Jelenleg 98 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 10 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 23 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Japán harckocsik

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181829 Írta: Christofia
Megválaszolva: Christofia

Azért azt halkan zárójelben jegyezzük meg, hogy kb 2000 évvel ezelőtt már olyan kardot tudtak kovácsolni ami a mai napig az egyik legtökéletesebb fegyver.

A katana miszticizálása a legnagyobb weaboo baromság (meg úgy kompletten a faszoknyába öltözött szamurájok magasztalása). Ennyit ér az a fogpiszkáló:

ON
A japán med ág szerintem kompletten az egyik legjobb a játékban, ellenben a heavynek neki se merek állni (jó, a 4-esig elvittem, de az a pár tank rémálom volt).

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 6 hónapja #181843 Írta: RockKatona
Megválaszolva: RockKatona
A katana olyan mint az alaplőszer a wotban. Használni tudni kell. :evil:

9 éve 6 hónapja #181867 Írta: flexman911
Megválaszolva: flexman911

ON
A japán med ág szerintem kompletten az egyik legjobb a játékban, ellenben a heavynek neki se merek állni (jó, a 4-esig elvittem, de az a pár tank rémálom volt).

Aha... Az. A Type 61-el szenvedek már vagy 2 hónapja. Versenyezhet bátran a legrosszabb T9-es med címért. Attól tartok az egész ág távol van a "legjobb" jelzőtől jócskán.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #181899 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Christofia beküldte:
"ON
A japán med ág szerintem kompletten az egyik legjobb a játékban, ellenben a heavynek neki se merek állni (jó, a 4-esig elvittem, de az a pár tank rémálom volt)."

Vigyázat TROLL :lol:

Szerény véleményem szerint a tier7 med a LEGJOBB A SORBAN. az a CHI RI gyöngyszem :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03

9 éve 6 hónapja #181933 Írta: Christofia
Persze, régről hírhedt vagyok, hogy csak trollkodni járok az oldalra ;)
Elmondom akkor nekem miért tetszett annyira az ág (azt azért megjegyezném, hogy én igen rég húztam ki ezt az vonalat, kb. amikor bejöttek a japán tankok a játékba).
Az alacsony szintű tankjaik nagyon jók, nem olyan szenvedősek, mint ami gyakori szokott lenni t1-5 között. Én a Chi-Nuval is ki voltam békülve. Sem a Chi-To, sem a Chi-Ri nem kifejezetten jó tank egyébként, de valamiért nekem bejött a velük való játék, főleg a Chi-Rivel, talán az első auto-canonos tankom volt, és igazán meglepő köröket lehetett vele futni (Lehväslaiho's medal pl.) Aztán az STA-1-et kigirindelni fájdalmas volt, valószínűleg ezt elfelejtettem, és ezért ruháztam be nem olyan régen egy STA-2-re :lol: Teljes felszereltséggel azonban nagyon tuti kis tank. Ugyanez igaz a Type61-re is. Ha megvan rá minden, szerintem nagyon is kompetitív tier9-ben, példának okért nem kell vele fosni az aranylőszert, mint egy T-54-ben, hiszen egy igencsak tápos tier10-es ágyú van rajta. Ha ezt sikerült harmóniába hozni a csőlehajlással, nyert ügyünk van. Én csak azt sajnálom, hogy nekem nem sikerült kihozni belőle a maximumot.
Az STB-1 meg külön topicok érdemelne. Annyira jó az a tank, hogy el sem kezdem fényezni, próbálja ki mindenki maga :)

9 éve 6 hónapja #181963 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
A Chi-Nu a japán szuperhevy ág érkezéséig valóban jó volt - remek tornyos TD.

Azóta az a gond, hogy az O-I oldalpáncélja is 150 és a Chi-Nu gold átütése is pont ennyi. Szóval még ha goldra töltök, és pont 90 fokban lövöm meg, akkor is a RNG és távolság miatt az esetek több mint felében nem tudom belőni.

(Ugyanakkor a T-67 ami tényleg TD meg a Skoda T-24 ami "nem TD" csak úgy érdemes vele játszani, golddal majd mindíg belövik az O-I oldalpáncélját. )

Szóval a Chi-Nu nem változott, de a "környezet" igen ... asszem ezt hívják "erkölcsi elavulásnak" ... nagyon hülye kifjezés elismerem.

9 éve 6 hónapja #181966 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster
Miért kell a frontját lőni? Oldala igen gyenge, azt kell sebezni.
Jó hogy nem annyira le kell nerfelni, hogy a t4-esek is sebezhessék a frontját.

