Jelenleg 57 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 55 perccel ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Prémium harckocsik

12 éve 3 hónapja #5814 Írta: Capt_Stryker
Megválaszolva: Capt_Stryker
A support/támogató nem egyenlő a kempelővel. Sajnos az pen érték csökken a távolsággal.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 3 hónapja #5833 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Az sp nem support tank. Bármelyik tankkal oda megyek egy csatába és kiosztok vele ugyan annyit sebzést mint azzal amire ti támadó tankot mondotok. Ezt sokaknak ajánlom is . AKkor legalább nem ingereli a társait a csatában avval, hogy háttérből lövöldözget, 20%os találati aránnnyal, ahelyett, hogy fogna pár golyót, és közvetlen közelről sebezne egy értelmeset a csata végére.

Sp nincs tier 10ben magától ha egyedül van, őt be kell vinni tier 10-be. Oldalanként max 5 arty van, és éjjel 2kor a kettes szerveren is csak 100/1x van olyan véletlen csoda , hogy a matchmaking elcseszi (mert tudatos szabályai vannak), mert van fenn 50% arty játékos, meg 5% olyan tier amibe épp csatát indítottál.

Sp nem lövi át az e100-at, az egy makker lövés volt, 1000 csatánként 1x, Minden értéknél a középértéket vesszük mérvadónak, tehát is3-nál az ágyú képessége pl 225/390, nincs +-, nincs alsó felső határ, mert a nagy többségében az alsó határ érvényesül.
Nagy páncélon soha nem sebzed le az átlagsebzést.
Sp képessége pedig 170 pen, 240 dmg. A dmg általában ennél 20%al mindig kevesebb ritkán van 200 fölött. Akülönleges eset, amikor nagy tankot megütsz vele, meg 300at sebzel vele , hogy írom is azért különleges eset, mert ritka.
Ezért vesszük figyelembe a középértéket. Ami 1000/1x történik meg, az nincs, olyan mint ha nem is lenne. Ami átlagos az a mérvadó.Sp nem lövi be az e100-at , mert 10 lövésedből(már ha le tudnál adni rá 10 lövést......) 0,1x fogod átütni TALÁN!!.... ergo kijelentheted, hogy nem üti meg az e100-at az SP.

Remélem nyugodtra sikerült a komment. Ezek számok, de a játékban ez a szokványos eset, és ez az ami számít. Én is lőttem már meg olyan dolgot amire nem számítottam, de az nem lényeg, mert nem állandó dolog. Van hogy fél napig célzo és lepattan, majd mozgás közben meg random átütsz.... A középérték a mérvadó mindenhol. XVM-nél sem a300 csatára vetített, érték, hanem az aktuális. Ágyúnál is amit kiír, nem a felső alsó határ.

Én ezekben gondolkodok, és ez így helyes. Soha nem szabad a csodára várni.

12 éve 3 hónapja #5914 Írta: sajtxd93
Megválaszolva: sajtxd93
Üdv!
Megszeretném kérdezni hogy melyik tier 5-ös tankot érdemes megvenni? a T14 vagy az új brit heavy-t?..mert a szüleim csak tier 5-ig engednek maximum...nagyobbat nem mert szerintük "nem érdemes ennyit költeni egy játékra". A segítséget előre is köszönöm :) :side:

12 éve 3 hónapja #5920 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Osztom a szüleid véleményét sajtxd93 azzal a különbséggel, hogy szerintem erre a játékra egyáltalán nem érdemes költeni. Ma megveszed, holnap lenerfelik. Ráadásul azon kívül hogy többet keres semmivel se jobb egy prém.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sajtxd93

12 éve 3 hónapja #5944 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK
Ha valamivel sok időt töltesz, azt az időt érdemes úgy eltölteni hogy nem szenvedésnek éled meg. A wotban pedig azért kellemes érzés ha nem kell mindig a kreditet számolgatnod, és spórolnod még az AP lőszerrel is. Ehhez pedig 8as prémtank kell sajnos. Az 5ös úgy nagyjából semmit sem ér ilyen szempontból.
Ha mindenképpen venni akarsz egyet a két tank közül, akkor egyértelműen T14.
Az Excelsior ugyan jól néz ki, brit tankhoz képest relatív mozgékony is, a frontpáncélja ahhoz képest hogy nem döntött a saját szintjén belül kiváló, gyorsan tölt és gyorsan céloz, de maximum tier 3 tankokat üt át, azokat is csak hátulról. Az átütése egy nagy lópikula, hogy szépen fejezzem ki magam.

