Meda, szerintem ha nincs nagy játéktapasztalatod, akkor ne vegyél nyolcast! A T8 szerintem csak nagy játéktapasztalattal játszható jól, pláne, hogy a T8-as prémiumoktól azért nem szabad csatákat eldöntő kimagasló képességeket várni pláne, ha nem tudsz vásárlás után átültetni bele meglévő tankjaiból 100%-os legénységet 2-3 kifejlesztett skillel.
Ha jól láttam említetted a Jt 8.8-t. Bár én szeretem, szerintem kifejezetten nehezen játszható tank, és ha rossz MM-t fog ki az ember, akkor 4-5 csata is kijut, amikor a T9-es medek halálra szívatnak vele.
De tudnék sorolni még ellenpéldákat. Mivel nincs számolatlanul pénzed, ezért különösen azt javasolnám, hogy kellő játéktapasztalat nélkül ne vegyél nyolcast. Kellő játéktapasztalat alatt legalább azt értem, hogy az azonos vonalon játszottál annyit valamelyik tankkal, ami a fent említett kifejlesztett legénységet eredményezett, vagy akár már önerőből eljutottál magad is T8-ig... A T8 azért már nagyon más, mint T3-ban próbálgatni a játékot.
Őszintén, ha kevés a pénzmagod, akkor ötösre sem költenék a helyedben. T5-ig gyorsan el lehet jutni, ha újra beleveted magad. A T-25 nem rossz, de nekem PzIV-vel magasan jobb eredményeim vannak (igaz azzal pénzt nem lehet keresni). A T-25 elég megfontolt, türelmes játékot igényel, ha nincs hatodik érzéke a parancsnoknak, a saját hatodik érzékedre kell hagyatkozni

,mikor kell vele fedezékbe mozdulni, egyszerre pedig jóval kisebb sebzésre képes, mint az azonos szintű derp-pel szerelt tankok.
A relatíve sok Hp talán elsőre magabiztosságot ad, de ha rossz helyre állsz, gyorsan párolog...
Úgyhogy én inkább azt javasolnám, hogy válasz ki egy vonalat, amit a többség elmondásából jól játszatónak ítélsz, és told azt. Hidd el nagyobb élmény is fejleszteni. Ha pedig kapsz ajándékba aranyat, és nem költöd prémium fiókra, vagy legénységfejlesztésre/átképzésre, akkor várd meg vele, amíg magasabb szinten majd egy-egy stock tankot szeretnél gyorsan felfejleszteni jobb ágyura/toronyra/motorra, átugorva a stock szint nyűglődéseit.
Ha nem ölöd bele a játékba a normál tech tree-n az első pár ezer csatát, könnyen előfordulhat, hogy egy prémiummal (akár ötös, akár nyolcas) csak kiábrándulsz a játékból, és azt is sajnálni fogod, amit ráköltöttél (meg az időt is).
A fiamnak, aki néha türelmetlen, ugyanezeket szoktam tanácsolni, pedig ő már több ezer csatánál tart, és nem azért mert sajnálnék tőle a szülinapjára 6k aranyt.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...