapici
Ki milyen tankkal tud érvényesülni nekem is van 4 prémem mégis van amit jobban szeretek mint mást mert az a harcmodor amit ő képvisel jobban tetszik és jobban fekszik.

12 éve 3 hónapja #6226 Írta: CsZoli
Megválaszolva: CsZoli

Értem. :cheer: Hát akkor amíg nem lesz megvásárolható addig veszek valami 5ös szintűt :) . Melyikkel lehet a legtöbbet keresni?

Ha tudsz annyit áldozni a játékra akkor mindenképp egy 8-as prém tankot vegyél, viszont ebben az esetben fölösleges mellé venni 5-öst is.

Szerintem nem felesleges. Mégpedig azért nem mert én viszem a Német nehézágat és lényegében minden ágat abból a nemzetből,a nehéz ágra van nagy pré vasam ami szépen keres. Mellette viszem az Orosz nehéz ágat is,na most ide nem fogok megint venni egy 8as prém gépet,mert ugye ezekben nagyon jól lehet fejleszteni a fiúkat az mellett h pénzt is keresnek,hanem vettem akcióban egy Churchill 5 gépet ami a maga szintjén jó gép és nagyon gyoras lehet húzni benne a legénységet. Szóval nem mondanám h felesleges és féláras akcióban kimondottan jó vétel.

12 éve 2 hónapja #6775 Írta: LESIPUSK4S
Megválaszolva: LESIPUSK4S
üdvözlet! nem tudom volt-e már itt korábban szó a PZIV Schmalturm tier 6os tankról, nem olvastam végig az összes hozzászólást. A kérdésem az,hogy van-e valakinek esetleg ilyen tankja, mit tudna irni róla pár szóban ,rosszat és jót, megéri -e féláron megvenni?? köszönöm

12 éve 2 hónapja #6784 Írta: Memnon
A Pz. IV Schmalturm engem is érdekelne. Egy T25-öt akartam venni, de most ez az akció gondolkodóba ejtett. Én is várom az infókat, milyen vele játszani, mennyit keres, megéri-e, ilyesmik. Az ágyút kb sejtem, német TD-vel közel 1k mecset lőttem a lövegével.

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #7009 Írta: Inoths
Megválaszolva: Inoths
Sziasztok

2500 csata után találkoztam azzal a problémával amit pénz hiánynak tartok.
Én ezt egy PzV/M10-el orvosoltam amit tegnap vettem (29 szombat) bőven lehet vele hozni nettó 40-45k-t és fele anyi mint egy 8-as B) .

Mivel tegnap vettem 30% kedvezményel,(a honlapon 50-et irtak) és ma állítólag 50-el adják olcsobban ilyenkor nem tudjátok hogy vissza kapom azt a majdnem 1000 aranyat vagy nem szívtam?

Előre is köszi a választ jah és a PzV/M10 egy megfelelő ágyúval rendelkező bár igaz kicsit sebez de 4 másodperc alatt tölt. A páncélja nem létezik szóval minden átviszi de a legtöbb páncienst ő is átviszi. B)

A sebeség miatt alég mobilis egy jószág bárhova oda érsz vele. De szerintem a legjobb mód amivel lehet játszani vele a Sniper mód :cheer:
Ez a vélemény 50 csata után alakult ki szóval még változhat :)

Köszönöm ha végig olvasd ezt az unalmas monológot. :lol:

Jah és mielőtt elfelejteném egy sniper mód-ban használt német med-re milyen képességek és felszerelések kellenek? :unsure:
Egyenlőre a személyzet 86%-os kivéve a parancsnok akit aranyból feltoltam 100ra hogy minnél előbb meglegyen a hatodik érzék az mindenkép jól jön.
A felszerelék rajta egyenlőre az álcaháló és a töltésgyorsító. A gyorsitó-val úgy voltam az mindenkép jól jön az álcaháló az meg leszerelhető B)
Jah és a mégjobb álcáért bevan festve.

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #7013 Írta: Inoths
Megválaszolva: Inoths
Memnon és lesipusk4s (bocsi ha rosszul írtam a neveteket) :pinch: :

Szia nem játszotam még a Pz4S-el de szerintem próbáld ki teszt szerveren és a többi jelöltet is ha van hogy melyik áll a legjobban a kezedre játsz egyenként veklük 40-50 csatát akkor már érzed hogy neked való-e. Például kipróbáltam egy rakat prém-et teszten 2 tank tetszet ugy voltam amelyiket hamarabb akciózák azt veszem a PzV/M10-esett a választás sokan átkozák a béna ágyúja miatt, de én képes vagyok vele 2600-2800 sebzéses csatákat is hozzni ember függő. B)

12 éve 2 hónapja #7223 Írta: Manitou
Megválaszolva: Manitou
Mostanában elég sokat gondolkodom, h lecserélem a SP-t egy jgt8.8ra. Német Td-ket imádom(Ferdinand a Top nálam, jgt csak most lett meg de remélem azt is megszeretem)
Elsösorban pénz farmolásra szeretném csak egy picit még bizonytalan vagyok... Megéri lecserélni?

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 15 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 8 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.