Köszi a válaszokat.
Közben keresgéltem elemzéseket a youtube-on a T-103-ról és egy GoodBad stream-et találtam.
Igazából az első csatában 2 lövés után meghalt, a kövi csatában 1 lövés után.
Hamar kispottolták és kampec.
A többi csatában is látszódik, hogy az álcaérték a béka feneke alatt van a magas felépítmény miatt (mondjuk neki nem volt rajta álcafestés sem).
450 körüli sebzések ~9 másodpercenként, viszonylag pontos löveg jó átütéssel.
Átlag 30 km/h sebesség.
A közelharcos-tornyozgatós taktika szerintem felejtős lesz a nagy kupola miatt.
Összességében tényleg csak a löveg ér rajta valamit.
Így most inkább a SU-130 PM felé hajlok a jobb álca miatt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, charliefirpo_2018
6 éve 1 hónapja - 6 éve 1 hónapja#290246Írta: LisztQkac
Megválaszolva: LisztQkac
Valami bugot csinálhattak a Skoda T-27-el mert kivették szaporán pár óra elteltével. Főleg, hogy arany árban talán 7500 gold volt belőve ha jól emlékszem. Ennyiért mindenki megvette volna
Last edit: 6 éve 1 hónapja by LisztQkac.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
Valami bugot csinálhattak a Skoda T-27-el mert kivették szaporán pár óra elteltével. Főleg, hogy arany árban talán 7500 gold volt belőve ha jól emlékszem. Ennyiért mindenki megvette volna
Mintha 9700 aranyért láttam volna: tanks.gg/tank/skoda-t-27
Ennyiért látom most: ŠKODA T 27 - STANDARD € 35.78
11.140 - standard
18.699 - ultimate
31.099 - supreme
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas
T.27 - Háát nem tudom. Van már annyi prem. tankom., a legtöbbjét már nem is használom. Nagyon papír és a 202-es átütés sincs a topon még a medek között sem. Tud ez a tank valami olyat amiért érdemes megvenni?
Egyébként ez időszakosan visszatérő - megvehető tank, vagy most találták ki?
Hogy mit tud, okosabbak megmondják, mindenesetre a Czech Holiday teljesítői aki ezzel a tankkal csinálják, biás női legénységet, skint meg némi pluszt kapnak:
Hogy mit tud, okosabbak megmondják, mindenesetre a Czech Holiday teljesítői aki ezzel a tankkal csinálják, biás női legénységet, skint meg némi pluszt kapnak:
11.140 - standard
18.699 - ultimate
31.099 - supreme
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha nekem van prémium fiókom és megtelik a 750.000-es tartalék készletem mielőtt az megnyílna, akkor a többi kredit onnantól hova megy?
Amit a tartalékhoz tenne, azt megkapom egyből a számlámra vagy az eltűnik?
Centurion 5/1 + Skorpion G a boltban.
Azt vettem észre, hogy ugyan az a 4-5 jármű kerül be a shopba 1-2 havonta újra és újra.
Progetto, skorpion, lt432, francia tárasok... ezek elég sokszor vannak bent.
Ilyet például hogy E25, M6A2E1, T-130, AMX 13 57, löfos arty, talán még nem is láttam idén.
Centurion 5/1 + Skorpion G a boltban.
Azt vettem észre, hogy ugyan az a 4-5 jármű kerül be a shopba 1-2 havonta újra és újra.
Progetto, skorpion, lt432, francia tárasok... ezek elég sokszor vannak bent.
Ilyet például hogy E25, M6A2E1, T-130, AMX 13 57, löfos arty, talán még nem is láttam idén.
Ezeket nem is nagyon fogod túl sűrűn látni, talán majd megint karácsonykor a box-okból lehet nyitogatni.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...