TS-5 amerikai VIII. TD.
Valamelyik kampány jutalmaként jutottam hozzá és nem csalódtam benne. Természetesen kilőhető ,nagyon szeretik az önjáró tüzérek is , a közepes és könnyű tankok 2x körbetáncolják amíg megfordul, DE még akkor sem biztos, hogy kilövik ! Nagyon jól páncélozott, szemből nagy szerencsével lehet csak belőni a hasánál ami döntve van. Néha a körbe-körbe rohangáló könnyű tankok lövéseit is pattintja oldalról és hátulról is.
A 120 mm.- es AT Gun M58 lövege a nehezebb tankokat is bontja. Sokan nem tudják hol kell belőni, illetve nem tudják átlőni a páncélját. A sebessége fájdalmasan alacsony,de jó búvóhelyre állítva kemény ellenfél és a közeben álló , vagy sérült járműveket simán meg lehet vele támadni!
Láttam már Lőwe-t ami fejvesztve menekült, tolatott miközben 3 lövését blokkoltam, sorban egymás után belőttem a haspáncélját,igaz ösvény volt nem tudott kitérni.
A mellékelt fotón látszik, hogy a P.44 Pantera és a T69 lövéseit is pattintotta bázisfoglalás közben.Előtte a Tiger II és KV4 lövéseit szintén blokkolta. Emellett sikerült 12 találatot bevinni ami 5259 sebzést okozott !
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...