Jelenleg 180 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Prémium harckocsik

12 éve 2 hónapja #7428 Írta: MeDa98
Megválaszolva: MeDa98
Koszonom a segitsegedet. Annyi hogy meg hatarozatlan ideig nem fogok tudni jatszani mert nem mukodik a gepem. Az mennyire szamit surunek hogy kb napi 2 ora? :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 2 hónapja #7429 Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600

Koszonom a segitsegedet. Annyi hogy meg hatarozatlan ideig nem fogok tudni jatszani mert nem mukodik a gepem. Az mennyire szamit surunek hogy kb napi 2 ora? :)

Üdv
Az szerintem sűrű.Én 8-ast vennék. :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MeDa98

12 éve 2 hónapja #7432 Írta: MeDa98

Üdv

Es milyen 8-ast? Nagyon tetszik a JagdTiger de szamomra tul draga :( Ezert is gondolkodom inkabb T5-ben, mert az eleg olcso es ketto mar egesz jol keres :cheer: Csak ahj... nem tudom mit csinaljak :dry: Mennyire lehet jol keresni T5-tel atlagban? Es mennyi volt a maximum? :)

12 éve 2 hónapja #7433 Írta: fules66
Megválaszolva: fules66

Üdv

Es milyen 8-ast? Nagyon tetszik a JagdTiger de szamomra tul draga :( Ezert is gondolkodom inkabb T5-ben, mert az eleg olcso es ketto mar egesz jol keres :cheer: Csak ahj... nem tudom mit csinaljak :dry: Mennyire lehet jol keresni T5-tel atlagban? Es mennyi volt a maximum? :)

prémium nélkül? ugyanúgy keres mint a kv-1 vagy bármelyik 5-ös prémmel.
azzal a különbséggel hogyha prémiumod van, prém tank helyett akkor magasabb tierben is kevesebb a minusz, sőt egyes 8-as sima tankokkal is lehet 50k-eket keresni. prémium sokkal jobban megéri, havonta 2000 forintja csak van már mindenkinek...

12 éve 2 hónapja #7435 Írta: MeDa98

Üdv

prémium nélkül? ugyanúgy keres mint a kv-1 vagy bármelyik 5-ös prémmel.
azzal a különbséggel hogyha prémiumod van, prém tank helyett akkor magasabb tierben is kevesebb a minusz, sőt egyes 8-as sima tankokkal is lehet 50k-eket keresni. prémium sokkal jobban megéri, havonta 2000 forintja csak van már mindenkinek...

Az az igazsag, hogy a nevembol adodoan (MeDa98) meg csak 15 eves vagyok es nincs allando bevetelem, hacsak nem teszek egy jo tippmixet :lol: Raadasul meg csak zsebpenzt se kapok es megcsak azt se tudom hogy melyik nap tudok jatszani es melyik nap nem, tehat neha a premium csak penzkidobas lenne. Viszont sokban egyetertek, hiszen ha premiummal jatszom akkor meg XP-t is konnyebben tudok gyujteni... hmm... De megint csak az anyagiak, mivel meg mindig nem tudom honnan tudnek havi 2000Ft-ot osszeszedni. Ez az egyik, a masik az hogy meg csak egy T5-os tankom van, M4 Sherman. Szeretem meg jo meg minden de megsem szedek ossze vele tul sok penzt. Viszont ha vegre fogok tudni jatszani es lesz olyan akcio ahol 50%-al (minimum) tobbet fog keresni akkor biztosan veszek premiumot. De akkor mar ott leszek egy ido utan hogy abbol a sok penzbol amit premiumra koltottem vehettem volna egy T8-as premium tankot :ohmy: Es mostmar tenyleg nem tudom mit tegyek.

