Miféle ördögtől való trollpáncéllal van a 9-es japó heavy felszerelve? Tortóval elkezdem lőni a frontját, pattogó. Elkap az ideg, betöltöm a goldot. Egy átüt, a többi 3-4 pattogó. Igaz hogy messze volt, de akkor is, b*szki, most nem ugrik be mennyi a Tortó prém átütése, de gyanítom hogy 300+. Meg hát td-vel általában messziről lövöldöz az ember, az arra való. De a 6-os is ugyanilyen troll, saját tierben alig tudom átlőni szemből, csak a weakspotot, de azt távolról problémás eltalálni. Kíváncsi leszek, mikor kapják meg a nerfet
O-I az szerintem, mert az Ex-nek nincs, vagy valami minimális a páncélja. Nekem csak annyi bajom van vele, hogy nagy és papír. Sebesség jó, 40km/h ebben a tierben nem rossz, ágyú is jó, csak a páncélja papír.
Konkrétan az O-I-ra és a Type 4-re gondoltam, frontpáncél terén. Az O-I exp. is op a saját tierjében, de az nem a páncél miatt. És nem azokra a szitukra gondolok amikor gyors tankkal megkerülöd, mert úgy szinte bármelyik páncélozott heavyt meg lehet szopatni, hanem példaként is írtam, hogy a 9-esről konkrétan a Tortó goldja lepattant egymás után többször. Szóval olyan szitukban op a páncél, ha távolról kell a frontjára lövöldözni, vagy a többi heavyvel való birkózás közben.
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja#164358Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
De mért kell rá egyből írni, hogy Op az armor...
nem lehet elfogadni, h van végre egy tank aminek van páncélja, és nem lehet minden jöttment szarral legoldozni?
Végre.... Ott áthelyezkedsz, számítasz rá, megkerülöd, gyenge pontot lősz, repesz, spotolod az artinak, elkerülöd.
úristen végre egy tank ami hallgat a nevére? (heavy? tank) Triának megvan. Annyira nem olyan nehéz belőni. Aki kicsit is fordít rá időt és megismeri, hogy még nyerjen effektív páncélzatot, és jó helyen mozog vele, az játszhat egy rendes heavyvel , így kiállhat az ellenfél elé közelharcolni.
Az OI-val szakaszban kell játszani. Sőt szinte minden utána levő társával is. E100 is megérdemelne végre egy rendes haspáncélt. Talán meg is lesz az E5 öt látva. Buff a heavyknek. (illetve nem, csak azt tegyék bele mindegyikbe ami bele való )
Azért a 290penes TD-k nem szoktak szórakozni vele. Lassan reméljük helyreáll az egyensúly, ahol a light nem hozza le a csatát 5ellen +2 tierben..
Last edit: 9 éve 9 hónapja by phurges00.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, HUN_Sector
Én nem írtam hogy ez gond, csak kíváncsi voltam a véleményekre. Pont azért írtam hogy "op", mert a többi heavyt simán szét lehet goldozni szemből, ezt meg nem, én legalább is pattogtam róla Tortó prémmel. Van IS7-em és E75-öm, és akármennyire szerettem őket korábban, ma már igen ritkán, és félve kattintok velük a csata gombra, mert általában szarrá spammelnek a medek, sokszor a semmiből, mert a 440 látótáv és a camo is nekik kedvez. Igazából egy átütés nerf lenne indokolt a 10-es medek penjére, mert az nem arra való hogy szemből is mindent átüssön, és nem normális hogy az extra mobilitás mellett még nagyobb a penjük is mint a heavyknek.
Ha megnézzük, miben jobb a 10-es heavy a mednél:
-páncél
-hp
Miben jobb a 10-es med a heavynél:
-átütés
-pontosság (legtöbb esetben)
-dpm
-camo
-látótáv
-mobilitás
-az artista nem ránt rá azonnal, ha meglát egyet.
Szóval, nekem ez így elég egyoldalúnak tűnik. Nem véletlen, hogy unicum playert 10 esetből 8-szor csak lightban és medben látni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: phurges00
Azt se felejtsd el hogy sok 10-es medeknek még a páncélja is igen troll mint pl az orosz medeké vagy épp az e50m páncélja
Szerintem a T10-es heavyk simán felveszik a versenyt a T10-es medekkel. Azt is bátran kimerem jelenteni, hogy az E5-tel bármikor bármelyik medet agyonvágom. IS7-tel is röhögve megyek nekik.
