Prém tank prém fiók nélkül nem nagy hasznot hoz. Tier9-ig prém fiókkal elég jól lehet keresni ( már ha sebzel a csatában és nem melléket lösz). Ha csak 1 ágat húzol, mire meg van a 10-es a credit is megvan. Szerintem a prém fiók jobban megéri, mint a prémtank prém fiók nélkül.
Köszönöm ezt a videót és linket. Elolvastam és megnéztem...ez most nagyon elgondolkodtatott engem igazából..már azért is mert sokan mondják hogy a prémium tank helyett inkább prém fiókot vegyek...de azt meg egyenlőre nem akarok..a másik ötletem hogy havonta veszek sms-ben egy 980 aranyat és előbb utóbb összejön egy T8-as tank
A másik ötleted a legjobb. Némi gyűjtögetés és lesz egy rendes tankod ahelyett hogy feleslegesen vennél egy kisebbet, vagy 1-2 havi prémet ami hamar letelik. Erősen ajánlom hogy a tesztszerókat mikor van rá lehetőség rendszeresen használd, és próbáld végig a legtöbb 8as tankot a lehetőségekhez mérten. A leírásokra/véleményekre bizonyos szintig lehet hagyatkozni ugyan, de szentírásnak venni és az alapján vásárolni hiba lehet.
Nem kizárt hogy az a prémtank amit más istenit azt te utálni fogod, viszont az amit lesz@roznak lesz a kedvenced és azzal leszel a hatékonyabb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sajtxd93
Venni szeretnék 1 prémium tankot és a Type59-re gondoltam. Ugye ezt nem lehet már megvenni csak az ajándékboltba. Eddig nem nagyon nézegettem az ajándékboltot ezért nem tudom, hogy milyen gyakran van benn a Type.
Ha valaki leírná, hogy milyen gyakran van, vagy mikor lehet rá számítani legközelebb azt megköszönném.
Ne aggódj, nagyon valószínű hogy fél éven belül valami nagyobb szabású akció keretein belül újra megvásárolható lesz egy rövid ideig. Mivel nagyon sokan pályáznak rá, a WG nem tekintene el ettől a jelentős bevételi forrástól. Természetesen miután lejár az akció, rá maximum két hétre megismétlik, hogy biztosan elfogyjon a tervezett mennyiség:) Utána fél év szünet, hogy húzzák az erről lemaradt emberek idegeit potenciális vásárlóvá téve őket, berakják a KV-5-öt egymás után kétszer, aztán eljátsszák ugyan ezt a T26E4-el, majd jöhet ismét a Type. Túl nagy bevételt jelentenek ahhoz hogy csak úgy végleg kivonják őket a forgalomból.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DomjanPeter
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja#6161Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK
Az összes 5. prémtankot nem próbáltam végig, de a T14 nekem tetszett, vettem is egyet. Keresni nem lehet vele valami sokat(kb mindegyik 5. tank ugyanúgy hoz, az a lényeg hogy te melyikkel tudod a legtöbb sebzst kiosztani. Amelyikkel nem lőnek szét 5 perc alatt, azzal már jó esélyed van rá hogy több sebzést leosztasz mint amivel nem éled túl a csata 3. percét), de jó vele játszani. Most 0.8.6-ban elvileg megemelték a kreditszorzóját, saccolni tudok csak hogy 20-50K körül lehet vele most nettóban keresni, attól függ milyen köröket mész. Kb két hete nem játszottam a vizsgaidőszak miatt, így pontos infókat sajnos nem tudok mondani a tényleges változásokról.
Nekem az tetszett a T14ben hogy mindenhol egyforma vastag a páncél, saját szintjén belül semelyik irányból nem lövik át egykönnyen. Az ágyúja relatív hamar tölt, az átütése nem rossz, nem lesz vele gondod főleg most hogy a verzióváltással pontosabbak lettek az ágyúk. A sebzése nem a legbrutálabb, de a gyors töltés ezt kompenzálja.
Megvenni a helyedben egyébként mint mondtam korábban, kizárólag akkor venném meg mikor féláras akcióban van. Lehet hogy várni kell rá egy ideig, de ugyanabból az árból két tankot fogsz tudni venni.
Értem. Hát akkor amíg nem lesz megvásárolható addig veszek valami 5ös szintűt . Melyikkel lehet a legtöbbet keresni?
Ha 5-ös prém tankban gondolkozol akkor várd ki a következő jó-árasítást és vegyél rögtön kettőt. Nekem T14 van, egyenlőre várom a következő akciót, hogy valamit még vegyek mellé.
450 körüli átlagsebzéssel, prémium nélkül, átlag 19-20 ezret lehet keresni körönként vele. Viszonyításként a nem prémium T1 HT körönként átlag 14 ezret hoz nekem a konyhára.
Ha tudsz annyit áldozni a játékra akkor mindenképp egy 8-as prém tankot vegyél, viszont ebben az esetben fölösleges mellé venni 5-öst is.
Átmeneti megoldás lenne 1 5-ös prémium tank, mert kreditet azért kéne keresni valamivel.
Mindenképpen venni fogok 8-ast is, de a Type59 jelenleg nem kapható a többi pedig nem nagyon jött be. Esetleg még az Fcm50t ami tetszik, mert gyors, mozgékony, és pontos az ágyúja, de nagy és papír. Gondolkodtam rajta tegnap, hogy nem várok a Type-ra, hanem megveszem az fcm-et, de végül inkább várok még 1-2 hónapot hátha bekerül a Type.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...