Jelenleg 169 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Japán harckocsik

8 éve 10 hónapja #214684 Írta: DaisetsuHUN
Megválaszolva: DaisetsuHUN
Én eldöntöttem, hogy most már csak a Turánnal fogok foglalkozni. Olykor-olykor játszok a Chi-rível, mert a Turán után azzal a tankkal játszottam a legtöbbet, de a STA-1 az csalódás volt, a IX-ces közepes... hát az is...

Köszi az infót, hogy szerintetek jó tank a X-es, de nekem már nincs hozzá lelkierőm :D Az egyetlen jó élményemet a STA-hoz linkeltem xd
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #217173 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Bemászott egy Type4 Heavy a garázsomba, szóval ha már odajött, nem zavarom el :)
Kérdés: milyen felszereléseket javasolnátok rá? A töltésgyorsító alap, de a tankról sajna nincs elemzés, és a wot wiki sem segít ebben túl sokat. Amik számításba jöhetnek, és ezek közül ugye kettőt kell választani:
- ventillátor /ez ugye majdnem minden paraméterén javít egy kicsit/
- szupernehéz repeszpáncél /férgek és a repesszel próbálkozók miatt/
- stabilizátor vagy célzásgyorsító
- vizes lőszertartó /mennyire lehet ammorack érzékeny?/
Az elődjét töltésgyorsítóval, ventillátorral és célzásgyorsítóval használtam, de ahogy elnézem, ez azért már nem ugyanaz a tank...Tudom, hogy ez egy mad med world, ahol kész öngyilkosság ilyen jellegű tankokkal játszani, de szeretem a kihívásokat :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 10 hónapja #217650 Írta: DaisetsuHUN
Megválaszolva: DaisetsuHUN
Én sajna idáig nem jutottam el :) És nem is fogok :(

8 éve 10 hónapja #217651 Írta: D00M
Megválaszolva: D00M
Töltésgyorsító, vertikális, venti. Nehéz tankokra (amire lehet), ezeket érdemes tenni.

8 éve 10 hónapja #217653 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta

Bemászott egy Type4 Heavy a garázsomba, szóval ha már odajött, nem zavarom el :)
Kérdés: milyen felszereléseket javasolnátok rá? A töltésgyorsító alap, de a tankról sajna nincs elemzés, és a wot wiki sem segít ebben túl sokat. Amik számításba jöhetnek, és ezek közül ugye kettőt kell választani:
Az elődjét töltésgyorsítóval, ventillátorral és célzásgyorsítóval használtam, de ahogy elnézem, ez azért már nem ugyanaz a tank...Tudom, hogy ez egy mad med world, ahol kész öngyilkosság ilyen jellegű tankokkal játszani, de szeretem a kihívásokat :lol:

wiki.wargaming....Type_4

8 éve 10 hónapja #217657 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Az, amikor a WG is úgy akarja.
Ennél nagyobb trollkodásra képes ágyút nem ismerek a WoT-ban éppen ezért nem is szívesen játszok vele mert összességében megbízhatatlan (4. skill végén járó csajokkal is)....

Ez szuper ;)
Amúgy csak én vagyok úgy, hogy a japán közepesek nem tetszenek nekem a VIII-tól? :/ A STA-1 után kipróbáltam a IX-es japán közepest, de az sem egy remek tank. Nektek tetszenek azok?

Igen! Az STB nagyon jó kis tank.

8 éve 10 hónapja #217659 Írta: BiO_rOo_BOT
Véleményem szerint Töltésgyorsító + Vert.Stab + Ventillátor.
Repeszpáncél - azért mert néha megtalál az arty? Annyit nem ér mint amit nyerhetsz akár a vertstabbal akár a ventillátorral. Uyganez a vizes lőszeres cuccal.
Amúgy inkább a vbaddictot nézegesd, ott jobbak az ajánlások:
www.vbaddict.ne...avy-16

wiki.wargaming....Type_4

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr

8 éve 10 hónapja #217663 Írta: BiO_rOo_BOT
Valóságban valami hasonlója volt igen de a játékban nem valósították meg eddig, mert hiányzott hozzá a mechanika. Most hogy kifejlesztették a svédekhez, ahogy olvastam gondolkoznak rajta hogy applikálják a releváns japán tankokra is.

STB-1-nek is ilyen hidro-s cucca van mint az STRV 103B-nek nem? Vagy a tank -10 süllyedése miatt ezt nem csinálják meg?