Csupán azért jobb a medek használata, mivel gyorsabban tudnak pozíciót váltani, így nagyon taktikai erővel bír.
Az egyedüli tank talán a T62a és olykor a STB1 amit nehezebb belőni, és kiszedni nagyobb távolságról.
E50M-mel csak a rossz játékosokat lehet büntetni. Egy jó úgy agyoncsapja, hogy csak na.
Azt se felejtsd el hogy sok 10-es medeknek még a páncélja is igen troll mint pl az orosz medeké vagy épp az e50m páncélja
Szerintem a T10-es heavyk simán felveszik a versenyt a T10-es medekkel. Azt is bátran kimerem jelenteni, hogy az E5-tel bármikor bármelyik medet agyonvágom. IS7-tel is röhögve megyek nekik.
Csupán azért jobb a medek használata, mivel gyorsabban tudnak pozíciót váltani, így nagyon taktikai erővel bír.
Az egyedüli tank talán a T62a és olykor a STB1 amit nehezebb belőni, és kiszedni nagyobb távolságról.
E50M-mel csak a rossz játékosokat lehet büntetni. Egy jó úgy agyoncsapja, hogy csak na.
Persze, pályafüggő is hogy épp a med vagy a heavy a nyerő, de összességében a medek jobban tudnak szerintem t10-ben érvényesülni. 1v1 szituban (ha egyik oldalt se támogatja senki) talán igazad van, IS7-tel én is neki merek menni egy mednek, de ilyen mostanában kevés van. Észrevettem, hogy heavyvel általában akkor tudok jobban érvényesülni ha rajtam kívül még sok heavy van, és normális arányban vannak elosztva a csapatok között. Ilyenkor az arty se kizárólag engem buzerál, és kialakul a klasszikus front, ahol jókat lehet birkózni, mondjuk 5v5 heavy és hasonlók.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx
Az E5-el biztos az is7 szerintem már inkább csak kisebb mázlival és az összes többivel meg nem..........ez a baj E50M tény hogy könnyü a tornyát belöni de sokan ezt nem tudják hidd el....
Ezekkel nem az a bajom hogy nem léteztek vagy hogy csak papíron léteztek ( a TOG II legalább létezett sőt létezik, igaz összvissza két darab készült belőle...) ... a japán háztömbökkel az a gondom, hogy NEM LÉTEZHETTEK a kor technikai színvonalán.
Anyagszerkezeti okokból... akkoriban nem igazán tudtak olyan acélt gyártani ( akarom mondani akkor se tudtak volna olyant gyártani, ha amúgy lett volna vasércük ...) amiből készült váltók és fogaskerekek elbírták volna a terhelést amivel ezeknek a monstrumoknak a (reumás csigáénél akár csak kicsit is dinamikusabb) mozgatása jár.
Azért azt halkan zárójelben jegyezzük meg, hogy kb 2000 évvel ezelőtt már olyan kardot tudtak kovácsolni ami a mai napig az egyik legtökéletesebb fegyver.
Azért azt halkan zárójelben jegyezzük meg, hogy kb 2000 évvel ezelőtt már olyan kardot tudtak kovácsolni ami a mai napig az egyik legtökéletesebb fegyver.
Ergo a katana kovácsmestereket befogták fogaskereket kovácsolni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PanzerDivisionMarduk
Ezekkel nem az a bajom hogy nem léteztek vagy hogy csak papíron léteztek ( a TOG II legalább létezett sőt létezik, igaz összvissza két darab készült belőle...) ... a japán háztömbökkel az a gondom, hogy NEM LÉTEZHETTEK a kor technikai színvonalán.
Anyagszerkezeti okokból... akkoriban nem igazán tudtak olyan acélt gyártani ( akarom mondani akkor se tudtak volna olyant gyártani, ha amúgy lett volna vasércük ...) amiből készült váltók és fogaskerekek elbírták volna a terhelést amivel ezeknek a monstrumoknak a (reumás csigáénél akár csak kicsit is dinamikusabb) mozgatása jár.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...