12 éve 3 hónapja #5950 Írta: vadmagyar
Megválaszolva: vadmagyar
10 vagy 11 prémium tankom van,nem tudom pontosan...de a legjobb a KV-5....a max eredményem vele 3500 TP+ 216 000 kredit....no comment

12 éve 3 hónapja #5951 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Üdv!
Megszeretném kérdezni hogy melyik tier 5-ös tankot érdemes megvenni? a T14 vagy az új brit heavy-t?..mert a szüleim csak tier 5-ig engednek maximum...nagyobbat nem mert szerintük "nem érdemes ennyit költeni egy játékra". A segítséget előre is köszönöm :) :side:

A hétvégén 3 prémium lesz fél áron:
worldoftanks.co...ekend/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sajtxd93

12 éve 3 hónapja #5952 Írta: Taszi
Megválaszolva: Taszi
Nekem T-25 -öm van, a csatolt video hatására vettem meg féláron a WWII vége akcióban. Nekem nagyon tetszik, szépen át lehet lőni vele mindent, saját szintjén még pattint is. Minden extra nélkül 20-25k-t hoz egy meccs.

Illetve egy srác véleménye a prémium tankokról, elég subjektív:
Premium Tankok

12 éve 3 hónapja #5954 Írta: ZooleK
Tényleg eléggé szubjektív a srác írása, sok esetben nemes egyszerűséggel baromság. Az itteni elemzések nagyságrendekkel jobbak, az alapján már lehet vásárolni prémtankot, de ha az alapján választ valaki amit belinkeltél azt érheti meglepetés.
Az eredményedhez gratulálok vadmagyar, nagyon szép:) KV-5tel nekem is voltak szép köreim, de ennyire szép sajnos még nem:D Mindenesetre osztom a véleményed hogy feltehetőleg a legjobb prémtank a KV-5, főleg most hogy a repeszpáncél is kapott némi tuningot:)

12 éve 3 hónapja #5956 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Üdv!

Gyakorlatilag mindegy melyiket veszed. Mindkettőnek ugyanolyan vacak az ágyúja, és hasonló a páncélzata. Nekem T14-van és nagyon jó kis tank lett 8.6-ban. Sokat segített rajta a pontosabb ágyú és a kredithozam emelés (+27%). De mindenképp javaslom, hogy várjál meg egy leárazást és úgy vedd meg, 30-50% leértékeléssel.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5960 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

Üdv!

A hétvégén 3 prémium lesz fél áron:
worldoftanks.co...ekend/

Nem vennék rá mérget. Sokszor ugyanaz a weekend akció mint USA-ban de sokszor eltér attól. A 3 prémium ami ott akciós T6os meg T7es.

12 éve 3 hónapja #5962 Írta: ZooleK
A T14 8.5ben is elég jó tank volt. A brit csodával csak tesztszerón mentem 20-30 kört, de az biztos hogy nagyságrendekkel rosszabb a T14-nél. Főleg az ágyúja. A leárazásban viszont egyetértünk, nem szabad kapkodni. Jobb érzés ugyanabból a pénzből két tankot megvenni, még ha várni is kell rá egy-két hónapot. Én az FCM 50t-vel vagyok így, a mostani és az előző tesztszerón összesen úgy 100 köröm benne van. Ha ráérez az ember iszonyú jó tank. Sebezhető ugyan, meg kicsit sebez, de mozgékony mint az állat és nincsenek problémái az átütéssel. 50K átlagot simán lehet hozni vele ami nem sok, viszont a játék igazi élmény vele. Ennyiért viszont kizárt hogy megvegyem, majd akkor ha megint 15% engedmény lesz rá.