8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #217697 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Type4 Heavyre visszatérve: a szupernehéz repeszpáncél nem csak néha segít, ahogy tapasztalom, mert az arták 1. számú célpontja vagyok rendszeresen, és a repeszt is előszeretettel spamolják a tankra...
és ahogy megnéztem a VBaddict-on, a legtöbben töltésgyorsítót és a ventillátort használnak benne, az extra páncél és a stabi holtversenyben lett a 3. - na majd kiagyalom, melyik legyen a harmadik. Csak érdekesség: az unikumok 30%-a álcaskillt is használ a legénységnél... :spaz: :blink: :rofl:

8 éve 10 hónapja #217699 Írta: pepe0419
Megválaszolva: pepe0419

Csak érdekesség: az unikumok 30%-a álcaskillt is használ a legénységnél... :spaz: :blink: :rofl:

281. skillnek már nem tudnak mást rátenni :D

8 éve 10 hónapja #217714 Írta: BiO_rOo_BOT
MPeter71 - no offense, de kíváncsi voltam hogy tolod az STB1-el, ránéztem a tank statodra (1,742 átlag dmg / 1182 WN8). Elhiszem hogy szeretsz vele játszani de abban megegyezhetünk azt hiszem, hogy még nem érzed a vasat ;-) Félre ne érts, hasonló cipőben járunk (nálam ez 2,032 átlag dmg és 1607 WN8). Nem a kedvenc tankom és nem is lesz - viszont sajnálom belőle azt a négy csajt, inkább tenném másba mai fejemmel ha tehetném :-(
Amúgy is a jobb játékosok játszanak vele inkább - legalábbis a target dmg erre utal (kékhez 2350, lilához 2925 dmg kell, ami a legmagasabbak között van).

Az, amikor a WG is úgy akarja.
Ennél nagyobb trollkodásra képes ágyút nem ismerek a WoT-ban éppen ezért nem is szívesen játszok vele mert összességében megbízhatatlan (4. skill végén járó csajokkal is)....

Ez szuper ;)
Amúgy csak én vagyok úgy, hogy a japán közepesek nem tetszenek nekem a VIII-tól? :/ A STA-1 után kipróbáltam a IX-es japán közepest, de az sem egy remek tank. Nektek tetszenek azok?

Igen! Az STB nagyon jó kis tank.

Én inkább közelre használom, 200 méter alatt ha lehet. Felette teljesen beszűkült ágyúval lövök csak. Elég jó a tornya is, és a csőlehajlás is korrekt. Én szeretem, igaz nem tudom még vele profin játszani.

8 éve 10 hónapja #217715 Írta: BiO_rOo_BOT
Sose lőttem repeszt erre a tankra - gold (APCR / HEAT) betölt - tüzel - átüt - örül.
A repeszpáncél a "normál" játékosoknál van egál felhasználásban - nézd meg a mellette lévő unikum listát - nem véletlenül használják 2x annyian a Vert.Stabot ;-)

Type4 Heavyre visszatérve: a szupernehéz repeszpáncél nem csak néha segít, ahogy tapasztalom, mert az arták 1. számú célpontja vagyok rendszeresen, és a repeszt is előszeretettel spamolják a tankra...
és ahogy megnéztem a VBaddict-on, a legtöbben töltésgyorsítót és a ventillátort használnak benne, az extra páncél és a stabi holtversenyben lett a 3. - na majd kiagyalom, melyik legyen a harmadik. Csak érdekesség: az unikumok 30%-a álcaskillt is használ a legénységnél... :spaz: :blink: :rofl:

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #231769 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Skill4 már perzseli is neki. Közel a 3 GM.

Figyelem: Spoiler!

www.twitch.tv/skill4ltu

szerk.:

Ezt a kört nézzétek meg:
www.twitch.tv/v...16m44s

Még nem hallottam így nevetni.

(Nevetséges is.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, dotty

8 éve 7 hónapja #231838 Írta: dotty
Megválaszolva: dotty
Egyszerűen hihetetlen, hogy ezt a tankot így betették az éles játékba. Annyira nem túl régen játszok, de ekkora baromságot nem láttam a wargamingtól. Pedig volt már jó pár húzásuk. Nekem a kedvem elvették az egész magas tiertől ezzel. Védhetetlen, haszontalan ez ellen bármiféle taktika is. Illetve egy van, sohasem találhat el ez a retek. Maximum ennyit tehetsz ellene. Undorító.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TheG3n3z1s

8 éve 7 hónapja #231909 Írta: BiO_rOo_BOT
Azért nem kell túlreagálni a dolgot.
Nekem is megvan ez a 9+es japcsi csodavas - igaz én nem a troll-gun-al tolom rajta hanem a simával AP-vel (de abból csak az arannyal) főleg mivel durván sok xp-be kerül a troll gun, és szeretnék mielőbb túlleni rajta.. Simán szétkapnak most is vele - talán kicsit nehezebben mint eddig. Conqueror-al APCR-el lazán lebontottam egyet szemből ma délután.
Keményebb lett de nem mozgó erőd, távolról sem.

Egyszerűen hihetetlen, hogy ezt a tankot így betették az éles játékba. Annyira nem túl régen játszok, de ekkora baromságot nem láttam a wargamingtól. Pedig volt már jó pár húzásuk. Nekem a kedvem elvették az egész magas tiertől ezzel. Védhetetlen, haszontalan ez ellen bármiféle taktika is. Illetve egy van, sohasem találhat el ez a retek. Maximum ennyit tehetsz ellene. Undorító.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 8 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 39 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.