T34 tulajok kérem most ne sértődjenek meg. Én az egyik táram t34-ét kipróbáltam , és a véleményem az, hogy :
-drága a lőszer
-a toronyforgás olyan mint ha el lenne lőve a torony (brutál lassú)
-célkeresztszűkülés egy rémálom, messzire a végén 2-300 méterre már nem is mertem lőni..
-annak ellenére, hogy a srác a link alatt a prem tankok véleményezésénél azt írja, brutál tűzerő, a 4 tűzgyorsaság az semmi.
Annak ajánlott, akinek szimpatikus a "nagy " átütés, mert gyakorlatilag a 242/400 as ágyún más előnyét nem tudnám felsorolni. Mivel a toronypáncél az király ugyan, de még a leglassann tankkal sem áll le vele szemben lövöldözni senki hanem odarohamoz mellé köré és kivégzi. / Ami az én privát igazságom erről az az, hogy a prem tankok közül talán ez az egyetlen aminél nem érezhető annyira a szakadék a normál és a prem tankok között játékélményben és teljesítményben. /
Ha esetleg valaki végigolvasta azt a cikket még akkor ezt az SP-nél kérem tekintse semmisnek mert rosszul jár vele ha így játszik .
"A gyenge pontjai viszonylag kicsik és ha elég messze vagyunk az ellenféltől nehezen is fogja eltalálni őket ami azt jelenti ez a nyerő stratégia vele."
Sp> elindulsz egy olyan oldalon ahol nagyjából van még 2 ember, és nyomod neki és lősz, akár menet közben is. Forgatod a tankot, mindig ha rádtámadnak mutatod a frontpéncélt. Ha valaki a gyengéjét akarja lőni mert van olyan marha , hogy szemtől szembe akar téged kivégezni, akkor előre/hátra mozgás, és nem egyenletes ütemben, hanem random... nehogy ráérezzen

Remélem segítettem. Még hogy hátul áll a superp.....vicc.
Aki teheti, mindennel menjen előre támadni, MINDENNEL. Aki tud lőni, sokkal töbvbet fog lőni ha támad, mint ha megvárja hogy 10en odaérjenek a "sniper" helyéhez az ellenségtől..... nem véletlenül lehet jobb eredményt elérni egy t110E3-al meg tortoise-al ha valaki támad vele, mint ha valahol kucorog a bokorban... A kemp, nem éri meg...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...