12 éve 2 hónapja #7436 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Szerintem a játék prémiummal se lesz élvezetesebb, meg prémium tankkal se. A nettó bevétel kb a duplája lesz, tehát fele annyit "kell" játszani hogy ugyanazt elérd.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00

12 éve 2 hónapja #7437 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Bagett, ezt kérlek valami színes betűvel meg kerettel szerkeszd már át annyira gyönyörűen megfogalmaztad :D köszi

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #7447 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Az az igazsag, hogy a nevembol adodoan (MeDa98) meg csak 15 eves vagyok es nincs allando bevetelem, hacsak nem teszek egy jo tippmixet :lol: Raadasul meg csak zsebpenzt se kapok es megcsak azt se tudom hogy melyik nap tudok jatszani es melyik nap nem, tehat neha a premium csak penzkidobas lenne. Viszont sokban egyetertek, hiszen ha premiummal jatszom akkor meg XP-t is konnyebben tudok gyujteni... hmm... De megint csak az anyagiak, mivel meg mindig nem tudom honnan tudnek havi 2000Ft-ot osszeszedni. Ez az egyik, a masik az hogy meg csak egy T5-os tankom van, M4 Sherman. Szeretem meg jo meg minden de megsem szedek ossze vele tul sok penzt. Viszont ha vegre fogok tudni jatszani es lesz olyan akcio ahol 50%-al (minimum) tobbet fog keresni akkor biztosan veszek premiumot. De akkor mar ott leszek egy ido utan hogy abbol a sok penzbol amit premiumra koltottem vehettem volna egy T8-as premium tankot :ohmy: Es mostmar tenyleg nem tudom mit tegyek.

Teljesen érthető, hogy a prémium számlát nem tudod megengedni magadnak. Így viszont lebeszélnélek a 8-as prémium tankról. Elég drága mulatság. Igaz, hogy egy pénznyomda, de ez elsősorban prémium előfizetéssel együtt igaz. Az én értékrendemnek, prém fiók nélkül túl drága. Nem termel annyit, hogy megérje amibe kerül.

Jelenleg semmilyen prémtankot nem javasolnék, egészen tier7-ig eltudsz menni úgy, hogy a húzott tank kifarmolja magának az utód árát. Ezért 5-ös prémtankot is csak akkor ha már jól megy a játék, és tier 7 körül jársz. Nem keres sokkal többet mint egy sima 5-ös tank, nekem a T14 ~3000 kredittel hoz többet prémium előfizetés nélkül mint a T1 HT. Akkor éri meg az 5-ös is, ha olyan ágból választod amit húzol, így a nagy tank legénységének a képzésre is használod a kreditfaromlás közben(azonos jármű osztályban büntetés nélkül tudod átrakni).

Ja és mindenképp várj ki egy akciót, teljes áron semmiképp nem éri meg.

12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja #7448 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia
Többen elmondták előttem és én is csak ismétlem magam is. Önmagában egy 8s prém tank eléggé luxus szerintem prém fiók nélkül. Annyival többet nem hoz és inkább azzal a tankkal kell menni, amelyiket épp húzod, így a legénység is szépen fejlődik, a tank kezelésed is javul, a kredit kevésbé gyorsan gyűlik, de szerintem nem is baj.
A játékban azt látom, hogy sokan "túl" gyorsan akarnak feljebb lépni, akár prém tank vásárlással (0k csata, de már pl. Löwe)is. Ezért van az, hogy már 8-9-10s szinten szinte ugyanazt látom, mint a 2s szinten.
Attól, hogy magasabb szintű lesz a tankod még nem leszel "istencsászár" a csatában, mert az ellen is magasabb tier lesz.

Ha valakinek van rá kerete, akkor a prémfiók+prémtank, ami jól hoz, ha csak egyiket kell választani,akkor a rendszeresen játszóknak a prémfiók éri meg jobban.

