A túl sok tankot és túl sok ágat nem javaslom neked:
- dühítően lelassítja az ember garázsának a fejlődését
- kreditet is rengeteget elvisz ha fel akarod szerelni az összes tankodat ( gondolj bele, hogy egy KV-1-re való felszerelés mondjuk töltésgyorsító 200 ezer kredit, célzásgyorsító 500 ezer kredit, nagy ventillátor 600 ezer kredit.. ha jól emlékszem .. ez 1 millió 300 ezer kredit! ... gyakorlatilag egy tier7-es tank ára... és egy tank akkor válik "igazivá", amikro minden rávaló felkerült rá.
- a legénységük se fog úgy fejlődni mint ha rendszeresen tolnád őket
- néha időd se lesz mindet "leszorzózni" se
- te magad se fogsz egykönnyen megtanulni minddel játszani.
KV-1:
======
ő tényleg a "játsz vele sokat" kategória. A jövőre nézve: a KV-1 -> KV-1s -> KV-84 -> IS -> IS-3 ág fontos,lévén az IS-3 a játék legnépszerűbb nehéz tankja tier8-ban.
O-I exp:
======
remek vas, kreditet is hoz. Ha top tier,akkor nagyon OP. Meglepően gyorsan megy. A páncélja viszont nem túl komoly. Ha megszerezed és már rajta lesz a top ágyú, próbálgasd mit honnét milyen lőszerrel érdemes meglőni.. kivételes, mert nála a HE is
O-I:
====
Erős páncél, kegyetlen ágyú, cserébe lassan mozog. Hatos osztagozásban sok klán szívesen látja! ( A japán szupernehéz tankok ágát viszont ... jó páran azt tartják, hogy csak eddig, az O-I-ig érdemes fejleszteni. Fene tudja, sokan mondják, nem rossz játékosok... lehet benne valami. Akinek a tanácsait én szoktam követni, az kihúzta végig a japán ágat is... Szóval fene tudja. Én azt mondanám, O-I exp és O-I mindenképp legyen meg, aztán meg ezeknél egy időre állj meg, rá fogsz jönni hogy sok egyéb "sürgősebb" fejleszteni való van ...
Egyéb:
Én azt javasolnám, legyen ne csak nehéz tankod, de legyen melléjük EGY közepes, EGY könnyű, EGY tankdestroyer és EGY arty is ... a mission-ök miatt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...