A Black Prince számomra egy álom volt. Amikor volt legalább 1 valaki értelmes a csapatban, akkor már nem veszthettünk, pedig nem vagyok jó játékos. Az a páncél papíron nem túl extra, a valóságban viszont csak úgy elnyeli null sebzéssel, vagy pattintja a legtöbb 6-7-8, sőt sokszor a 9 tieres tankok lövedékét is. Acélfal leszel vele minden 2. körben ha valóban olyan játékos vagy, amit az eff mutat

Am egész Caernarvonig semmi változás, ott majd elveszted a páncélozottságot, kapsz egy olyan ágyút ami az azonos szintű brit mednek is van, csak épp te jóval lassabb leszel. Mondjuk a patch óta kicsit többet ér a tank, mint előtte, kár hogy még 8.3 alatt kifejlesztettem a Conquerort, így ennek nagy hasznát már nem veszem, bár még ott pihen a garázsban, egész megszerettem. Ha jól fordulsz be akk most már Tiger 2 lövése pattan a testről, meg egész sok másik is, lehet vele ügyeskedni. Tornyon egyetlen gyenge pont amit könnyen ellőhetnek (közelről, vagy a makkerek távolról is) az a löveg melletti géppuska, de hál istennek erről nagyon kevesen tudnak, a torony többi részét meg lőjék, úgysem viszik át

Toronyforgatást majd folyton ellövik, no meg löveget (bár nálam ez Tier 5 óta visszatérő probléma..), így javítás skill hasznos lehet. Caernarvontól majd kicsit mozgékonyabb leszel, cserébe kevésbé páncélozott, Conqueror lényegében ugyanez, csak kapsz egy nagy ágyút, ami már hasznos, meg egy akkora weakspotot a tornyod tetejére, hogy az már-már a KV5 droidjával vetekszik... De cserébe még mozgékonyabb leszel, és már e-75-öket röhögve szétszeded szemből... Én most Conquerornál tartok, majdnem fullos, haverral szoktunk menni platoonban, ő E-75-e, én ezzel, és nagyon jól kiegészítik egymást
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...