És egy megjegyzés: a prémfiók nem jelenti a "GOD" módot. ;)

12 éve 2 hónapja #7451 Írta: bismarck55
Megválaszolva: bismarck55

Mielőtt költenél prémium tankra javaslom, hogy próbáld ki a StugIII, T-49 duót, de a T1 és a KV1 is tökéletes. A lényeg, hogy ne egy tank legyen, mert elég unalmas a farm. Én TD párti vagyok, így inkább ezekkel van tapasztalatom, 8.6 óta "rendes" XPt lehet velük összehozni és igen szép sebzést lehet kiosztani egy kör alatt, amivel jól lehet keresni prémium fiók nélkül is.
Ezt főleg a mindennapokra tudom javasolni, azokon a napokon amikor tényleg van időd játszani érdemes 3 napos prémet venni(főleg, ha pont akciós):).
Plusz nem is javaslom a 8-as prémium tankokat addig amíg el nem éred a normál 6-7, de inkább 8 tier szintet. 3-4-5 tierben lehet tanulni és van ez embernek alkalmasint sikerélménye is, magasabb tierben már kell a tapasztalat...bár mostanság inkább szerencse az MM-hez.
Ha mindenképpen szeretnél prémium tankot akkor jó alternatíva a T14 és a Churchill III (itt főleg az a kérdés, hogy melyik ágon vagy éppen), de kreditesőt ne várj....

12 éve 2 hónapja #7453 Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
Én is pénz nélkül játszom.Megtehetném ,hogy veszek prémiumot de még inkább tanulom a játékot.Most veszem meg az első tier 8as tankomat.Van 4 tier 7es 3 db tier 6os 2 tier 5 ös tankom.A haverom tele van tier 8as tankokkal.Egy fillért se költött a játékra.11k csatája van.
Ahogy látom tier8 nál kezdődnek a problémák.Nehéz prémium nélkül pénz keresni.Csak egy példa.Az is3 as 2.5 millióba kerül.1.7 millió a kiegészítő felszerelés.Jelenleg 3 millióm van.Megvehetném most.De nem sietek.A többi tankot is húzom + pénzt keresek velük.Aztán majd 4 millánál megveszem.Pár nap múlva.Ennyi!

12 éve 2 hónapja #7459 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Meda, szerintem ha nincs nagy játéktapasztalatod, akkor ne vegyél nyolcast! A T8 szerintem csak nagy játéktapasztalattal játszható jól, pláne, hogy a T8-as prémiumoktól azért nem szabad csatákat eldöntő kimagasló képességeket várni pláne, ha nem tudsz vásárlás után átültetni bele meglévő tankjaiból 100%-os legénységet 2-3 kifejlesztett skillel.
Ha jól láttam említetted a Jt 8.8-t. Bár én szeretem, szerintem kifejezetten nehezen játszható tank, és ha rossz MM-t fog ki az ember, akkor 4-5 csata is kijut, amikor a T9-es medek halálra szívatnak vele.
De tudnék sorolni még ellenpéldákat. Mivel nincs számolatlanul pénzed, ezért különösen azt javasolnám, hogy kellő játéktapasztalat nélkül ne vegyél nyolcast. Kellő játéktapasztalat alatt legalább azt értem, hogy az azonos vonalon játszottál annyit valamelyik tankkal, ami a fent említett kifejlesztett legénységet eredményezett, vagy akár már önerőből eljutottál magad is T8-ig... A T8 azért már nagyon más, mint T3-ban próbálgatni a játékot.
Őszintén, ha kevés a pénzmagod, akkor ötösre sem költenék a helyedben. T5-ig gyorsan el lehet jutni, ha újra beleveted magad. A T-25 nem rossz, de nekem PzIV-vel magasan jobb eredményeim vannak (igaz azzal pénzt nem lehet keresni). A T-25 elég megfontolt, türelmes játékot igényel, ha nincs hatodik érzéke a parancsnoknak, a saját hatodik érzékedre kell hagyatkozni ;) ,mikor kell vele fedezékbe mozdulni, egyszerre pedig jóval kisebb sebzésre képes, mint az azonos szintű derp-pel szerelt tankok.
A relatíve sok Hp talán elsőre magabiztosságot ad, de ha rossz helyre állsz, gyorsan párolog...
Úgyhogy én inkább azt javasolnám, hogy válasz ki egy vonalat, amit a többség elmondásából jól játszatónak ítélsz, és told azt. Hidd el nagyobb élmény is fejleszteni. Ha pedig kapsz ajándékba aranyat, és nem költöd prémium fiókra, vagy legénységfejlesztésre/átképzésre, akkor várd meg vele, amíg magasabb szinten majd egy-egy stock tankot szeretnél gyorsan felfejleszteni jobb ágyura/toronyra/motorra, átugorva a stock szint nyűglődéseit.
Ha nem ölöd bele a játékba a normál tech tree-n az első pár ezer csatát, könnyen előfordulhat, hogy egy prémiummal (akár ötös, akár nyolcas) csak kiábrándulsz a játékból, és azt is sajnálni fogod, amit ráköltöttél (meg az időt is).
A fiamnak, aki néha türelmetlen, ugyanezeket szoktam tanácsolni, pedig ő már több ezer csatánál tart, és nem azért mert sajnálnék tőle a szülinapjára 6k aranyt.

