Kérdeznék egyet azoktól, akinek vannak magasabb szintű japán nehezei(T6+), mert egy kicsit lemaradtam.
Hol a veszekedésben kell ezeket szemből belőni? Röhejes, de a T10-es japót eddig egyszer láttam T32-vel(198 pen...) és ki tudtam lőni szemből, hát mondom ezek jó nagy retkek. Na azóta akármilyen japó nehézzel találkozok, rendre pattogok mindenhonnan(ha szembe kerülök vele). Kis nyílások, kupola, mindenhonnan. E75-el fosra lőttem a kupoláját és a kukucskálókat a T9-esnek, az meg csak röhögött rajtam, hogy nem tudok célozni...(ez által nem is értem hogy szedtem ki a T10-est aT32 ap-val, ill. a torony alatti rész beforgatva tök egyenes, az átmegy). Tele volt a lövéseim nyomával, nem értem hogy kellene még jobban...
Értem én, hogy magasabb, mint az E75, de azért ne röhögtessenek már. Azt is értem, hogy egy hulladék lehet az összes, de azért ilyen szegecselt összetákolt szarokat nehogymár ne lehessen szemből lőni sehol. Vagy én flankeljek az E75-el? Hát...
Na szóval akinek vannak ilyen csodái(T6+), szívesen látnám gyakorlóban, hogy kipróbáljuk mi hol megy át. Előre is kösz.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...