9 éve 6 hónapja #181972 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata

A Chi-Nu a japán szuperhevy ág érkezéséig valóban jó volt - remek tornyos TD.

Azóta az a gond, hogy az O-I oldalpáncélja is 150 és a Chi-Nu gold átütése is pont ennyi. Szóval még ha goldra töltök, és pont 90 fokban lövöm meg, akkor is a RNG és távolság miatt az esetek több mint felében nem tudom belőni.

(Ugyanakkor a T-67 ami tényleg TD meg a Skoda T-24 ami "nem TD" csak úgy érdemes vele játszani, golddal majd mindíg belövik az O-I oldalpáncélját. )

Szóval a Chi-Nu nem változott, de a "környezet" igen ... asszem ezt hívják "erkölcsi elavulásnak" ... nagyon hülye kifjezés elismerem.

Én Chi-Nuval mindig átlőttem az oldalát, sima alap AP lőszer elég hozzá, nem kell gold. Golddal volt hogy a frontját is beütöttem. Amúgy a Chi-Nu az egyik legjobb tank.

9 éve 6 hónapja #181986 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Azóta az a gond, hogy az O-I oldalpáncélja is 150

Az a baj, hogy nem, a japán heavyknek az oldaluk a legnagyobb gyengéjük, részben, mert ott a legvékonyabb a páncéljuk, részben meg mert ott van az ammorack. Tier 7-ig 70 mm, Tier 8-ban 105 mm, és Tier 9-10-ben 140 mm oldalpáncéllal bírnak.

Ergó, az O-I oldalát minden beüti, ha nincs beforgatva, egyes lövegek pedig még úgy is.

9 éve 6 hónapja #182001 Írta: Christofia

És akkor én trollkodok, mi? :lol:

Mint ahogy az előttem szólók is mondták, a japán csodatankok oldala simán belőhető. Az O-I oldala esetében ez egy gyönyörű szép és nagy 70mm-s részt jelent a lánctalp fölött, amire ha pont merőlegesen tüzelsz, akkor tier4-es tankok javával is belőhető.
Az O-Ni meg az O-Ho is roppant sebezhetőnek tűnik számomra, a 9-es és 10-es Type már valamivel keményebb dió. Mondom ezt úgy, hogy még mint csak ellenfél van velük tapasztalatom.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182048 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Jogos, ott a pont, elvileg igazad van. ( Megnézegettem a színes weakspot képeket újra O-I témában...)

Nem értem én miért tapasztaltam h nem elég néha a Chi-Nu átütése. ( Kezd gyanús lenni nekem a dolog, lehet hogy O-Ni-t nem tudtam vele oldalról belőni? :D )

Esetleg nem lehet, hogy a lánc nyelte be a lövéseimet??

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182064 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Esetleg nem lehet, hogy a lánc nyelte be a lövéseimet??

Ez az a játék a hol a 13 90 oldala simán pattintja a heavyket, simán lehet, hogy az RNG úgy döntött hogy te ha vért izzadsz se sebzel.

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182088 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Sics igazából , ott már a gond a CHI NU dologgal kezdődik.

Tényleg elhiszem, hogy jól mulat vele az ember, de azért mégis.... harmad rangú jármű.

kv1/ t1h/shermi angol - amcsi / pz4... most cska így hirtelen 5 ami fényévekkel jobb mint a többi t5 társa . :D

Ott nem volna ilyen gond h wtf OI/ONI

Nem feltétlenül kötekedésnek szántam. Csak ezeknél nem merül fel, h mért nem megy be oldalról valami. :lol: Béke

Valaki korábban említette a tornyozást... Azt hittem , hogy olyan esetben használjuk, amikor a tornyunk vagy legalább a lövegpajzsunk páncélozott, a löveg függőleges kitéríthetősége jó és lehet pattinta miközben lősz...

T4-5-6 japó mednek még lövegpajzsa sincs :/

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #182091 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
Sics!

Itt valami user fail lesz, mert az én Oi-m oldalát még az elvétve látott négzes is belőtte. Oni _t pedig opdwlról 120 pentől simán beütio. Tier hetesek nagy része pedig még szögelve is be beütögeti. Side scrapelve viszont néha még kilences td is anyázott...

9 éve 6 hónapja #182096 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Jó az a Chi-Nu, nem egy OP tank, de el lehet vele szórakozni :) ár nekem szerintem azért is a kedvencem mert 100 talán 7-8 esetben kaptam vele T7 ellenfeleket :D Viszont a Chi-Ri... 3. kör után olyan fizikai fájdalmam lett tőle hogy ment a kukába...

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 6 órája 10 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 7 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.