12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja #5970 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
T34 tulajok kérem most ne sértődjenek meg. Én az egyik táram t34-ét kipróbáltam , és a véleményem az, hogy :
-drága a lőszer
-a toronyforgás olyan mint ha el lenne lőve a torony (brutál lassú)
-célkeresztszűkülés egy rémálom, messzire a végén 2-300 méterre már nem is mertem lőni..
-annak ellenére, hogy a srác a link alatt a prem tankok véleményezésénél azt írja, brutál tűzerő, a 4 tűzgyorsaság az semmi.
Annak ajánlott, akinek szimpatikus a "nagy " átütés, mert gyakorlatilag a 242/400 as ágyún más előnyét nem tudnám felsorolni. Mivel a toronypáncél az király ugyan, de még a leglassann tankkal sem áll le vele szemben lövöldözni senki hanem odarohamoz mellé köré és kivégzi. / Ami az én privát igazságom erről az az, hogy a prem tankok közül talán ez az egyetlen aminél nem érezhető annyira a szakadék a normál és a prem tankok között játékélményben és teljesítményben. /

Ha esetleg valaki végigolvasta azt a cikket még akkor ezt az SP-nél kérem tekintse semmisnek mert rosszul jár vele ha így játszik .
"A gyenge pontjai viszonylag kicsik és ha elég messze vagyunk az ellenféltől nehezen is fogja eltalálni őket ami azt jelenti ez a nyerő stratégia vele."

Sp> elindulsz egy olyan oldalon ahol nagyjából van még 2 ember, és nyomod neki és lősz, akár menet közben is. Forgatod a tankot, mindig ha rádtámadnak mutatod a frontpéncélt. Ha valaki a gyengéjét akarja lőni mert van olyan marha , hogy szemtől szembe akar téged kivégezni, akkor előre/hátra mozgás, és nem egyenletes ütemben, hanem random... nehogy ráérezzen :D Remélem segítettem. Még hogy hátul áll a superp.....vicc.

Aki teheti, mindennel menjen előre támadni, MINDENNEL. Aki tud lőni, sokkal töbvbet fog lőni ha támad, mint ha megvárja hogy 10en odaérjenek a "sniper" helyéhez az ellenségtől..... nem véletlenül lehet jobb eredményt elérni egy t110E3-al meg tortoise-al ha valaki támad vele, mint ha valahol kucorog a bokorban... A kemp, nem éri meg...

12 éve 3 hónapja #5972 Írta: sajtxd93
Megválaszolva: sajtxd93
Köszönöm ezt a videót és linket. Elolvastam és megnéztem...ez most nagyon elgondolkodtatott engem igazából..már azért is mert sokan mondják hogy a prémium tank helyett inkább prém fiókot vegyek...de azt meg egyenlőre nem akarok..a másik ötletem hogy havonta veszek sms-ben egy 980 aranyat és előbb utóbb összejön egy T8-as tank :) :cheer: :whistle:

12 éve 3 hónapja #5975 Írta: ZooleK
Nem hiszem hogy megsértődnek, én sem fogom ezt tenni:D
A T34 egy rakás sz@r, sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni, csak a leírásokra hagyatkoztam mielőtt megvettem volna. Hát nem kellett volna.
Mindazonáltal igen jól lehet keresni vele, bár utálatos dolog játszani vele.
12, valahány másodpercenként tölt be optimális esetben amihez hozzá lehet szokni ugyan, de meglehetősen frusztráló az a 12 másodperc mert addig a tetűlassúsága miatt helyezkedni nem nagyon lehet vele, arra meg nem kell számolni hogy egy helyben állva lepattanót fogunk begyűjteni, mert mindenki az alját lövi. Hulldownos hely van, mielőtt kapnám az ívet, csak sajnos pont azokra a helyekre lát rá totálisan az arty.
A brutál tűzerő elég relatív, az átütése jó aztán nagyjából ennyi. Ezt sebzést a KV-3 is tudja 10 pont híján, csak azt nem 10esek közé dobálja a gép ahol a 400as sebzés minden csak nem brutál.
Aki szereti a T30at az ezt is szeretni fogja mert ugyan az, csak kisebbet lő kicsit gyorsabban. Én viszont utálom a T30at.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 13 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 13 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.