12 éve 2 hónapja #7461 Írta: JhonRambo76
Megválaszolva: JhonRambo76
Én megengedhetem a prémium fiókot és meg is vettem. Nem is szégyellem magam miatta :P Azért a csatáim 80%-át alap fiókkal nyomtam végig... A legnagyobb előnye szerintem nem a több kredit, azt amióta venni lehet gold ammot, el is lövöldözöm, a nagy előny a plusz tp. Nekem megfizethetetlen az idő amennyivel gyorsabban fejlődik a legénység. Főleg idegileg borít ki a bénázás :)
Ami a prémium tankokat illeti, nekem az alacsony szintűek jöttek be, itt nincs meg a kísértés, hogy goldal lövöldözzek, mert az alap lőszer is átvisz mindent :9 Most akcióban 1800 valamennyi aranyért a pz4 nekem bejött, ha ki lesz fejlesztve a legénység jó kis kreditgyár lesz szerintem. De az FCM36 Pak40-et is megszoktam már. Mindegyik hozogat és végtelenül olcsó. Az ajándék aranyból is megvehetőek.

12 éve 2 hónapja #7464 Írta: harassin
Megválaszolva: harassin
Szerintem nem kell hallgatni azokra akik csak azt mondják, hogy 3000 csata után nincs 10-es tankod degáz vagy. Vicces, mert 3000 csata után még meg se szoktam a pályákat, mivel hova helyezkedjek úgy, hogy nyerjünk vagy ha veszítünk is legalább jó sokat sebezzek.
Szal hiába lenne tizes tankom ha csak bénáznék vele, azzal semmire nem megy velem a csapatom én meg főleg nem.

Addig prémium tankot meg prémium fiókot sem érdemes megvenni amig nem érsz el egy bizonyos sebzést meccsenként. Mert tényleg tök jó a prém és sok időt nyersz vele meg TP-t (a legénységnek is több megy) de csak abban az esetben ha már elég nagy hasznossággal rendelkezel csatánként.

12 éve 2 hónapja #7494 Írta: MeDa98
Nagyon szepen koszonom ezt a rengeteg segitseget, tenyleg sokat segitettetek :) Akkor egy jo idore leteszek barmifele penzes dologrol es a fejlodesre fogok koncentralni. Emlitettetek a Stug III, T49 parost es ezek a tankok nekem nagyon tetszenek, mert mar rajottem hogy en inkabb a masodik vonalba valo vagyok, ahova ezek a TD-k is. Gondolkodtam sokat a KV-1-en es az egyik baratomnal ki is probaltam, bar nem volt fullos megsem ereztem azt hogy ez nkekem valo, szamomra nem eleg agilis. Ezert is tetszenek nekem inkabb a mozgenyokabb tankok. De a masik nagy problemam hogy valamennyi pancelra szuksegem van, mert nem tudom kihasznalni a mozgekony tankok elonyet, es ezert mar a Luchsot sem tudom olyan jol hasznalni, miota T4-es. A T1 Heavy lehet hogy szamomra idealis lenne mert nem annyira lassu mint a KV-1 de megis van valamennyi front pancelja. Esetleg ebben kernem meg a segitsegeteket, hogy milyen tanko(ka)t valasszak, mert egyenlore nem igazan tudom hogy mi valo nekem. Es esetleg meg abban is segithetnetek, hogy melyik tank hogy keres :) Koszonom elore is

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 15 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 8 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.